MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

mai am o zi si plec .... cine va mai struneste atunci ?????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

gety, sanatate! ce ai patit? poate ai zis si mi-a scapat , ca sunt capiata rau...

noi, ca naiba, iar. teo e bubicit iar, tot!!! acum se banuie ca e ceva virotic, asa ca dimineata a facut o noua serie de analize, ne-a si bagat in fibrilatii ca se umflase tot la fatza si bubitele erau buboaie deja...asa ca peste viroza e banuita si o alergie la medicamente...asteptam rezultate, de data asta speram ca poate vom afla si ce "carcaias" ne bantuie...
printre spitale nici nu-mi mai arde de mancat, asa ca vreau nu vreau sunt la post...
asa arata "bubu":
http://family.webshots.com/album/573519768wHeYeY

Auci, saracutul copil.Neaparat e alergie, ca altfel nu aparea asa pe tot corpul.
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Andanii concediu placut, te asteptam cu poze si da nu ne mai struneste nimeni, ne facem de cap !!!!

Am citit la alt subiect ca Ariel s-a imbolnavit si ea, are temperatura, o doare gatul, ganglionii :( nasol. Sanatate Ariel tie si puiutului bubicios!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

neata fetele

mai am o zi si plec .... cine va mai struneste atunci ?????

Incerc si eu sa trec pe aici sa mai invigorez atmosfera...

Mergi la inceput

super melany .... sa treci si sa stai cu biciul ca altfel isi fac de capcat timp lipsesc

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

neata

andanii concediu placut si promitem sa fim cuminti si conforme.

Mergi la inceput

Fii atenta ca promit acum fetele ca nu se fac de ras si lasa subiectul la fundul paginii 2.

Sa petreci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anca, si sa iti rezolvi cat mai repede problemele. Pai daca asa e meniul zilnic vei slabi cat ai zice peste

Ariel, cum se mai simte piticul? Am mai citit pe la alte topicuri, poate de data asta ii dau de capat bolii asteia. Imi pare rau sa citesc ca te-ai imbolnavit si tu .

Andanii, concediu placut. Deci o sa aiba grija Melany de noi si sa vezi ce slabe vom fi cand te intorci

Am pus si eu cateva pozici pe contul comun

La un moment dat aparusera cateva fete noi. Unde sunteti? Intrati si mai spuneti-ne despre voi. Cum merge dieta?

Meniu ieri:
MD: telemea cu rosii
P: budinca de dovlecei cu faina de naut( a fost prima incercare dar nu imi place gustul fainii)
C: doua felii de pepene galben si un pahar de bere

Azi:
MD: finn crisp cu magiun de prune si kefir
P: gratar de pui cu conopida la abur
C: probabil tot conopida

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

nu-mi mai urati toate cele ca mai trec pe aici , mai sunt si maine si vineri dimineata pe aici
sau vrei sa nu mai auziti si repede-mi urati ca doar doar plec de tot sa nu mai fiu cu gura pe voi nu ????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii

Puisorule ti-am vazut pozele, nu arati rau, culoarea costumului de baie imi place tare, iar despre puisoara ce sa zic e o dulceata mica.

Mergi la inceput