Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cami, eu nu m-am bagat la comanda pentru ca inca nu stiu daca ma lasa sa plec in Italia sau trebuie sa raman in Ro. Nu avea sens sa comnd din Italia ca sa cr in Italia apoi. ...se pare ca nu se mai face nici o comanda de carut..au renuntat gagicile..banuiesc ca nici voi nu vreti nimic, nu???????..asta este...Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei 20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE[/quote] 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

am reusit sa va cistesc si eu cat de cat
imi place tonusul vostru, pareti in forma....

Laurairina, si tu ai probleme cu candide si alte din astea??
Cand m-am dus cu rezultatul de la TT la doc mi-am luat si rezult de la lama, mi-a iesit niste tricomonas de data asta........ asa mi se intampla si inainte ba una , ba alta.... nu mai stiu ce sa cred.....oricum doc mi-a dat o reteta si pt asta, dar pt ca i-am amintit eu......desi nici mie nu mi se parea ft imp la mom resp, dar asa, ca sa ma iau si cu alte aspecte. Si acum iau niste antibiotic, care simt ca mi-a facut ceva acolo.......dar macar asta sa fie sg problema, ciupercile astea, ar fi mai bine fara ele, da ele sa fie sg probl, si restul sa fie bine
Doamne ajuta la toate mamicile sa le iasa toate testele bine ca sa nu se mai ingrijoreze pentru bb-ii lor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna fetele
Am pus si eu link la niste poze sa vedem daca merge.
va pup

18+

[url=”http://family.webshots.com/photo/2571972920105311384etcELv”]roxyaly[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999
mi-a iesit niste tricomonas de data asta........ asa mi se intampla si inainte ba una , ba alta.... nu mai stiu ce sa cred.....oricum doc mi-a dat o reteta si pt asta, dar pt ca i-am amintit eu......desi nici mie nu mi se parea ft imp la mom resp, dar asa, ca sa ma iau si cu alte aspecte.

ba e foarte important. sa nu lasi tricomonaza netratata, duce la rani pe col.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

roxy, ce burtica dulce ai

tino, tb sa intri in profil personal - mesaje private - optiuni si sa bifezi la activeaza mesajekle private.

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Fetele cum sa fac sa nu imi mai apara tot linkul si sa apara doar numele meu?
broscuta am vazut ca tu ai pus recent asa ceva poate ma ajuti si pe mine

18+

Mergi la inceput

Krelia multumesc poate pui si tu ceva poze sa te vedem.Acum ne intrecem in burti

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mama mama ce de burticute aici...
dupa ce mai termin cat de cat prin casa...poate mai fac si eu cateva poze...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Raluci_b
hai sa-ti spun cum am facut eu. Gargara de 3 ori pe zi minim cu ceai de musetel si sare, apoi am facut o compozitie din apa calda, bitter suedez si spirt,am inmuiat o esarfa in asta si am stat cu ea mult, a trecut durerea in 2 zile. Ma mai inteapa uneori in gat, dar in secunda 2 fac gargara.

Fetelor, cred ca imi simt micutza. Am senzatia ca imi da suturi, iar dupa ce ma inteapa ori in dreapta burtii, ori in stanga, simt un sut firav si apoi liniste, nici miscare, nici durere. O fi iepurasa mea? Sau doar ca am schimbat camera in care stau si aici patul nu mai e atat de jos ca dincolo si deci nu mai fac 15.000 de abdomene la fiecare pipi sa ma ridic? Nu stiu ce-o fi, dar mi-au dat lacrimile la suturile alea.

Simonette, cu ce veniti in Ro? Mie mi-a interzis avionul, asa ca tati nu ne va vedea prea curand.

17 +

Felicitari ptr miscarile bebelinei!!! In curand vor fi mai puternice!
Cu avionul venim in Ro! De ce ti-a interzis tie? Chiar am sa intreb maine doc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cand mi-o face al meu poze....o sa pun....mi-am facut eu cateva, dar sunt de la burta in jos...si, oricum....mai nou, s-a stricat porcaria de cannon ...(deh, daca donshoara l-a scapat de o gramada de ori pe jos ...asa ca....momentan duc munca de lamurire sa ne luam un aparat....je as vrea ceva oarecum profi, care e pe la 15 mil...da' al meu, care e mai cu picioarele pe pamant...zice ca unul pe la 5 mil imi trebuie mie..ca daca-l scap si pe ala scump ...imi va face poze numai cu telefonu'

nu stiu de ce nu-ti merge linkul...ca pare ok, asa cum l-ai scris....ti l-am mai scris eu inca odata, da si tu reply la msg meu si copiaza numai linkul...vezi poate asa merge

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Krelia multumesc poate pui si tu ceva poze sa te vedem.Acum ne intrecem in burti

18+

roxyaly

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput