MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 11
latrishia spune:
Ymca sar'na, astept sa mi spui marca.
Dani, nu te mai gandi ca esti grasa, gandeste te ca esti slaba, trecem noi si peste asta.
Eu pe 30 plec la mare, si sincer nu sper in miracole, doar dc o sa am bani sa fac electrostimulare, poate n o sa mai am burta asta. Abdomene fac cu sutele si suncile tot acolo sunt Nici n am chef sa fac foamea, ca as slabi mai repede...dar de data asta nu ma mai grabesc, incet si sigur, asa macar pot sa sper la o stabilizare a greutatii.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii ma scuzati fetele ca nu am modificat tabelul .... cred ca saptamana asta sarim peste modificare.... o sa modific saptamana viitoare ... am criza de fiere in desfasurare (iau redigest, no spa) mama in spital, soacra cu probleme de sanatate , mult de lucru , copil care asteapta sa fiu cu el ..... nu am timp nici sa mor .... cam asta vreau sa va zic ... n-am timp de bronzat , de tae bo , de nimic pe lume, sunt in depresie ... cine ma scoateeeeee .... dumnezeu poate ... nu ma luati in seama ca-s turbo tare de tot melany sunt asa de mici pozicile ca abia te vezi acolo ... pune si tu mai mari sa te putem vedea |
Uff mai Dano ce de probleme!!La doctor ai fost?Ca nu e in regula...tin pumnii sa treaca pana la concediu, asta primul, da?
Unde pleci?
O sa pun pozele de acasa mai mari, ieri nici nu am deschis calculatorul!!
O zi buna tuturor.
Eu am mancat dimineata 2 piersici, iar acum vreo 30 min 2 oua fierte cu o rosie si ceva ardei verde.
Acasa ma asteapta pulpite dezosate, despielitate bagate la cuptor si vinete la cuptor.
Maine nu stiu ce mai fac .Azi am in plan si sport.Mi-am planuit 15 sedinte luna asta.Noroc ca am sala acasa!!
andanii spune:
n-am fost la doctor ... deja stiu tratamentul la multiplele crize de fiere pe care le fac , interesant e ca ma cam doare stomacul cand exagerez cu rosiile si cu legumele, mi-e teama sa nu fie inceput de ulcer , ca parca asa se plangea si vali ca atunci cand papa legume o iau durerile ... asta ar fi nasol de tot pentru mine
plec in Croatia la Trogir aici voi sta http://ultramarintm.ro/index.php?option=program&pagina=detalii&id=389, sper sa fie bine pe 17 plec , imediat si eu tot grasa sunt
latri cum sa nu ma gandesc la grasimile mele ca le simt si mor
am papat acuma mancarica de fasole verde cu piept de pui si castraveti murati, sper sa nu-mi fie rau de la castraveti , am luat acuma si redigest .. sa vedem
va pupi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii n-am fost la doctor ... deja stiu tratamentul la multiplele crize de fiere pe care le fac , interesant e ca ma cam doare stomacul cand exagerez cu rosiile si cu legumele, mi-e teama sa nu fie inceput de ulcer , ca parca asa se plangea si vali ca atunci cand papa legume o iau durerile ... asta ar fi nasol de tot pentru mine plec in Croatia la Trogir aici voi sta http://ultramarintm.ro/index.php?option=program&pagina=detalii&id=389, sper sa fie bine pe 17 plec , imediat si eu tot grasa sunt latri cum sa nu ma gandesc la grasimile mele ca le simt si mor am papat acuma mancarica de fasole verde cu piept de pui si castraveti murati, sper sa nu-mi fie rau de la castraveti , am luat acuma si redigest .. sa vedem |
Nu te gandi chiar la ulcer, poate o gastrita de fermentatie.Incearca sa nu mai mananci castraveti si rosiile evita-le.Am patit-o si eu in timpul facultatii si mi-a trecut de la sine..adica mai e dar atunci a a vut pct-ul culminant.
Cand te vad cu Croatia parca imi vine si mie sa ma duc.Tu ai avantajul ca iesi si repede din tara, noi de la Bucresti...cam cat cheltui intr-un sejur cu pustiul?...ma refer la cazare, mancare, benzina..
andanii spune:
daaaaa, e aproape granita de TImisoara , si-apoi pe autostrada se merge calumea ca vantul si ca gandul
io cred ca n-o sa stric mai mult de 1000 E, iti spun cand ma intorc
cred ca ai vazut pozicile cu concediul de anul trecut din Croatia nu ?????
da , cred ca o sa evit acriturile putin timp , ca ma streseaza enorm
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ariel_7000 spune:
andanii , sanatate multa si putere sa rezisti la belelele astea! pt colicile biliare incearca anghirol, cate 2 tablete. la mine a fost singurul care a functionat.
mai stiu de la o colega ca nu avea voie sa manance rosiile cu coaja si seminte. si nimic cu seminte.
copiii mei sunt bine, inca pe tratament, pe care refuza sa-l ia si ne luptam la propriu cu ei...dar duminica scapa si de asta si apoi peste o saptamana fac un alt set de analize, poate aflam si noi ceva.
in rest, ma chinui sa gasesc iesirea din "butoi", am o stare proasta, la un pas de depresie, sper sa imi gasesc puterile si sa rezist si de acum in colo....azi s-a internat tata in spital pt investigatii, caci de o saptamana i-a aparut un ganglion laterovervical, care s-a marit foarte mult si e foarte dureros...offff, Doamne! cand o sa se termine toate astea????
acum, capul la fund, ma intorc in butoi sa bazai putin.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
andanii spune:
ariel am luat anghirol, la mine parca functioneaza mai bine redigest ... cine stie imi trece mie
ANDANII
melany72 spune:
Daaa, am vazut pozele, evident!!
Si fructele fac rau la gastrita, mai ales cele acide.
valentinag spune:
Buna fetele!
Dana,sper sa nu ai ulcer totusi,ca e groaznic!Ti-am zis,cum exagerez un pic cu legume fructe,ma doare de mor!
Ariel,sanatate multa la toti!
Azi n-am avut net pana mai adineuri,asa ca am bantuit nitel prin oras,acum vreo ora am mancat si eu,2 piersici si branza cu castraveti si masline!Pe seara fac ciorba de porc,acrita cu zeama de castravetisi dáia bag decat!
Azi tre' sa-mi fac avant s-o iau iarasi pe jos.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
maya_m spune:
tuturor... fetelor ati folosit de-a lungul dietei L-CARNITINA,am citit pe undeva ca Nicoleta Luciu a slabit asa repede ca a baut suplimente de genu.. nu de alta da' ma bate gandulacum ca in sfarsit am gasit..