MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii
melany ma bazez pe tine ca tii fetele in frau , da ????

Aoleu shefa...m-a pus naiba...sa anunt deja ca plec la mare de maine pana duminica?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!

Ma luati si pe mine de suflet!? AM nevoie de sfaturile voastre, caci fata mea cea mare nu prea imi lasa timp sa studiez profund regimul! Dupa nastere sper sa vin si eu alaturi de voi, dar pana atunci trebuie sa-i pregatesc sotului masa de seara, in special, caci dimineatza ciuguleste de prin frigider.
Deocamdata ma asculta si se conformeaza, dar sunt in pana de idei pentru mesele de seara. Pana acum i-am pregatit carne cu salate sau garnituri de fasole verde, dovlecei, ardei copti... d'astea.
Ostropel pot sa-i fac? Sau ce sa mai gatesc sa poata manca si el...mitittelu'(la cele 100 si ceva de kg ale sale)

Va multumesc!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Buna ziua!

Ma luati si pe mine de suflet!? AM nevoie de sfaturile voastre, caci fata mea cea mare nu prea imi lasa timp sa studiez profund regimul! Dupa nastere sper sa vin si eu alaturi de voi, dar pana atunci trebuie sa-i pregatesc sotului masa de seara, in special, caci dimineatza ciuguleste de prin frigider.
Deocamdata ma asculta si se conformeaza, dar sunt in pana de idei pentru mesele de seara. Pana acum i-am pregatit carne cu salate sau garnituri de fasole verde, dovlecei, ardei copti... d'astea.
Ostropel pot sa-i fac? Sau ce sa mai gatesc sa poata manca si el...mitittelu'(la cele 100 si ceva de kg ale sale)

Va multumesc!

Fata ta cea mare e cu o luna si ceva mai mica decat a mea, tot Alexia e si a mea...deh, moda anului.Bine ai venit.
Sa inteleg ca sotul e la regim...pt seara e recomandat sa manance glucidic, adicatelea orez/paste integrale su sosuri fara ulei, daaar cred ac munceste toata ziua.Sa speram ca nu baga pe sub nas pe langa..carnea poate fi facuta in multe feluri ca sa fie schimbare.Ostropel e f conform, daca nu pui faina..
Zi-ne mai multe amanunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

seara buna fetelor
ieri m-am delectat cu "checul" de dovlecei. super bun mi-a iesit . a mincat si stefan foarte bine din el.

azi am avut fructe la micul dejun, crenvursti cu brinza la prinz. de cina un rest de dovlecei si niste spanac.

si beau foarte multa apa pt ca e foarte cald.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Eu am facut bagajul, am facut plinul la benzina...si gata, astept dimineata sa o zbughesc la mare.Se anunta vreme excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Melany, multumesc!
Vii la mare, vei avea parte de vreme buna, aveti grija cu soarele, mai ales pentru copii! Azi a fost ff cald, eu cel putin, suport cu greu!

Soatza mea mananca:
D: o felie de paine neagra cu branza dietetica; lapte degrasat; ou fiert; Nu toate deodata
P: mananca la cantina o carne(piept pui) cu o salata

Ramane prg de seara, nu prea vreau sa-i copiez pranzul.
Au mai fost seri cand a mancat salata de rosii sau pepene, dar fiind la inceput i se face foame pe-nserat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

"neata" fetele. noi am inviat. teo e nou nout, si-a revenit de parca nu ar fi avut nimic, niciodata. nicio buba, pata, are o pofta de mancare nebuna, e pus pe shotii, e vesel si doarme bine.
eu ieri am fost ca si "calcata de tractor", am avut dureri cumplite de articulatii, febra, nu am mancat mai nimic (dar la cantar nu se vede ). azi dimineta eram asa si asa, dar acum ma declar aproape noua. ma mai supara articulatiile mainilor, dar asta nu ma impiedica sa sufar de "tastaureala". mai enervant e ca stau inchisa in casa, caci daca este virusul banuit in cele din urma (parvovirus uman), asta e perioada de maxima contagiozitate. trece cand apare eruptia. deja au aparut cateva bubite/pete pe piept, cateva pe picioare si pe obraji, dar frumusetea mea nu a palit inca ...si nici modestia. mai am ceva febra, insa sper ca maine sa fiu intreaga, nu de alta dar s-a anuntat soacra-mea in vizita in weekend

azi am papat fructe multe: visine (nu ma mai satur de ele!!!), piersici, niste iaurt si spre seara supa de pui, ca asa a auzit mama, ca face bine la viroze. eu am inghitit-o instant caci mi-a placut mult.

send ca teo zbiara "mamaaaaaa! papaaaaa!"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

.....si un pahar cu vin...dupa ce am culcat piticu'chinuit de masele....

Melany, distractie faina la mare...am auzit ca e super acum vremea si e apa calda!

Ariel, sanatate multa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Buna dimi fetele

ANCA B poti sa scrii reteta de dovlecei asa in cateva cuvinte nu de alta dar si eu am facut vara asta de 3-4 ori un fel de chec sufleu nu stiu cum sa-i zic tot din dovlecei si ne-a placut mult..suntem fani dovlecei in orice combinatie ..daca cumva ai pus link deja iertare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata fetele
la mine gata bagajul , diseara decolez ... am deja putin emotii pentru drum care se anunta f lung

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput