MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Alinam, eu am terminat de spalat vreo 3 masini cu rufe, le-am intins, am facut si i ciorbica cu perisoare si am copt niste ardei.

Acum am terminat de mancat, astept sa-mi vina fetita de afara sa-i dau si ei sa pape.

Azi dimineata cantarul mi-a aratat cu vreo 600 gr. mai putin ca lunea trecuta. Sa vedem ce-o sa arate luni, sper sa fiu cuminte pana atunci.

Saptamana asta au fost si rusii pe la mine, asa ca m-as bucura sa slabesc macar 1/2 de kg.

Dimineata am baut niste lapte cu cacao. Cam neconform, nu?

La pranz ciorbica (fara perisoare) si cu smantana 12%.

Diseara cred ca o mancarica scazuta cu rosii, ardei copti si vinete coapte si curatate.
Sper pana plec sa-mi arate cantarul 70 kg si un pic.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.9,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alinam, mi-au placut tare mult pozicile de la mare. Se organizau si spectacole pentru copii, am vazut, nu? Fetita mea are 2 ani si 9 luni si cred ca i-ar placea si ei asa ceva. Dar romanii nostri nu au idei din astea.

Mergem pentru prima oara in Olimp si sper sa ne placa.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.9,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Gety ptiu ptiu ce harnicuta ai fost de dimineata, cred ca mancarea aia de care zici pt seara e foarte buna, da eu sunt o putoareeeeeeee, baietii mei au plecat la acvariu si m-a sunat sotul sa imi zica ca plodul vrea supa, asa ca i-am redirectionat spre mama, stiam ca a facut tata supa crema de legume, m-a sunat mama mi-a zis ca mi-a hranit baietii si acum sunt pe drum. Din tot ce imi propusesem sa fac azi cred ca mai aman, ca trebuie sa plecam la un gratar neprevazut, nu ca mi-ar parea rau.

Da, se organizau, de fapt nu spectacole pentru copii, era animatie, adika muzica si 2 animatori si copiii turistilor dansau, al meu zicea spectacol ca el nu dansa el se uita , dunt sigura ca o sa va simtiti bine la Olimp, totul e sa mergeti cu sufletul deschis si sa va distrati oricare ar fi conditiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ziua buna, zanelor!
Eu inca nu am prestat nimic in bucatarie, am dormit pana la 11 jumate nici mie nu-mi vine sa cred, asa ca de cand m-am trezit si pana acu o jumate de ora am tras de o ceasca de cafea:) si am mancat doua nectarine, cred ca o sa fac o ciorbita de pui si niste vinete gratinate. trec printr-o perioada putin mai stresanta decat de obicei si se pare ca Monti a atins butonul magic, daca mentin ritmul de abia astept sfaristul lui august

pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

buna ziua fetelor!!sunt foarte obosita dupa toate treburile de azi,stiti voi treburile de gospodina,azi am calcat stramb cu o gurita de bere dar cred ca nu se pune.

meniul de azi:
MD:cascaval,salam,rosie,castravete
P:ciorbita,rosii umplute(carne,ceapa,ciuperci)
C:un mar,mai tarzior pepene.
va pupacesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Duminica nu se scrie? aaaaa se merge la biserica, eu acum ma oindop in fata calculatorului cu ciuperci la tava si dovlecei prajiti , am si un gratar langa da e tareeeee, asa ca prefer legumele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Salutari si pupici pt fetele montignace

Noi am venit vineri din concediu cu mare parere de rau . A fost un concediu de vis dar mult prea scurt. Kg sigur am pus, am simtit pe pantaloni . De cantarit doar maine pt ca acum sunt inca la parintii mei si nu am cantar.

Distractie placuta fetelor care pleaca in concediu .

Anca, ma bucur ca ai reusit sa intri si pe la noi

Saptamana viitoare nu o sa am net asa ca ne vom mai "auzi" pe vinerea viitoare.

Sa fiti cuminti si fidele lui Monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ziua buna! am lipsit saptamana trecuta de la raport . am puii bolnaviori si m-am stresat tare ca nu stiu concret ce au. le-am facut analize si mai astept un rezultat. teo a avut scarlatina, mai mult decat sigur, dar pana nu vedem rezultatul la exsudat nu suntem siguri. sor-sa a facut "doar" niste puroi in gat, asortat cu 1 zi de febra 40, de am crezut ca mor. teo nu a facut febra mai mare de 39, insa a avut o eruptie urata si acea "limba" de scarlatina . ce mi s-a parut aiurea a fost ca 3 medici nu au reusit sa-si dea seama ce are. am primit diverse diagnostice, de la alergie la rubeola, ca in final sa se banuie o mycoplasma, dar si scarlatina in acelasi timp. analizele de sange "spun" clar ca are o infectie mare, dar exsudatul va da verdictul. si cum nu l-am primit vineri, asa cum trebuia in cazul unui rezultat negativ, mai mult decat sigur ca...are streptococ. offff, asta e, macar am scapat de spitalizare...

dau raportul de azi, caci nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine...
dimineata aveam 68.2 kg, deci un minus de 5.3 kg de cand m-am apucat de monti .
va pup si ma duc sa vad ce fac "streptococii" mei micuti.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, va scriu din Bucuresti,

eu de cand am plecat, mai mult nemonti am mancat, din pacate stam la vara sotului meu si nu am putut sa fac mofturi la mancare sa stresez oamenii. Asa ca am bagat cu sarmale, ciorba de burta cu morcovi bineanteles, o inghetata ieri in parc...... Luni nu voi fi la rapot ca n-are nimeni cantar in zona.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ariel, multa sanatate copilasilor

Daca vreti sa ne vedeti, intrati aici.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput