Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

se intelege ca ma bucur ca m-am ingrasat, nu????..daca vede Ramonika ma bate...nu alta...
Nu, eu ziceam ca ma bucur ca acum nu-mi pot cumpara haine de grasa...insa dupa ce voi slabi o sa ma bucur enorm..ca o sa ma bucur de cumparaturi

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Buna burtici.
Ce bine este sa nu trebuiasca sa ai imprumuturi. Eu sunt din categoria „am bani de dat" bancilor. Daca o conving pe mama sa-mi trimita saracuta bani din Italia, ca sa mai scap de cateva rate ar fi ideal. Iar cu casa .... eu m-am mutat la tara la iubitul meu. Casa parintilor lui este ok, dar casa in care vom sta noi este in consrtuctie. Alti bani de imprumutat de la banca si cine stie cand o vom termina.

Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)

la cati km de oras stai?..nu cred ca este departe de oras....
Eu imi doresc enorm sa-mi fac odata casa sa plec de la bloc din infectul asta de oras...
bucura-te ca ai scapat...e mai frumos "la tara"..crede-ma!..eu asa vreau sa traiesc...dar nu ne ocupam deocamdata de casa...vrem sa ne linistim putin dupa ce terminam apartamentul..ca am trecut prin prea multe probleme...avem nevoie sa en bucuram de bebe si de liniste!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asa este, abia astept sa scap de ea....numai ca acu' mi-a intrat alta in cap.....coordonatoarea mea cica pleaca toata sapt. viitoare...oricum, nu face parte din comisie, dar nah..era altceva daca era si ea acolo...oricum, sapt. asta cica ar tb sa ma duc sa o depun...sa vad si ce acte imi mai trebuie...

ce-i trebuie chelului..tichie de margaritar

auzi, activeaza-ti si tu PM ca vreau sa te intreb ceva

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Krelia,eu am pe 6 licenta.Bafta si tie.Lasa ca trec si aste si sa vezi dupa

: 21+

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, burticutzelor! O zi frumoasa si linistita va doresc la toate.Haideti sa va fac sa radeti, eu am ras cu lacrimi. Voi aveti senzatia ca suntem stresate acum? Pai sa va spun ce urmeaza dupa. O prietenutza care a nascut acu 6 saptamani a fost la control si stiti ce i-a spus medicul? Ca gogoasa ei are forma de romb. Marea ei dilema acu e: cum o sa faca prostioare, daca chestia aia are forma de romb si chestia lui nu? Credeti-ma ca mi-au dat lacrimile de ras, cu atat mai mult cu cat medicul ei i-a zis ca gogoasa isi va recapata forma normala. In alta ordine de idei, eu raportez in cotinuare un junghi surd pe stanga jos, mai raportez un medic la o conferinta cu cei mai grei ginecologi din lume despre inimoara la bebe, deci control ... no way, mai ales ca m-a vazut abia vineri, mai raportez prietena ginecolog la aceeasi conferinta ... stiti care e solutia, nu? Nospa, evident. Nu trece junghiul ala, dar se reduce in intensitate. Krelia, pe tine te-au lasat durerile? Mai aveti careva junghi din asta care merge pe picior si care nu va lasa? Cami, nu te strasa pentru adidasi, sotul tau ae dreptate, de fapt nu adidasii te supara. Investitia e oricum buna, gandeste-te ce vei incalta din septembrie incolo, si apoi avem si noi niste suflete care trebuie rasfatate cand se poate, nu trebuie sa dedicam 100 % la bebei acum de noi cine sa se ingrijeasca daca nu noi? Hai nu fi suparata ca adidasii or sa-ti foloseasca. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

nu stiu cum sa-mi activezPM,poate ma ajutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata feteleee, durerea de gat s-a mai domolit acum a inceput nasul dar trebuie sa treaca

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,Andre ! Durerea aceea poate fi data si de presiunea sarcinii pe coloana ( pe nervul sciatic ,de fapt) ..poti incerca cu paracetamol ( e si antiinflamator)..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Ce faceti fetelor?
Vape toate. Mi-a fost dor de voi, dar am avut o per ft agitata si nu prea am mai avut cum sa intru pe net. reiau povestea cu TT-ul meu care nu a iesit bine. Joi am fost la doc, si nu m-a luat cum ma asteptam eu, adica mai usurel, ci mi-a recomandat de urgenta amniocenteza. Si-a mi-a mai spus ca de fapt am timp de gandire trei zile, pt ca conf UM atat mai am pana la 20 sapt. Am facut TT prea tarziu. Deci fetelor, eu am sa sfatuiesc pe tota lumea de acum incolo, faceti mai din timp TT nu la 18 sapt ca mine, faceti la 16, ca 2 sapt dureaza rezult.
In concl, dupa o joie infernala am reusit sa ma programez pt vineri la amnio la Dr Albu
Acum asteptam rezult
este tare grea asteptarea, dar pe de alta parte incerc sa nu ma mai gandesc la asta si sa las timpul sa treaca....mai repede.....?!

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Krelia,eu am pe 6 licenta.Bafta si tie.Lasa ca trec si aste si sa vezi dupa

Bun venit si din partea mea ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Mult succes la licenta!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Ce faceti fetelor?
Vape toate. Mi-a fost dor de voi, dar am avut o per ft agitata si nu prea am mai avut cum sa intru pe net. reiau povestea cu TT-ul meu care nu a iesit bine. Joi am fost la doc, si nu m-a luat cum ma asteptam eu, adica mai usurel, ci mi-a recomandat de urgenta amniocenteza. Si-a mi-a mai spus ca de fapt am timp de gandire trei zile, pt ca conf UM atat mai am pana la 20 sapt. Am facut TT prea tarziu. Deci fetelor, eu am sa sfatuiesc pe tota lumea de acum incolo, faceti mai din timp TT nu la 18 sapt ca mine, faceti la 16, ca 2 sapt dureaza rezult.
In concl, dupa o joie infernala am reusit sa ma programez pt vineri la amnio la Dr Albu
Acum asteptam rezult
este tare grea asteptarea, dar pe de alta parte incerc sa nu ma mai gandesc la asta si sa las timpul sa treaca....mai repede.....?!

19+

Tinem pumnii pt amnio! sa iasa bineee!!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput