Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Katyuscha21 spune:
hei mamici ce mai faceti?
cum sunteti cum va sunt puiutii?
noi suntem bine crestem acum am inceput sa lovim mai incet si mami cateodata mai intra in panica 
dar cand ma asez sau sunt intinsa ma loveste si se invarte.mai ales in timpul noptii se strange (mi se intareste burtika in partea dreapta zici e un delut mik)ma loveste si nu are stare ma trimite de nu stiu cate ori la toaleta mi se intampla sa mai si adorm akolo
si daca nu primeste mancare cand vrea nu stiu ce face pe acolo dar se misca si loveste si simt ca imi cere mancare si daca nu mananc la timp imi vine sa vomit.daaa si cam asta e la noi mai am contactii mici cateodata dar speram sa fie bine in continuare si ma doare rau spatele ca nu mai stiu cum sa tau sa imi treaca.
aropo aseara mam intins in pat si ma mangaiam pe burtica si iam zis la sot sa puna mana sa il simta si ii ziceam la bebe "hai zii lui tati ce faci tati?zii salut tati " si sa vedeti ce lovea pe akolo parca stia ca e vorba de el si ca tati asteapta sa vb cu el.si dupa aceea am adormit si pe la miezul noptii incepem iar turele la baie si facuttul gimnasticii cared ca avea chef de vorba cu tati din nou![]()

20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
vias spune:
Buna dimineata fetelor ![]()
vai..vai cate subiecte in discutie pe aici...![]()
Eu acum astept echipa noua de zugravi, s-a dus Pustache dupa ei
...si asta dupa ce aseara am tras o portie de plans de numa'...clar mofturi de gravida... mi-am adus aminte ca noi avem atatea cheltuieli de facut..si noi ne-am cumparat adidasi...

...deci clar...mie nu-mi trece treaba asta...

..si vreau sa merg la mama acasa..sa mai stau asa putin cu ea..sa ma tina i brate...
Offffffffff..ce viata....
vreau si eu la mere si la soare...vreau si eu sa ma plimb seara in Curtea de Arges pe strazile alea pline de tei..sa ma bucur de mirosul ala imbietor...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
aseara micutul meu a facut tumbe...l-am simtit ceva mai bine..se vedea si pe burtica....asa ca trebuie sa ma pregatesc...azi va misca f putin sau deloc 

..ca a miscat ceva ceva si de dimineata l prima ora...
..dar la cat am plans eu aseara din cauza adidasilor...saracu Pustache a zis ca mergem sa-i vindem...numai sa termin cu plansul...

si de dimineata mi-a zis sa ma gandesc bine de ce plang eu..ca nu-s adidasii... si chiar..eu de ce plang?????

....cred ca lipsa de ocupatie isi spune cuvantul 

ingerasul Darius-Andrei
20+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
maine merg sa-mi iau concediul de la med de familie 
..si numai peste 2 sapt sa merg cu el la vizat si sa-l duc tot atunci la servici...
si scap si pentru luna asta ...abia astept!
oricum..o zi frumoasa fetelor...ca de senina..nu poate fi vorba...
La Brasov ploua continuu..asa ca FARA PLIMBARI!!!
ingerasul Darius-Andrei
20+
bebe
Flavius Cristian
POZE
broscuta_80 spune:
Neatza tuturor!
Va doresc o zi buna si usoara.
Eu am o zi fff incarcata, am salarii, raportari si alte minuni...!
Camy, ma bucur ca Pustache Jr. isi face simtita prezenta...
18+
broscutza
bubu
Ramonika spune:
buna dimineata fetelor! 
mai am 3 sapt. pana la concediu. am 2 sapt. la sfarsitul lui iulie, apoi primele 2 din august vin la munca dar n-am sef (e el in concediu) si apoi inca 3 saptamani liber... 
deci revin la munca abia pe 7 septembrie. si probabil undeva in jur de 15-20 octombrie intru in prenatal.
deci mai am de venit la servici cam 11 saptamani. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
tinonino81 spune:
Neata fetelor!
Cami mi-ai facut pofta,mai stau puitn acasa si plec si eu vreo 3 zile la socrii,ma relaxez acolo,stau in curte,dar mai trbuie sa ma pregatesc si pt licenta
.
: 21+
rgagapie spune:
Neatza fetelor,
Mi-ati simtit lipsa
? Am mai citit, dar nu prea am avut timp sa scriu, la lucru mi-a cam cazut netu
, iar aks nu prea intru pe net. Noi suntem bine, am deja 19 sapt.
.
Vreme naspa si la Arad.....
Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
.
Ramona
+19
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Lidia74 spune:
KATY ce frumos il simti pe ala mic, parca comunici deja cu el
CAMY nu mai plange....eu cred ca plansul tau este si de la hormonei si de la faptul ca iti vezi casa cu fundul in sus.