MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 14
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca multumesc...poza verii e ...o adevarata kurnikova/sharapova a sub-forumului monti. superb! nu stiu cum esti in realitate, dar in pozele astea arati superb! nu-mi aduc aminte ce IMC ai si mi-e lene sa dau pe prima pagina dar cred ca esti in perioada de mentiner,e nu? mentinere si tonifiere prin sport, ca altceva eu nu vad ce e de facut. felicitari pentru ambitie si rezultate |
Merci fatuca.Habar nu am ce IMC am, dar sunt fffffooooarte aproape de target.Numa' 4-5 kg ma despart.E ok si acum dar intaresc,intaresc,intaresc...
GETY spune:
Buna dimineata!
La raport: 71,oo kg, adica doar -100 gr., adica... cam putin. Dar e bine si asa.
Maya_m, felicitari! Si la mai multe!
Eu n-am stiut unde sa ma uit la pozele cu Melany72.
Sa va scriu ce o sa pap azi:
MD: iaurt dietetic cu 2 felii paine
P: ciorba cu carne de vita (fara carnea de vita)
C: nu stiu, inca.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
arati bestial draga mea pai la 1.78 ai 70 kg , esti numai buna .... pe bune ..... luzrezi muschii pentru tonifiere si ce sa mai zic ... felicitari ... la 68 ai avea greutte de manechina nu ??? cu minus 10 de la inaltime esti aproape de perfectiunea de manechin da io zic ca arati excelent |
Fetelor se poate.Chiar se poate .Cu munca si rabdare.Eu am rabdare ca nu am altceva de facut, m-am hotarat sa nu fiu o mamica batrana ci una tanara.
Mai am celulita ca nu scap asa usor, dar vorba aia, numa barbatu' ma vede despuiata si la mare chiar nu ma intereseaza.Ma duc sa ma simt bine nu sa-mi fac probleme din cauza ei.
Va pup pe toate si multumesc.
melany72 spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 ......tata a fost operat ieri, i-au scos 1 tumora de 3 cm si 2 mai mici, de 1 cm, de la glanda salivara. acum asteptam biopsia si ne rugam sa fie benigne... nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar trag un mare semnal de alarma celor care fumeaza! se pare ca pentru acest tip de tumori, principalul vinovat este fumatul! copiii au terminat tratamentul, asteptam cateva zile sa le facem analizele. insa teo a facut de 2 zile febra 38-38.5, iar azi noapte 39.5 si azi 38.5. m-am dus iar la spital, de teama sa nu reapara infectia, insa mi-au zis ca are febra de la dinti. se pare ca trebuie sa apara inca 2 canini si o masea. e a 2 a oara cand ajung cu el de urgenta cu febra peste 39 din cauza dintilor. ...cu toate ca toti medicii pe care i-am intalnit pana acum au zis ca nu se face asa febra din acest motiv. dr de azi a zis ca DA, unii copii fac, mai ales daca erup mai multi dinti in acelasi timp si ca Teo este unul dintre acesti copii si pana vor iesi toti dintisorii asa ne vom "distra". macar sunt fericita ca nu este iar infectie... pup si sper ca luni voi avea cu ce sa ma laud la raport, iar daca nu, il rog pe monti sa ma inteleaga... |
Off,of..ma ce de probleme. Sanatate multa tatalui, tin pumnii sa fie de bine biopsia.
Astia mici sufera ,dar le trece.Pupici pe dintisori care ies.
Culmea e ca a mea nu a facut nici un fel de temperatura la dinti, dar am o prietena cu baietel care fiecare dinte a insemnat temperatura 40...
melany72 spune:
citat din mesajul lui GETY Buna dimineata! La raport: 71,oo kg, adica doar -100 gr., adica... cam putin. Dar e bine si asa. Maya_m, felicitari! Si la mai multe! Eu n-am stiut unde sa ma uit la pozele cu Melany72. Sa va scriu ce o sa pap azi: MD: iaurt dietetic cu 2 felii paine P: ciorba cu carne de vita (fara carnea de vita) C: nu stiu, inca. |
Pe prima pag a subiectului e link catre un shared...stai sa vad daca stiu sa trimit mesaj pe privat cu mail si parola..
De ce mananci ciorba fara carnea din ea? Daca nu are cartofi e perfecta, sper ca nu are paste sau orez...
alinam spune:
Neata!
Ariel sa treca toate problemele, asa e cand e una se mai aduna si altele.
da, slaba activitate, eu citesc de cateva ori pe zi, dar nu scriu, sunt suparata pe mine ca sunt o purcica cu diploma, cantarul imi arata din ce in ce mai mult, se vede si se simte si sambata am nunta, incap doar intr-o rochie elastrica, da nu stiu daca pot sa pun asa ceva pe mine, asa ca sunt in depresie, cred ca bag o infometare saptamana asta
Melany arati foarte bine! felicitari.
Sa dau raport? 67.5 kg cu tot cu rusi , nah ca am ziso !
oana1705 spune:
neata fetelor!!
ariel sanatate multa tatalui tau si sa ai putere sa treci peste toate.Eu raportez 61,5kg se pare ca am trecut de stagnare.Va pupacesc si numai bine tuturor!!
latrishia spune:
Numai eu nu trec de stagnare M am catarit doar ca sa ma umplu de nervi, o sa incerc si eu sa mananc mai putin, poate se misca ceva ca deja ma Ori o fii chestia aia ca am inceput sa fac muschi si de aia sa nu se vada la cantar ma imbat cu apa rece
va pupez si o sapt conforma va doresc
andanii spune:
latrishia se poate si chestia cu muschii sa fie o explicatie
ai inceput sa mergi la sala ??? faci miscare ???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
latrishia spune:
pai merg de o luna la fitness...la picioare simt ca am muschii beton, gambele mai exact, in rest nu mi dau seama