MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

LATRISHIA ,sa-ti spun cum am preparat eu lintea saptamana trecuta..am pus lintea de cu seara la inmuiat dimineata am fiert-o ca fasolea in doua ape..intre timp tai ceapa, usturoi,ardei fideluta sau cubulete cum iti place si le calesti in ulei..cand s-au inmuiatlegumele adaugi'' rosii blenderuite'' si apoi pui lintea fiarta- nu de tot-si mai lasi pe foc pana se fac bine..daca mai adaugi si ceva carnati afumati.. te lingi pe degete ANDANII, imi pare rau ca nu te simti bine si te inteleg si eu am un ulcer duodenal in istoric care desi vindecat mi-a lasat o sensibilitate pronuntata a stomacului..sper sa iti treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Dana, ti-o prezint pe prietena mea Gina,Gina, e peste tot oricum eu o iau in brate cu dragoste, acu mai rar, dar vreo trei ani a fost dragoste cu nabadai, o luam in brate odata la trei zile. Apoi nu mai aveam nimic. Acu de depresie ce sa zic, stii de la ce ni se trage, cica trec curand
Ariel, puiutii tai sunt bine?

Cred ca mi-a scapat ceva, despre ce saramura vorbiti aici??? Ma duc sa mai arunc un ochi in urma cand ajung acasa.
Deeeci....raportez -2,100 kg de cand mi-am facut aparitia printre voi si inca 5 de la tae-bo intr-o luna si un pic

R.I.P MJ!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ymca,cand mai fac aici acasa,iti las mesaj,poate vi totusiMa doare calcaiul(am pinten calcaneeic)da ma doare si muschiul de jos,ca la febra!Azi am renuntat ca nu ma simteam in stare!
Dana,cand vine una,vin toatesanatate multa!
Marami felicitari pentru kg.pierdute!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata si !!

Andanii sper ca esti mai bine!

Marami adica tu ai scapat de 5 kg numai cu o luna de tae bo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate fetelor bolnave.

Valentina, nasoala faza cu cola. Eu am primit intr-o zi o ciocolata, pentru fetita mea, si cum a venit mama pe la noi, cum am plasat-o la ea, ca sa nu ne tenteze. I-am luat din alea mici pentru copii, si am mai ciupit si eu cate un batonas.

Aseara iar am calcat pe bec si am mancat o felie de paine integrala cu unt si miere deasupra.

Aseara am mancat 2 ardei umpluti, mi-era foarte foame...

Azi am asa:
MD: iaurt dietetic+2 felii paine integrala
P: un ardei umplut.
C: cred ca o supa cu piept de pui.

Saptamana asta ma tem si eu de o stagnare (desi este abia joi), pentru ca mi-arata cantarul cu 100-200 gr. mai mult decat luni dimineata. Cred ca o sa trebuiasca sa merg pe jos acasa si azi si maine, desi ma omoara sandalele cu toc.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata gagici

Maya multumesc mult, am facut dar fara carnati si am basculat ditai farfuria aseara

Dani tin pumnii sa treaca depresia si durerile

Sunt cat pe ce sa intru si eu in depresie, ori sa arunc cantarul pe geam mai degraba, sunt blocata la 80kg, si tot oscileaza in sus of course...cred ca i prag, uff greu la deal, din martie pana acum abia 5 kg amarate s au dus.

Am o noua pasiune, laptele de soia, care din pacate are zahar in el ..probabil si motivul stagnarii mele...plus abaterea care "nu merita mentionata"
Stiti careva o marca fara zahar si de unde mi pot procura?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

latrishia, isi ia sotul meu din Gima o marca pe care scrie ca e cu fructoza! tocmai ce mi l-a ridicat in slavi acum vreo 2 seri si-mi explica ca uite e cholesterol free...si-am analizat cutia si-am vazut treaba cu fructoza. L-am decretat pe loc Monti! Ma uit pe cutie cand ajung acasa si-ti spun ce gama este, ca probabil se mai gaseste si prin alte magazine. succes la trecut pragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

LATRISHIA categoric e un prag , uite si eu am dat 4-5 kg (oscileaza)de la inceputul anului si-acuma prag .... ma dispera ce mai, sunt infioratoare pragurile astea, si eu abia astept sa nu mai vad 7 pe cantar , cand o sa ajung la 69.9 o sa fiu in al noualea cer
mai am o saptamana si merg la mare , tot big si grasa cu sunci curgatoare pe mine sunt , poate reusesc sa mai dau jos pana la a doua tura de concediu , sfarsit de august , inceput de septembrie ... pasarea malai viseaza nu fetelor ....

cu criza de fiere putin mai bine , nasol ca am lasat legumele , rosiile ardeii de frica si am mancat cartofi fierti in coaja (cica au indicele 60 si se tolereaza totusi din cand in cand) cu branza dulce degresata .... mi-era frica altceva ... cantarul nu zice nimic , nici plus , nici minus , sta cuminte acolo unde era acuma doua saptamani

ce sa va mai zic , nu stiu .... ma simt rau , nu stiu cum sa ma pun pe picioare , parca-mi tremura si stomacul , sunt asa agitata , nervoasa, mama mea are sternul fisurat , nu stiu cum a reusit sa cada sa se intample cheastia asta. pe soacra mea o doare nu stiu ce .. ficat, stomac acuma merge la eco, analize pe tata il doare stomacul , cica ulcer .... toti astepta ajutor ... si eu trebuie sa plec la mare gata m-am descarcat putin aici la voi chiar de-s off topic parca e mai bine
hai ca am depasit limitele , va las si revin

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Andanii, nu are cine sa aiba grija de ei cat timp esti tu plecata?

Si noi tot exact peste o saptamana mergem la mare, si speram sa scad sub 70 kile pana atunci, dar nu cred sa reusesc.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Andanii, nu are cine sa aiba grija de ei cat timp esti tu plecata?

Si noi tot exact peste o saptamana mergem la mare, si speram sa scad sub 70 kile pana atunci, dar nu cred sa reusesc.

Asa creste Maria Diana

aaaa ramane sotul meu acasa , numai eu plec cu copilu saptamana viitoare , impreuna cu sotul va fi alt concediu

offf Ymca si eu visez sa scad sub 70 da vad ca nu-s in stare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput