Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Si eu va pup pe toate ,ma duc

: 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Bre...da' toate v-ati dus la nani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Eu nu, Lidia. Da' asa m-as duce la un somnic mic. Da' mai am o ora si un sfert de serviciu...

Fetelor, merci de urari! Abia astept weekendul asta, desi nu e un loc foarte special unde mergem, dar e frumos. Il astept ca vom fi doar noi, fara calculatoare, curatenii, cumparaturi si alte probleme zilnice.

Broscuta, ai intrebat dr daca e ok cu baile alea termale? Ce-as mai vrea si eu sa ma plimb pe faleza... Dar ma voi plimba pe faleza lacului

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna seara si de la mine!
Raportez ca nu mai reusesc sa imi revin la normal din euforia pregatirilor de nunta, nunta, si luna de miere..parca as fi in nori..Unde mai pui, ca azi am inceput munca iarasi, si asa nu am nici un chef sa ma mai intorc inca pt 2 luni pan la prenatal...
De citit , abia reusesc sa fiu la zi cu cititu, ca pan ma apuc de scris , voi mai bagati un capitol, de harnicutze ce sunteti! Deci imi cer scuze pt lipsa mea cu nesimtire de la apel..incerc si eu sa imi intru in normal..phiu da bine mai era in concediu...
Am fost in seara asta la medicul de familie, si m-a certat de numa numa ca nu am spus medicului meu ginecolog ca am scurgeri..Ca tot vorbeati voi de scurgeri, eu am o candida nenorocita de ani de zile, care acu parca au apucat-o pandaliile si curge..(-scuzati descrierea) In fine, m-a certat rau doctorita , si a zis neaparat sa imi fac o analiza la secretie si sa iau tratament, desi i-am spus ca am tinut enspe tratamente si inainte si nu a trecut..Acu astept sapt viitoare sa ajung la dr ginecolog sa i-'o' arat -ca tot nu mi-a vazut gogoasa de cand m=am inscris la el ca graviduta, si sa imi recolteze lama si ...sa vedem ce imi spune si el
Apropo, ziceati ceva de gogoseala doamnei'- raportez ca si a mea are ceva modificare in sensu gogosit de vreo cateva saptamani..deci cine spunea pe aici , parca doris, are dreptate..

Alina, sunt si eu cu gandul la tine, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare! Numai cel de sus stie cum le randuieste..Noi suntem aici, si vom fi mereu alaturi de tine!

Tinonino, bine ai venit la noi, si sedere placuta!

Vreau si eu sa multumesc mamicilor de cozonacei, au fost taaaareee dragute sa impartaseasca experienta lor cu noi! si le mai asteptam si cu alte sfaturi pretioaseeee!

Ce sa mai raportez..hmm...daaah, am uitat sa zic ca m-am ingrasat cu mareee nesimtireee si ca parca pe zi ce trece iau mai mari proportii , in2 sapt am pus 2 kg, ceea ce nu e normal inteleg eu la varsta asta a sarcinii...si incep sa imi fac mari griji, ca o sa ajung o veritabila balenutaaDeh, am scapat de stresu nuntii, am scapat in luna de miere si am bagat in mine ca sparta ce am poftit..acu culeg rezultatele

Off..ma car la culcare, ca al meu sotior e deja de o ora dus singurel la dormitor.. Sper sa reusessc sa tin ritmu cu voi si sa fiu mai activa

O seara placuta si somnic usor la toate burticile!!!

Proaspata Doamna!

Laura, 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laurairina, lasa ca trec repede astea doua luni. Tu trebuie sa te simti in continuare in luna de miere, chiar daca mergi la serv. Bine ca aveti concediu prenatal! Ce-as mai vrea si eu!

Bine ai revenit printre noi!

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Am uitat sa dau de baut si sa schimb semnaturicaaa

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Si sa o felicit si sa ii urez Mianei ' LA MULTI ANI!!!'

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna seara ,fetelor! Nu stiu daca mai e cineva prin zona ..eu abia am reusit sa citesc din urma ce ati scris ...
Multumesc din suflet tuturor pt .felicitari si urarile de bine! va urez si eu tuturor multa sanatate ,impliniri ,fericire si un drum cat mai frumos pana la 40 saptamani si sa ne ajute DD sa avem toate copii sanatosi ,frumosi si cu personalitate!
Va si va imbratisez cu drag pe toate!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA asa e dupa luna de miere, simti ca plutesti...dar o sa iti revii, stai linistita....:))))).
Cu scurgerile nu e de joaca. Orice scurgere trebuie spusa lui nenea dr ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat sa urez bun venit noilor mamici.

Maine va invit la o si o pizza, pentru inceperea saptamanii a 22...uau ce putin timp mai avem

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput