MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 16
ymca spune:
am remarcat ca eu sunt mai cuminte in zilele in care nu scriu.
anca, bine-ai venit...hai sa ma ajungi din urma ca eu nu mai dau nimic jos cam de 2 saptamani. n-am mai ajuns sa-l vad pe 8 in fata si sper sa nu mai ajung pe acolo niciodata.
andanii, te-am citit prin alte parti...ce frumos o sa fie...voi fetele cu copiii, distractie maxima...si o sa faci si miscare...cred ca te vei intoarce supla si bine dispusa din Trogir. sa ai parte de vreme frumoasa, ca in rest vaz ca sunt indeplinite toate conditiile pentru un sejur perfect.
eu am mult de lucru si n-am nici o urma de chef.
in kg nu mai dau nimic momentan dar hainele se aranjeaza mai frumos pe mine; si-n plus intru in tot felul de pantaloni care altadata pocneau pe mine.
ieri am fost la abdomene si taebo...plecasem de la birou cu o mare durere de cap dar am zis sa ma duc si daca ma simt prea rau plec acasa...odata ajunsa acolo parca mi-a luat cineva durerea cu mana. tare bun sportul asta! am ajuns sa merg si de 4-5 ori pe saptamana la sala...a meritat cu varf si indesat toti banii pe care i-am dat...sunt in punctul in care mi-e ciuda ca voi pleca in vacanta si nu voi mai putea sa merg la sala mea iubita.
picioarele sunt zona mea critica...ma tot uit in oglinda si e de lucru foarte mult acolo. daca as putea combina masaj cu electro si cu sala, cred ca in 6 luni as putea sa le descopar putin. ma mai plang si eu pe-aici pe la voi, ca vad ca functioneaza sistemul...plang ce plang pe-aici si ma pun pe treaba...ca mi-e rusine de voi
despre meniu ieri:
dimineata: cafea, iaurt mare si bun
pranz: pulpe pui (2 mari, frumoase, cred ca la cuptor)
cina: 3 felii pepene (venisem de la sala, imi era sete si uite asa au intrat toate feliile alea)
meniu azi:
dimineata: cafea; edit: si iaurt cu paine integrala (luata de la un magazin eco)
pranz: ciorbita de perisoare (au orez dar cantitate mica) 2portii ca mi-am lut o cantitate enorma la birou
cina: pepene
ariel, multa sanatate celui mic; ei trec usor peste boli, noi suferim mai mult pe langa
andanii spune:
fi serioasa ymca , ce vrei sa spui ca noi te mobilizam la abateri ???? hai nu pot sa cred
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ymca spune:
no way, andanii....ideea e ca atunci cand scriu, mentionez un meniu si dupa aceea, de bucurie ca am un meniu atat de conform, mi-l neconformizez de una singura.
sau, cum a fost acum cateva zile, m-a laudat cineva, a zis ca sunt ambitioasa...si m-am porcit cum am ajuns acasa, ca deh, eu pot sa daca jos daca vreau!
pe cand daca nu scriu, am asa, o rusine din umbra care ma tine conforma.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GETY Buna dimineata! Din pacate, sunt pe un antibiotic puternic, care nu trebuie sa-l iau pe stomacul gol. Asa ca am tendinta sa mananc. Aseara am mancat pana la urma omleta cu rosii si conopida. Azi dimineata tot omleta cu salam. Asta pe la 6,30 cand am luat pastila. Acum un iaurt cu 1 felie de paine neagra. P: salata de vinete cu ulei masline, rosie si cas. C: fac supa cu carne de pui. O zi conforma! |
Dar e foarte bine ce mananci, care e treaba?
Hai sa te faci bine sa treaca repede repede.Fao limonada cu fructoza..sa vezi ce trece.
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
da cum sa nu ne tinem de treaba ... pai se paote .... suntem cele mai cuminti fete |
Asta e spiritul!
andanii spune:
ieri am facut si tae bo ...
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ariel_7000 spune:
gety, sanatate! ce ai patit? poate ai zis si mi-a scapat , ca sunt capiata rau...
noi, ca naiba, iar. teo e bubicit iar, tot!!! acum se banuie ca e ceva virotic, asa ca dimineata a facut o noua serie de analize, ne-a si bagat in fibrilatii ca se umflase tot la fatza si bubitele erau buboaie deja...asa ca peste viroza e banuita si o alergie la medicamente...asteptam rezultate, de data asta speram ca poate vom afla si ce "carcaias" ne bantuie...
printre spitale nici nu-mi mai arde de mancat, asa ca vreau nu vreau sunt la post...
asa arata "bubu":
http://family.webshots.com/album/573519768wHeYeY
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
andanii spune:
ioi saracurul bubu ce bubite are peste tot ... vai de mine , si sper ca i-a dat si claritin sau alt gen de antihistaminice .... urate sunt alergiile , si noi am avut parte de alergii si inca avem cu duiumul ai grija de el , sanatate va doresc ....
ti-am vazut si restul pozicilor , sunt niste frumosi amandoi , alex e deja domnisoara , dulce fetita
melany "go for it "
ANDANII
anca.b spune:
Salutare
Ymca, Andanii, Ani . o sa incerc sa scriu seara, dupa ce il culc pe cel mic, pina vine sotul...e singura mea ora libera din zi...ma bucur ca reusesc din nou sa mi-o petrec pe DC
Sanatate multa bolnaviorilor!
Si eu sint un pic "in cui" cu sanatatea...merg la stoma pentru un tratament...deja e a doua saptamina...nu am chef de nimic, sint ametita de la anestezii...nu pot minca nimic "solid" pt ca ma doare...bine ca n-am ajuns sa ma hranesc cu paiul...
de meniu, ce sa zic...azi a fost saracutz tare de tot: un mar la micul dejun, doua piersici si trei caise la prinz si un iaurt la cina...nici de cioco neagra n-am mai avut chef.
acum am la cuptor un "chec" de dovlecel cu brinza si ou. sa vedem ce iese...ar trebui sa fie bun...asta va fi in meniul meu de miine, la prinz.
va pup pe toate
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...