MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana1705 buna fetelor!!!azi am mancat numai aiurea,am papat o inghetata,am baut un pahar de suc si la pranz am papat tocanita cu cartofi,spre rusinea mea.Nu am avut timp sa gatesc nimik pentru mine.De maine ma cumintesc,promit!!pupici tuturor!!! |
oana scot parul la tine ... pai asa ne-am inteles ????? chiar asa ... tocanita cu cartofi, inghe .... vai de mine si de mine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Va salut de la Aiud de la parintii mei unde am net pt ca la Cluj o sa am abia de saptamana viitoare.
Multumim pt cuvintele frumoase . Stefi este copia leita a sotului meu .
Dana, bine ca a trecut episodul nasol. Distractie frumoasa la mare. Stit ce am constatat? Daca va bronzati o sa fiti mai indulgente cu grasimile, cel putin la mine asa s-a intamplat. Ma vad mai supla parca desi kg sunt mai multe
Maya, ai slabit foarte mult . Mie chiar rusine ca eu ma chinui cu 5 kg amarate
Toata lumea afara din butoi, ca de nu vin cu bata. Ce treaba ii asta? Frumoasa, tinere, slabute si deprimate?
Felicitari fetelor care ati slabit. Keep going
Eu m-am intors din concediu cu 2.2 kg in plus fata de ultima greutate raportata dar macar mi-am facut toate poftele inclusiv de dulciuri asa ca acum nu mai poftesc la nimic nemonti. Am scapat deja de o jumate de kg, dar pana nu ajung la greutatea din tabel nu mai raportez
Saptamana asta si pitica mea a fost bolnavioara, febra mare, urgente noaptea, dar se pare ca a fost doar o viroza.
Meniul de ieri:
MD:branza telemea cu rosii, un pahar de chefir
P: pui cu curry( din cartea cu retete monti dar nu mi-a placut)
C: conopida fiarta cu usturoi si o lingura de ulei de masline
G: visine
Azi:
MD si P: paste integrale cu ciuperci si bulion
c: broccoli fiert la aburi cu sare
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
multumesc...poza verii e ...o adevarata kurnikova/sharapova a sub-forumului monti. superb! nu stiu cum esti in realitate, dar in pozele astea arati superb! nu-mi aduc aminte ce IMC ai si mi-e lene sa dau pe prima pagina dar cred ca esti in perioada de mentiner,e nu? mentinere si tonifiere prin sport, ca altceva eu nu vad ce e de facut. felicitari pentru ambitie si rezultate
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Am upgradat pozele.. |
arati bestial draga mea
pai la 1.78 ai 70 kg , esti numai buna .... pe bune ..... luzrezi muschii pentru tonifiere si ce sa mai zic ... felicitari ... la 68 ai avea greutte de manechina nu ??? cu minus 10 de la inaltime esti aproape de perfectiunea de manechin da io zic ca arati excelent
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
Buna fetelor, azi dimineata s-a cantarit balenaadica subsemnata..si ghiciti ce.......97kg...hhhhhhuuuuuurrrraaaa s-a mai topit unu'... asa ca pt. moment renunt la idea cu l-carnitina ,o las asa cum a spus MELANY72,pt atunci cand n-o sa mai mearga...tre' sa plec sa-mi fac un gratar ca deja e ora 6 si pun lacat pe frigider sa nu am acces la tentatii Va trimit la toate si sa auzim numai de minusuri...la kg bineinteles
ariel_7000 spune:
maya, eu am luat carnitina de toate soiurile, timp de vreo 2 ani. faceam si sport si tot degeaba , nu m-a ajutat carnitina. am continuat sa o iau caci ma ajuta sa-mi reglez tensiunea, la vremea aia fiind hipotensiva rau de tot. asta a fost singurul avantaj pe care l-am avut de le ea. nicoleta luciu zice ca a luat si a slabit cu ea pt simplul motiv ca le face reclama la redis, firma care vine l-carnitin.
daca tot vrei sa iei, iti recomand l-carnitin liquid, cea praf fiind "praf in ochi".
azi si ieri am mancat salata orientala, caci asta am gasit cel mai putin nemonti la mama in frigi. eu nu am avut timp sa gatesc, nu am avut chef sa fac combinatii, pur si simplu am mancat ce am prins...sper sa nu se simta, insa la ce zile agitate am avut, nu prea cred.
tata a fost operat ieri, i-au scos 1 tumora de 3 cm si 2 mai mici, de 1 cm, de la glanda salivara. acum asteptam biopsia si ne rugam sa fie benigne...
nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar trag un mare semnal de alarma celor care fumeaza! se pare ca pentru acest tip de tumori, principalul vinovat este fumatul!
copiii au terminat tratamentul, asteptam cateva zile sa le facem analizele. insa teo a facut de 2 zile febra 38-38.5, iar azi noapte 39.5 si azi 38.5. m-am dus iar la spital, de teama sa nu reapara infectia, insa mi-au zis ca are febra de la dinti. se pare ca trebuie sa apara inca 2 canini si o masea.
e a 2 a oara cand ajung cu el de urgenta cu febra peste 39 din cauza dintilor. ...cu toate ca toti medicii pe care i-am intalnit pana acum au zis ca nu se face asa febra din acest motiv.
dr de azi a zis ca DA, unii copii fac, mai ales daca erup mai multi dinti in acelasi timp si ca Teo este unul dintre acesti copii si pana vor iesi toti dintisorii asa ne vom "distra".
macar sunt fericita ca nu este iar infectie...
pup si sper ca luni voi avea cu ce sa ma laud la raport, iar daca nu, il rog pe monti sa ma inteleaga...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
andanii spune:
ANDANII
andanii spune:
ariel ce de probleme ai saracuta de tine
in alta ordine de idei .... nu m-am cantarit , asa ca nu raportez azi
si-n alta ordine .... slaba activitate pe aici
ANDANII