MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
puisorul, ce par are puiuta!!! am vazut ca are si costum de baie cu ariel, de care am si eu la magazin . e superb! tare imi pare rau ca nu sunt si mai mari, pt picea mea.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
oana1705 spune:
seara buna fetelor!!!
eu dau raportul de azi si anunt stagnare .maine sunt ocupata si nu o sa am timp sa va scriu.MD:cascaval,salam,castravete,cafea.P:un mar,am fost la gratar,bineinteles mancat cu legume.C:cred ca tot pepene.va pupacesc!!!
maya_m spune:
buna fetele am lipsit ceva ,dar am vesti bunicele pt mine..-15kg in fix 2 luni...in ultimul timp merge cel mult 1kg la saptamana dar eu sunt super incantata caci sotul m-a alintat azi cu ''slabuta mea''.. eu stiu ca pana acolo mai e cale lunga dar m-am simtit asa de bine cand l-am auzit...ah,si sa nu uit,tot azi am facut-o de oaie dar numai un pic de tot,cam de marimea unei bucati generoase de tiramisu...vinovata-i sora mea ca s-a nascut azi[...promit ca recuperez peste saptamana ... la toate
marami spune:
MD: cafea
P: ciorbita taraneasca si pulpite de pui la cuptor cu.... mancare de vinete s-a transformat vinetele gratinate
C: tae bo, salata de legume si cateva felioare de salam, desi parca nu sunt deloc impacata cu mezelurile
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
GETY spune:
Top, top, la raport. Desi vad ca a inceput raportarea de aseara.
Am 71,1 kg. adica - 0,800 gr.
Maya_m, "La multi ani!" surorii tale. Eu zic ca-i permis sa mananci ceva "nemonti" la asa o aniversare. 15 kg. in 2 luni? Ar fi interesant de vazut o poza "inainte" si "dupa". Bravo! Felicitari si sotului ca a stiut sa te laude.
Oana, sa stii ca si eu astept stagnarea cu pricina. Moralul sus!
Marami, noi am inceput sa renuntam la mezeluri, desi la inceputul dietei le mancam cu rosii si cas.
Am vazut pozicile cu fetita lui Puisor. Ce cuminte statea ea acolo! Maria mea avea 1 an si 10 luni anul trecut si nu statea locului o clipa. Stefana seamana cu tati?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
alinam spune:
neata! si raort : 67lkg , nu ma intrebati ce si cum , cred ca ce am mancat in concediu abia acum s-a depus, ca saptamana asta am fost cumnte cu mici exceptii de ciocolata de 2 ori .
Oricum mi se pare ceva in neregula, daca nu scadere ma car trebuia sa stagnez, nu sa pun un kg intr-o saptamana.
Maya felicitari, ma umple invidia!
Gety felicitari si tie.
valentinag spune:
Buna fetele!
Eu sunt tot cu plus,ca rusii abia acum vin,deci fara raport azi!~
ieri am mancat asa:
un pahar de iaurt cu o felie de paine prajita
saramura de crap cu 2 guri de mamaliga
cateva caise,inghetata monti(am facut eu din pepene galben si smantana dulce)
2 gogosele mici din dovlecei
Alina,sa sti ca aratai tare bine!
Puisorule,acum ma duc sa te vad in Turcia.
Eva,Croatia,ce frumos,va invidiez si pe tine si pe dana,da las nene ca ma duc eu la anu!
Maya,felicitari,ai slabit super!
Ariel,sanatate la cupii!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
niko_26 spune:
La raport si eu.
Cantarul meu arata -500 de g fata de sapt trecuta, adica 64,5 kg.Asa-mi trebuie daca m-am porcit in weekend .Am fost la 2 aniversari
Astazi MD caise
P cirbitza de legume Monti si peste
C visine si caise vreau sa cred ca o sa mananc
Felicitari Maya pt kg pierdute. Ariel sanatate multa la copilasi.
Miha concediu placut!
Aseara povestea o prietena despre parintii ei care au trecut la un moment dat prin momente destul de grele, au hotarat ca se despart, tot plimbau copii de la parintii ei la parintii lui, si invers, si copii cand erau cu mama vroiau cu tata si cand erau cu tata vroiau cu mama.Iaca asa au ajuns parintii la tribunal , au venit si avocatii si au inceput ca ala o facut asa si alalalt o facut asa si cand a fost pauza, s-a dus tatal copiilor la mama copiilor si a zis "Auzi draga, nici eu nu sut chiar asa, nici tu nu esti chiar asa cum zic avocatii astia.Hai sa mergem acasa!" Ymca m-am gandit la tine si la toata lumea despre care am auzit in ultima vreme ca are probleme.Sper sa fie si la voi cu happy end si sa va amuzati de situatie la batranete.
pe toate.
O zi conforma!
niko_26 spune:
Am intrat sa raportez ca Miha( Somleac) are 68 de kg .Acum a ajuns la mare si va pupa pe toate
ariel_7000 spune:
multumesc fetelor! am aflat si rezultatul al exsudat...nu e nici streptococ, nici stafilococ...habare n-are nimeni ce e ...ehh, o trece si asta!
ymca, orice te-ar necaji, sa treaca!
somleac, vacanta frumoasa!
vad ca nu a modificat andanii tabelul, asa ca raportez si eu greutatea luata azi dimineata, pe nemancate: 67.8 kg
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga