MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetelor...PUISORULE draga pt reteta de dovlecei a placut pana si soarelui meu mic care este cel mai mare mofturos in ale mancarii...eu am facut un sos din iaurt cu marar..delicios racoros si light...azi se gaseste in meniu o salata de fasole verde cu maioneza facuta in casa si ca sa fie mai usor de digerat am pus si iaurt ...si azi si ieri o masa a fost alocata supei de varza dupa care -cum spune sotiorul meu-poti face...cu ocazia intrarii mele la dieta a inceput sa manance si pretentiosul asta mic supe de legume in diverse combinatii ca pana acum era un adevarat calvar sa-l facem sa ia o lingura ..

ANDANII ...vacanta placuta si distractie la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Nu ma intrebati da!
in seara asta somon la gratar cu fasole verde cu usturoi,ca mi-a ajuns cat m-am destrabalat zilele astea!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Am uitat....cu ce as putea inlocui orezul mi-e pofta de ardei umpluti dar nu vreau sa o dau in bara cu asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Anca, si sa iti rezolvi cat mai repede problemele. Pai daca asa e meniul zilnic vei slabi cat ai zice peste

Ariel, cum se mai simte piticul? Am mai citit pe la alte topicuri, poate de data asta ii dau de capat bolii asteia. Imi pare rau sa citesc ca te-ai imbolnavit si tu .

Andanii, concediu placut. Deci o sa aiba grija Melany de noi si sa vezi ce slabe vom fi cand te intorci

Am pus si eu cateva pozici pe contul comun

La un moment dat aparusera cateva fete noi. Unde sunteti? Intrati si mai spuneti-ne despre voi. Cum merge dieta?

Meniu ieri:
MD: telemea cu rosii
P: budinca de dovlecei cu faina de naut( a fost prima incercare dar nu imi place gustul fainii)
C: doua felii de pepene galben si un pahar de bere

Azi:
MD: finn crisp cu magiun de prune si kefir
P: gratar de pui cu conopida la abur
C: probabil tot conopida

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Deci te bazezi pe mine?

Auzi, cum o fi mers pepenele ala cu bere..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

Am uitat....cu ce as putea inlocui orezul mi-e pofta de ardei umpluti dar nu vreau sa o dau in bara cu asa ceva

Poti pune ciuperci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! hai pe prima pagina si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, ma bucur ca i-au placut si piticului dovleceii. In weekend o sa incerc cu vinete si in loc de tarate cu linte rasnita.

Melany, sa stii ca am un stomac extrarezistent asa ca nu am avut probleme . Bietul de el face fata la tot felul de combinatii nebunesti.

Alinam, multumesc pt compliment si pt cafea. Ce imi lipseste este sportul si tonifierea. Dar nici cum nu ma urnesc sa ma apuc de tae bo

Ariel, sunteti mai bine? Multa sanatate tie si piticului

Ieri am respectat meniul dar am bagat si o jumatate de pepene galben, seara pe la 10 cand am venit de la shopping din mall. Mi-am cumparat o gentuta tare draguta pt nunta de sambata. Si de fapt mi-am mai cumparat o geanta de strada ca erau reduceri la Bata.

Azi nu stiu ce sa mai gatesc . Daca reusesc sa ajung la piata poate fac o mancare de fasole verde cu oua ochiuri. De dimineata am mancat cereale cu kefir, din care a gustat si pispirica mea dar se stramba de numa ca era acru

Mai vin sa vad daca sunteti cuminti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hello hello , sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile , fost tuns, epilat .... azi bagajele si maine la 19 plecarea , oricum mai scriu si maine ca doar vin la lucru normal inca

vad ca sunteti cuminti

eu ardeii umpluti sarmalele toate chestiile cu tocatura asa in care necesita orez nu pun si gata si sincer imi si place

pentru azi am dovlecei umpluti cu branza, ceapa, ardei, frunze, ou si pulpe fierte mi-e deja foameeee

sper sa reusesc sa fiu conforma in concediu cat de cat oricum inghetata voi manca .... asta stiu sigur si probabil si burek o sa gust ... e demential , nu pot sa rezist , deja ma gandesc la chestiile astea doua

puisorule e asa fain sa faci tae bo acasa ... pe cuvant , nici n-as fi crezut ca o sa -mi placa .... las tot pun cd ul si go , treanspir , fac baie si-s ca noua ... si pe gratis .... asta-i lucrul cel mai fain

alinam

melany ma bazez pe tine ca tii fetele in frau , da ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Buna fetele!
Nu ma intrebati da!
in seara asta somon la gratar cu fasole verde cu usturoi,ca mi-a ajuns cat m-am destrabalat zilele astea!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

mai vali , asa ne-am inteles ???? m-am suparat pe tine da ?
ce destrabaleala ai tras tu , ca de o saptamana nu ai scris nici o boaba ia zi tot

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Maya, ma bucur ca i-au placut si piticului dovleceii. In weekend o sa incerc cu vinete si in loc de tarate cu linte rasnita.

Melany, sa stii ca am un stomac extrarezistent asa ca nu am avut probleme . Bietul de el face fata la tot felul de combinatii nebunesti.

Alinam, multumesc pt compliment si pt cafea. Ce imi lipseste este sportul si tonifierea. Dar nici cum nu ma urnesc sa ma apuc de tae bo

Ariel, sunteti mai bine? Multa sanatate tie si piticului

Ieri am respectat meniul dar am bagat si o jumatate de pepene galben, seara pe la 10 cand am venit de la shopping din mall. Mi-am cumparat o gentuta tare draguta pt nunta de sambata. Si de fapt mi-am mai cumparat o geanta de strada ca erau reduceri la Bata.

Azi nu stiu ce sa mai gatesc . Daca reusesc sa ajung la piata poate fac o mancare de fasole verde cu oua ochiuri. De dimineata am mancat cereale cu kefir, din care a gustat si pispirica mea dar se stramba de numa ca era acru

Mai vin sa vad daca sunteti cuminti

A, pai nu ca te-ar fi afectat la burta ma gandeam;ca si eu sunt la fel..doar la combinatia in sine.

Ai incercat chefir de la NApolact? Nu e acru deloc, buun rau.

Mergi la inceput