Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Neata frumuselelor! Am intrat sa ma laud cu un weekend scurt petrecut la mare, vreme frumoasa, baita in mare (pana la genunchi doar)si cam atat. Astept morfo peste doua saptamani, in rest "piticu" alearga prin burtica sau isi mai face de lucru cu nervii mei stand cuminte cate o zi.

Am o intrebare , nu prea inteleg cum e chestia asta cu "intaritul burtii". mie mi se pare ca a mea e tare tot timpul .

Felicitari tuturor burticilor care au schimbat saptamana, si spor la treaba celor care renoveaza ( si eu o sa ma apuc dupa ce imi iau un credit de la banca )!

A, la doctor : Diana Secara, Municipal

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

gata....au plecat dupa alte materiale

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

noi nu luam credit...noroc ca are sotul firma..dar si asa e destul de greu...ca firma e jumatate a sotului, jumatate a fratelui lui asa ca si castigul se imparte la jumatate

Sper din inima sa reusim.. sa-mi vad si eu casa cat de cat aranjata...
Ca avem de facut nu gluma

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

A, la doctor : Diana Secara, Municipal

+20

O fi sotia doc meu??? ma gandeam ca si ea lucreaza tot la Cantacuzino cu el......te cheama la cabinet(overmed)???

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Cand te aud ,Camy.ma apuca groaza ...si eu vreau sa mi renovez baia ..spre sfarsitul lunii,iar mai spre toamna sa ma apuc de camera BB-ului..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neata burtici!
azi am aflat ca si indrumatoarea mea de dizertatie e gravidussa in 6s...sper sa nu intre p'aci pana anunta oficial...ca eu nu am aflat de la ea..asa ca nu poci sa ii zic nimic

Camy, nu mai "pange"...da-i incolo de adidasi...gandeste-te ce casa mumoasa o sa ai peste putin timp

broscuta, succes cu salariile!

Ramo, foarte tare!....sa te odihnesti..ca oricum pe caldurile care vor veni, sigur va fi mult mai bine in co decat la serviciu...

tinonino, cand ai licenta? eu pe 10 am dizertatia...si deja parca incep incet-incet sa simt o "prezenta roscovana"
Bafta!

rgagapie, bine ai mai trecut pe aici!

buna miany, si tu sa ai o zi frumoasa!

carmen , am vazut ca ai dpn pe 12.11 si ca tot la municipal vei naste ....ar fi super sa fim colege, nu?.....desi, cred ca eu voi naste mai devreme, in jur de 6, caci am cezariana...

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Krelia,eu am pe 6 licenta.Bafta si tie.Lasa ca trec si aste si sa vezi dupa

: 21+

Mergi la inceput

Deci noi avem o camera gata...in e asi stam... acum au intrat in renovare camera lui bebe, sufrageria, holul si bucataria...spre toamna o sa facem balconul pt ca va fi o continuare a sufrageriei din toamna... si am zis ca numai in ianuarie, februarie ne ocupam de bai...am 2 bai...dar sa cumpar gresie, faianta, 2 wc-uri, 2 ghiuvete, cabina de dus..accesorii..o sa ma apuce bazdacu' ca costa foarte mult,...si numai din iarna o sa mai avem si noi bani disponobili..
Ei..oricum e bine si asa..ca se mai fac si pe parcurs...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

ma bucur ca m-am ingrasat f tare...dar ma apuc de slabit bine dupa ce nasc ..asa ca dupa ce termin cu casa...o sa ma reapuc de pasiunea mea..shoping-ul...abia astept!
Doamne Ajuta!!!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Buna burtici.
Ce bine este sa nu trebuiasca sa ai imprumuturi. Eu sunt din categoria „am bani de dat" bancilor. Daca o conving pe mama sa-mi trimita saracuta bani din Italia, ca sa mai scap de cateva rate ar fi ideal. Iar cu casa .... eu m-am mutat la tara la iubitul meu. Casa parintilor lui este ok, dar casa in care vom sta noi este in consrtuctie. Alti bani de imprumutat de la banca si cine stie cand o vom termina.

Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)

Mergi la inceput