Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

n-ai pt ce sa-mi multumesti.... tu chiar ai burtica.... Pe mine inca nu ma banuie lumea... dar incepe sa se contureze.... mai ales cand beau muuuulta apa

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

mda, la mine se cam vede, numai ca apa e ceva.... de parca as fi prin sahara...foarte rar la mine.... vezi? d'aia sunt contrariata ca nu simt pe bubu...

18+
broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Bun venit noilor gravidute si mii de multumiri mamicilor care ne dau sfaturi!!!

------------------------
21+ David

Albume foto

Mergi la inceput

poate ai putin mai mult lichid.... si are unde inota.... asa ca nu simte nevoia sa impinga in pereti

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

si inca o chestie : mi se umfla deja picioarele...
am citit ce spuneati in urma : la mine nu exista nici o linea nigra d'aia, cum ii spune, pe abdomen; in schimb am ceva pufulete pe burtica...
iar faza cu gogoshika a fost prea tare!!!

18+
broscutza

Mergi la inceput

pentru picioare.... redu sarea.... sau renunta la sare.... asta e primul pas:) si vb cu medicul:)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Si la mine se vede burtica destul de bine(sunt tare mandra cu ea),dar eu chiar beau multa apa:2,5l-3l pe zi

: 21+ DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009

Mergi la inceput

Cum stati cu plimbarile?Mie imi face tare bine mersul pe jos.Cand vin acasa dorm ca un.

Mergi la inceput

am uitat sa va zic:imi fac bine plimbarile pe jos pentru ca am digestia foarte lenesa,si de aceea beau si atata apa,acum e mult mai bine.Imi este frica de constipatie

Mergi la inceput

V-am stresat un pic,dar am ajuns si eu la 12 mesaje,acum pot sa va vad in timp real pe toate

Mergi la inceput