Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
BoboMom spune:
Tinonino, eu nu stau bine cu plimbarile pentru ca ajung acasa prea obosita de la serviciu si nu sunt in stare sa mai ies, plus ca daca e prea cald cum a tot fost iar n-am chef... Saptamana asta ar trebui sa nu mai fie asa cald. Plecam in weekend intr-o mini vacanta si vreau sa ne plimbam atunci.
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
broscuta_80 spune:
Tino, la mine constipatia e la ordinea zilei... am inteles ca e totusi ceva normal la gravidutze.... si mie imi fac bine plimbarile, ma relaxeaza si imi dau ocazia sa ma mandresc cu burtika meaaaaaa...![]()
Iar, sarea, ionela, ce sa-ti zic - my best friend - nici nu incape vorba sa dispara de tot, iar de redus, ma straduiesc...
18+
broscutza
broscuta_80 spune:
Laura, iti urez un week-end odihnitor. Eu am fost ieri in Bulgaria, la o statiune de bai termale, si am stat o zi intreaga in piscina cu apa sulfuroasa/termala. A fost minunat, dar, sincer, cand am ajuns acasa eram leguma...
Cu toate astea, vreau sa ma duc din nou. M-am simtit excelent. Sper ca la tine sa fie mai odihnitor...
18+
broscutza
krelia spune:
si la mine se vede burtica..uneori ma simt ciudat, am senzatia ca toata lumea se uita la mine asa....de parca si-ar spune "ia-uite-o si p-asta".....dar, alteori, cand pun un tricou mai stramt, se vede asa frumos, si-mi place ![]()
pfoai...ce s-a mai jucat pishkotzelul asta al meu, in seara asta....
Laura, sa va odihniti in week-end si sa aveti parte de racorica, atat cat e nevoie!
tino, si la mine..acum, cu plimbarile mai rar, ca la ora la care ajung acasa, tb sa-mi pun pasti si tb sa stau cumintica la orizontala....
ah, ce bine ca mi le-a redus, ca asa, pot si eu sa fiu normala, la pranz...sa nu mai trebuiasca sa le iau si pe astea...ca prea eram zombie, de pe urma lor..
fetili, va pup, ma retrag la teveu'...poate gasesc ceva interesant pe "descoperi"....
pup, somnik usor!
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai 
broscuta_80 spune:
Raportez pe bubu!
Cele cateva poze pe care am reusit sa le incarc. Si promit sa revin cu ceva mai de "calitate".
Astept sa vina si sotul meu de la munca. El ma mangaie pe burtica si intreaba : Ce face baiatul lui tata?, desi stie ca ma incrunt : Inca nu stim ce este!!
Aunci zice : Da, da lasa ca stiu eu ca tata are un baiat!!!
Si uite asa ne petrecem cateva minute seara.... si ma gandesc ca viata noastra nu va mai fi niciodata la fel...
18+
broscutza
bubu
tinonino81 spune:
Broscuta am inteles ca nu e de glumit cu sarea,si mie imi place dar am mai scazut portia
. Laura,cred ca asta e singurul "avantaj" i a fii somer ,ca am timp si de plimbari.Weekend placut si racoros,sa va relaxati amandoi cat mai mult
: 21+ DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009
broscuta_80 spune:
Eu m-as plimba si acum...
La noi e asa frumos in seara asta, nu adie vantul deloc, marea aduce putina racoare ( inca nu s-a incalzit foarte tare ), iar teii care abia au inflorit emana un miros ametitor... Drumul pana la faleza este numai cu tei...
Hmmmmmmm
18+
broscutza
bubu
ionelamaria spune:
Cica sarea poate crea uneori probleme serioase.... Eu am redus-o si pe asta... preventiv. Parca vad ce va spune sotul cand vine. Prajit nu mananc de felul meu... gras tot asa... sosuri nu prea.... maioneza nici atat... acum nici sare... il si aud pe sot.... trece viata pe langa tine... ai sa traiesti 1000 de ani!!... Si cand ma gandesc la ce mananca el.... Vara... la 40 Grade mananca tochitura

si are genul de constructie... de ai spune ca face toata ziua sport

Ii invidiez metabolismul
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
broscuta_80 spune:
Ma alatur tie ionelamaria, si il invidiez si eu pe sotul tau, si in general pe toti cei cu un metabolism grozav.Am niste vrei in cluj care m-au uimit din punctul asta de vedere...
Of, e tarziu, ma duc sa ma instalez la somnic...
Va pup fetele, mulumesc pentru o seara grozava...
noapte buna
18+
broscutza
bubu
ionelamaria spune:
Merg si eu la nani.... Noapte Buna!
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"