MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 15
melany72 spune:
Fetelor eu nu raportez, ca am cantarul stricat, sau mai bine zis merge cand vrea el, am termen 1 aug pt cantarire.Asa ca sa nu ma depresez si sa am timp sa scad ce am luat in concediu.
Azi am in program pui la rotisor si sa fac o supa crema de legume:morcov, patrunjel, ceapa, telina,dovlecel,broccoli, conopida..deci toate conforme.
maya_m spune:
Buna fetelor..GETY mercy ..dar vai multe mai am de dat jos..de multe ori stau si ma gandesc cat de nepasatoare am putut sa fiu sa las lucrurile sa ajunga pana aici..de la 56kg cand m-am maritat am trecut prin 80 cand am ramas insarcinata ca sa ating varful icebergului 113.. MELANY,la noi e asa de rece zici ca nu suntem in luna lui cuptor ci in asteptarea toamnei
ariel_7000 spune:
raportez si eu un 67.8 kg...se putea si mai bine, dar nu ma plang
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
anca.b spune:
salutare!
de zi sint si eu iar pe baricade.
am 84 kg...si trebuie luate masuri urgent.
azi am fost conforma:
lapte si wassa la micul dejun, crenvursti si brinza la prinz, mozzarella cu rosii la cina. plus o gustare (doua piersici tari) si un pic de cioco neagra.
miine e o noua zi!
spor la slabit tuturor!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
puisorul spune:
Bine ai revenit Anca . Te asteptam zilnic la sueta.
Eu nu mai raportez pana nu ajung din nou la greutatea din tabel .
Meniu azi:
MD: paine monti cu salata de vinete si rosii
P: dovlecei betisoare la cuptor cu rosii( reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23031/Dovlecei-crocanti-la-cuptor/" target="_blank">aici, sunt foarte buni dar cam migalosi)
C: nimic inca dar ma roade stomacul asa ca probabil voi baga o felie de pepene.
Pupici
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
Ancutaaaa .... bine ai revenit .... vezi daca nu ai mai dat pe la noi si n-ai mai scris ce ai patit ??? asa se intampla
Oricum ai tot suportul si sprijinul nostru in noua lupta
pusi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
GETY spune:
Buna dimineata!
Din pacate, sunt pe un antibiotic puternic, care nu trebuie sa-l iau pe stomacul gol. Asa ca am tendinta sa mananc.
Aseara am mancat pana la urma omleta cu rosii si conopida.
Azi dimineata tot omleta cu salam. Asta pe la 6,30 cand am luat pastila.
Acum un iaurt cu 1 felie de paine neagra.
P: salata de vinete cu ulei masline, rosie si cas.
C: fac supa cu carne de pui.
O zi conforma!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Buna dimineata fetele. Ia ziceti, ne tinem de treaba sau ce facem? |
da cum sa nu ne tinem de treaba ... pai se paote .... suntem cele mai cuminti fete
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"