MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

seara buna fetelor!!am revenit si eu pe aici,v-am citit in fiecare zi dar nu am avut timp sa va scriu.

andaniima bucur ca nu o sa modifici tabelul saptamana asta ca nu vroiam sa vad un purcel acolo,imi pare rau pentru problemele tale de sanatate sper ca vor trece.
in rest zilele astea am mancat cam haotic.
va pupacesc pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

maya, eu nu am folosit nimic pentru ca alaptez si nu introduc nici o substanta ciudata in organism. mai iau numai niste suplimente cu calciu, dar cand imi aduc aminte.

dar cred ca am avut prin casa produsul (l-a folosit sotul, dar o perioada limitata, pentru ca altfel mi-as aminti de el mai bine)...sau l-am vazut pe undeva de curand...eu nu as lua.

mai degraba am incredere in spirulina sau alte alge ciudate decat in l-carnitina.

Mergi la inceput

n-am somn...pen' ca mi-e foame

am fost pana la frigider...doar ca sa ma uit la marca de lapte de soia; se numeste VALSOIA...italian...am mai luat in seara asta...e la cutie de 1l...au o varianta mai mica (dara ala e indulcit cu zahar brun din trestie de zahar, cel putin asa scrie pe cutie).

edit:am sters o propozitie pentru ca am zis acelasi lucru de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maya l-carnitina este un supliment care se ia atunci cand faci sport, miscare multa pentru a ajuta ca arderile sa se produca mai rapid ... io asa stiu , eu sincer am luat pe vremuri da nu am simtit absolut nici o rapiditate in arderea suncilor parerea mea sincera este ca dai banii degeaba , mai bine iti cumperi mere si o bluza frumoasa

ymca carnitina este tot de genul spirulina ... nu face rau da cred ca nici bine

eu ma simt mai bine multumesc pentru vorbele bune si sfaturi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Recunosc ca am inceput dimineata cu 1 canita de cafea "neconforma" (ness+capuccino+lapte)/
Continui cu Iaurt+paine integrala
Pranz: 2 ardei umpluti (cu urme de orez in ei)
Cina: o sa fie pastai.

Apa multa!

Andanii, ma bucur ca te simti mai bine.
Tu arati cam ca mine acum, din cate am socotit ai vreo 11 kg. mai mult decat inaltimea, si parca nu aratam chiar asa rau, nu?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Buna fetelor si mersi de raspunsuri..ma gandeam ca poate acest supliment ajuta la grabirea procesului de slabire ca eu nu sunt o fire'' prea'' sportiva spre rusinea measi ca sa ajung la cat mi-am propus trebuie sa stau in faza 1 pana in ian.2010 -asta in cazul fericit in care dau jos 1kg/sapt....problema e ca nu stiu daca o sa ma ajute stomacul atata timp ca deja imi face problemeasa ca orice ajutor ar fi binevenit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

tuturor... fetelor ati folosit de-a lungul dietei L-CARNITINA,am citit pe undeva ca Nicoleta Luciu a slabit asa repede ca a baut suplimente de genu.. nu de alta da' ma bate gandulacum ca in sfarsit am gasit..

So, cum zicea si Dany, se ia daca si numai daca faci sport.De ce? Pt ca altfel iei degeaba.Nu are nici un efect.Nici macar nu mai e la moda asta, Luciu ia altceva, care are si Carnitina...pe langa alte chestii mai bune.Dar, toate aceste suplimente, fara sport sunt bani dati in vant.Fa sport si foloseste aceste suplimente ca AS-ul din maneca, adica atunci cand nimic nu mai merge.
O zi buna tuturor.

Eu ieri mi-am facut de cap cu nectarina, piersica, pepene galben...mai aveam si visine, dar m-am oprit.Noroc ca nu am mancat un kil.

Mergi la inceput

melany, cand pui poze mari, mari, mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

melany, cand pui poze mari, mari, mari?

Ma ocup in weekend.Promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

buna fetelor!!!

azi am mancat numai aiurea,am papat o inghetata,am baut un pahar de suc si la pranz am papat tocanita cu cartofi,spre rusinea mea.Nu am avut timp sa gatesc nimik pentru mine.De maine ma cumintesc,promit!!
pupici tuturor!!!

Mergi la inceput