Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Andre, pe mine m-au mai lasat durerile, sa stii...seara mi se mai intareste burtica..si ii mai trag cu un nospa..ce sa fac....
ma bucur ca spatele nu ma mai doare, insa...daca stau mai mult pe scaun, parca incep sa simt o durere surda, din cauza tasarii coloanei, probabil...

ai grija de tine!

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Krelia, pe tine te-au lasat durerile?

Mai aveti careva junghi din asta care merge pe picior si care nu va lasa? 17 +

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor ,raportez una durere crunta de cap !! Ma omoara vremea asta!...nu ma lasa decat daca iau antiinflamator si chiar daca iau dupa cateva ore incepe iar..mi se face rau de la durerile astea groaznice de cap..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Multumesc Miany.Fetelor voi va dati cu ceva pe burtici? Eu ma dau cu ulei de bebe si este tare bine

: 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna, Miany75, , m-am gandit la varianta asta, multumesc. Durerea o simt mai mult in ovar parca. Ideea e ca nu stiu de ce, dar nu ma ingrijoreaza, poate pentru ca abia vineri am fost la control si era ok. Pana acum durerea se si muta de pe o parte pe alta, acum s-a stabilit pe stanga, dar chiar nu imi fac griji, desi eu ma panichez foarte repede. De data asta simt eu ca nu e periculoasa durerea asta, iar daca va persista, mai prestez un ecograf, oricum bebelina mea e de-a casei deja 17 +

Mergi la inceput

Tinonino eu folosesc mai nou ulei de masline:pt sani,coapse ,burtica..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Tinonino, , sieu la fel ca Miany, ulei de masline sau, la recomandarea medicului, ulei de migdale. Bine ai venit, sa ramai cu noi pana la capat 17 +

Mergi la inceput

Citat:

Buna, Miany75, , m-am gandit la varianta asta, multumesc. Durerea o simt mai mult in ovar parca. Ideea e ca nu stiu de ce, dar nu ma ingrijoreaza, poate pentru ca abia vineri am fost la control si era ok. Pana acum durerea se si muta de pe o parte pe alta, acum s-a stabilit pe stanga, dar chiar nu imi fac griji, desi eu ma panichez foarte repede. De data asta simt eu ca nu e periculoasa durerea asta, iar daca va persista, mai prestez un ecograf, oricum bebelina mea e de-a casei deja

17 +

foarte bine ca nu te ingrijorezi ..te inteleg ,daca abia ai facut echo..apropo cate ai facut pana acu?!

p.s eu abia miercuri ma duc ..n-am mai fost de la 1 iun...iar ma apuca emotiile..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

tinonino bine ai venit, eu mi-am luat o crema de la sanosan, apoi vreau sa incercv mustela, dr meu zice ca sunt bune

simona - tinem pumnii pt amnio

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Simona999 sper din inima ca rezultatul amniocentezei sa fie bun

Ma gandeam si la Alina...sper din inima sa fie bine...cat poate fi ea de bine...

...se pare ca nu se mai face nici o comanda de carut..au renuntat gagicile..
banuiesc ca nici voi nu vreti nimic, nu???????
..asta este...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Mi-e si rusine sa le numar, crede-ma. Vreo 10 sigur, medicul meu ma cheama o data la 2 saptamani si daca intre timp ma apuca nebunia, am o prietena care ma vede si ea la o clinica din Manastur, ca sa nu-i dau numele. Acum medicul mi-a rarit programarile, dar oricum daca intre timp ca apuca ceva, merg la fata. Eu o tot dau inainte cu bitterul suedez, scuzati-ma daca plictisesc, dar la mine face minuni. Incearca sa iti pui pe tample putin, sa vezi cum reactionezi.

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Citat:
Buna, Miany75, , m-am gandit la varianta asta, multumesc. Durerea o simt mai mult in ovar parca. Ideea e ca nu stiu de ce, dar nu ma ingrijoreaza, poate pentru ca abia vineri am fost la control si era ok. Pana acum durerea se si muta de pe o parte pe alta, acum s-a stabilit pe stanga, dar chiar nu imi fac griji, desi eu ma panichez foarte repede. De data asta simt eu ca nu e periculoasa durerea asta, iar daca va persista, mai prestez un ecograf, oricum bebelina mea e de-a casei deja 17 +
foarte bine ca nu te ingrijorezi ..te inteleg ,daca abia ai facut echo..apropo cate ai facut pana acu?!p.s eu abia miercuri ma duc ..n-am mai fost de la 1 iun...iar ma apuca emotiile..miany21+ DAVID ANDREI
17 +

Mergi la inceput