MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 9
melany72 spune:
Buna fetele.
Am aparut si eu meteoric pe aici, ca de obicei..
M-am intors la servici de luni, am fost in concediu 3 saptamani..
De cantar nu stiu nimic ca s-a stricat fira-r el sa fie.Parca nu m-am ingrasat.Oricum sunt din nou pe val, atat cu dieta cat si cu sportul.
O sa incerc sa pun o poza la album sa ma mai vedeti la ochi si nu numai.
Puisor, iti sade tare bine, eu de cand am nascut nu am avut decat o sg tentativa de a sta in " doua piaese" la soare...am trecut la costum intreg si asa am ramas.Sper ca pana la anu sa fac si eu macar four packs daca nu six.
Numai atunci voi purta bikini din nou.
Va pup pe toate, va urez concediu placut la cele care urmeaza sa plecati si distractie placuta.
melany72 spune:
Am pus si eu 3 poze la shared dar le-am facut download din alta parte si sunt cam mici..
valentinag spune:
Buna fetele!
Dana,sanatate muuulta!
Ymca,tine-o tot asa,tu oricum esti ambitioasa!Cat despre saramura,pune-te pe facutnoi mancam destul de des,mai ales vara.
Puisorule,arati tare bine sa sti!
Azi mi s-a pus pata,nici macar apa minerala nu mi-am mai luat,ci plata!Ca aseara am avut musafiri care au venit cu cola,stiau ca sunt mare fan,si cand am vazut-o asa rece,se aburise in casa,n-am rezistat si am baut 2 pahare pe nerasuflate!
De mancat:
2 covrigi
salata de rosii,ardei,castraveti si ardei cu o picatura de ulei
inghetata si o bucatica de napolitana
supa de rosii cu o galusca
Azi 2 piersici
branza feta cu ardei si cateva masline
diseara nu stiu,o omleta ceva...vad eu
V-am zis ca m-am apucat iarasi de mers pe jos,nu-s ce am ca tot ma dor picioarele,cand ajung acasa sunt terminata,deja ar fi trebuit sa ma obisnuiesc pana acum,dar perseverez!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ymca spune:
melany, de-abia astept sa ajung acasa sa te vad pe calculatorul meu alb-albastru (nu stiu daca imi voi repara vreodata culoarea rosie). succes la facut pachetele!
valentinag, stii ca zilele astea mi-a fost si mie pofta de ceva cu acid? eu nu beau nici macar apa minerala, si dintr-o data, am avut 2 zile la rand in care am poftit la acid...si acid mi s-a adus sub forma de Cola light. Cred c-a fost ceva in atmosfera! Nu fac saramura pentru ca nu stiu (scuza patetica) si pentru ca sunt extrem de lenesa (o scuza reala, care nu-mi face nici o cinste). Cea mai mare bucurie a mea e sa stau intinsa pe un pat...nu ma mai multumeste un fotoliu, o canapea...NU, intinsa pe pat, cu un pui de perna sub cap si cu multa liniste pe langa...renunt la orice fel de mancare pentru acest hobby. Asa ca poftesc in continuare la saramura ta.
andanii, cum esti? iei ceva medicamente?
gety, pacat ca nu m-a tinut mult...ieri am fost iar la sala si dupa aia am mancat o nectarina + jumatate de banana, mai tarziu juma de felie de paine integrala cu salata de vinete (pentru ca era intr-un castron in frigider si ma enerva ca sta acolo degeaba pentru o lingura de salata, asa ca l-am curatat) si tarziu in noapte o abatere nasoala care nu merita mentionata. Asa ca azi sunt umflata si astept sa elimin toate mancarurile.
valentinag spune:
Ymcanu stiu unde stai,ca daca erai aproape de mine,iti dadeam eu cand faceam
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
ma scuzati fetele ca nu am modificat tabelul .... cred ca saptamana asta sarim peste modificare.... o sa modific saptamana viitoare ... am criza de fiere in desfasurare (iau redigest, no spa) mama in spital, soacra cu probleme de sanatate , mult de lucru , copil care asteapta sa fiu cu el ..... nu am timp nici sa mor ....
cam asta vreau sa va zic ... n-am timp de bronzat , de tae bo , de nimic pe lume, sunt in depresie ... cine ma scoateeeeee .... dumnezeu poate ... nu ma luati in seama ca-s turbo tare de tot
melany sunt asa de mici pozicile ca abia te vezi acolo ... pune si tu mai mari sa te putem vedea
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
alinam spune:
Andanii no spa forte, pe prospect scrie maxim 3 pe zi, eu luam si 6 si ce ma mai ajuta pe mine in caz de dureri persistente: umpli cada cu apa calda si stai acolo scufundata la orizontala, la mine a mers de cateva ori faza ( se dilata nu stiu ce canal si se elimina piatra care e pe canal, de regula la mine durerile erau date de o piatra mica ajunsa in canal).
Andanii ai si frisoane? ca daca ai si frisoane e alta treaba, pui comprese reci pe zona ficatului, nu baie cu apa calda.
Edit: de rowachol uitasem, da e nasol tare, adika e mentolat de iti iese pe nas.
andanii spune:
alinam nu am frisoane , doar dureri de cap si transpiratii reci si ma rog crampe , dureri de stomac
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ymca spune:
andanii imi pare rau sa aud despre atatea probleme de sanatate. sper sa va faceti bine toate: tu, mama si soacra ta! si nu te stresa cu modificarile ca noi suntem cuminti si cu ele si fara ele.
valentinag, din ce am dedus eu stam cam departe una de alta...dar daca insisti dau oricand o fuga! cat despre mersul pe jos ce te doare? talpa? sau articulatii? eu acum ma concentrez pe genunchi si-mi tin picioarele mereu putin indoite ca cica asa e bine, ca sa nu-i fortez. sau te dor ca la o febra musculara?
andanii spune:
ymca
ANDANII