Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Simonette la Dacia are doar 2D destul de performant. La 12s5z a fost in stare sa imi spuna ca s-ar parea ca ar fi fetita. Bafta multa sa afli si tu ce este. ![]() 15+ ![]() |
Multumesc mult! Deocamdata sunt cam ingrijorata... aseara am constatat ca uterul meu parca nu a mai crescut
Il simt jos, sub buric si nici burta nu prea a mai crescut....in greutate am luat doar un kil...nu ca m-ar ingrijora asta
Nici pe bb nu l-am mai simtit de zile bune
Stiu ca ecograful de la Dacia e 2D, dar am incredere in dr si stiu ca e performant....
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
| citat din mesajul lui camy_pus fetelor...voi ma omorati pe mine... ce naiba sa fac? Flavius nu misca asa cum aud la voi...azi de exemplu nu a miscat deloc... ![]() ..si ieri doar odata..Oare e normal?????? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Nu panica...important este ca misca! Iannis misca rar si slab! Poate este placenta anterioara...chiar, cum e placenta?Poate e el mai lenes! Stai linistita ca totul e bine! Si eu auzeamfetele ca nu pot dormi noaptea, ca le loveste in organe, ca le doare si nu intelegeam de ce la mine nu e asa...
Iannis e bine sanatos...
si multumesc ca te gandesti la mine!mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Andrecluj spune:
Simonette, nu stiu sa-ti raspund. Eu am avut acu o luna niste sangerari usoare, de atunci ma tine la pat si imi interzice pana si plimbarile, "deocamdata". Eu stiam ca avionul e absolut safe. Am placenta destul de joasa, de asta am si sangerat, dar nu pricep nici eu de ce nu am voie la tati. Ori vede medicul meu ceva si nu vrea sa-mi spuna, ori e prea precaut, cred. Oricum, inclusiv prietena mea ginecolog mi-a spus ca si ea mi-ar interzice acum avionul, din cauza presiunii, dar situatia se mai poate schimba. La tine va fi bine cu siguranta, nu iti face griji.
17 +
roxyaly spune:
Of cat stres pe aici.
Fiecare bebelus misca in felul lui depinde si de conformatia mamei daca simte miscarile sau nu.
Nu va ingrijorati pe la 23 de saptamani cu siguranta nu va fi cineva care sa nu simta bb-ul cum misca.

18+
roxyaly
simina_kin spune:

Capitol Nou

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
rgagapie spune:
Buna ,
sunt bulversata, nu mai stiu in ce saptamana sunt
, adik dupa socoata mea as fi prin sapt. 19, dar m-am abomat la un site si imi trimite ziarul gravidei si acolo imi spune k sunt in sapt 20
, deci nu mai stiu, spt. viitoare meg la gine. si at poate o sa aflu si eu 

Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
.
Ramona
+19
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Eu sunt din Zarnesti_Bv,dar acum locuiesc in Campina,am avut aici un servici bun,dar acum sunt in somaj din pacate.Urmeaza sa imi dau si licenta,dar eu imi fac griji mai mult pt.nesiguranta asta a zilei de maine.Sotul meu nu ma lasa sa imi fac griji,el ma incurajeaza mereu,DD na dat un dar nepretuit,am asteptat tare mult minunea asta,de vreo 3 ani,si acum suntem fericiti,dar e greu cu partea financiara. graviduta: DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009 |
Draga TINONINO, bine ai venit alaturi de noi
Saptamana 14+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Buna seara si de la mine! Raportez ca nu mai reusesc sa imi revin la normal din euforia pregatirilor de nunta, nunta, si luna de miere..parca as fi in nori..Unde mai pui, ca azi am inceput munca iarasi, si asa nu am nici un chef sa ma mai intorc inca pt 2 luni pan la prenatal... ![]() ![]() De citit , abia reusesc sa fiu la zi cu cititu, ca pan ma apuc de scris , voi mai bagati un capitol, de harnicutze ce sunteti! Am fost in seara asta la medicul de familie, si m-a certat de numa numa ca nu am spus medicului meu ginecolog ca am scurgeri..Ca tot vorbeati voi de scurgeri, eu am o candida nenorocita de ani de zile, care acu parca au apucat-o pandaliile si curge..(-scuzati descrierea ) In fine, m-a certat rau doctorita , si a zis neaparat sa imi fac o analiza la secretie si sa iau tratament, desi i-am spus ca am tinut enspe tratamente si inainte si nu a trecut..Acu astept sapt viitoare sa ajung la dr ginecolog sa i-'o' arat -ca tot nu mi-a vazut gogoasa de cand m=am inscris la el ca graviduta, si sa imi recolteze lama si ...sa vedem ce imi spune si el![]() Apropo, ziceati ceva de gogoseala doamnei'- ![]() Alina, sunt si eu cu gandul la tine, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare! ![]() ![]() ![]() ![]() Numai cel de sus stie cum le randuieste..Noi suntem aici, si vom fi mereu alaturi de tine!Tinonino, bine ai venit la noi, si sedere placuta! Vreau si eu sa multumesc mamicilor de cozonacei, au fost taaaareee dragute sa impartaseasca experienta lor cu noi! si le mai asteptam si cu alte sfaturi pretioaseeee! ![]() Ce sa mai raportez..hmm...daaah, am uitat sa zic ca m-am ingrasat cu mareee nesimtireee si ca parca pe zi ce trece iau mai mari proportii ![]() ![]() , in2 sapt am pus 2 kg, ceea ce nu e normal inteleg eu la varsta asta a sarcinii...si incep sa imi fac mari griji, ca o sa ajung o veritabila balenutaa![]() Deh, am scapat de stresu nuntii, am scapat in luna de miere si am bagat in mine ca sparta ce am poftit..acu culeg rezultatele![]() Off..ma car la culcare, ca al meu sotior e deja de o ora dus singurel la dormitor.. ![]() O seara placuta si somnic usor la toate burticile!!! ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 20+Draga Laura, si eu am o candida urata de tot (am avut dintotdeauna) si ginecologul mi-a zis sa nu ma ingrijorez si sa nu o tratez pentru ca fac iarasi. Acum astept un nou rezultat ca se pare ca scurgerea cu pricina are si o alta cauza, vineri abia iti pot spune ca mi-a zis mie. Pupicei poze |
Saptamana 14+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus aseara micutul meu a facut tumbe...l-am simtit ceva mai bine..se vedea si pe burtica....asa ca trebuie sa ma pregatesc...azi va misca f putin sau deloc ![]() ![]() ![]() ..ca a miscat ceva ceva si de dimineata l prima ora.....dar la cat am plans eu aseara din cauza adidasilor...saracu Pustache a zis ca mergem sa-i vindem...numai sa termin cu plansul... ![]() ![]() si de dimineata mi-a zis sa ma gandesc bine de ce plang eu..ca nu-s adidasii... si chiar..eu de ce plang????? ![]() ![]() CAMY, a miscat bebele tau, vezi si tu te ingrijorai si te plangeai ca de ce nu misca. Da-i in puii mei de adidasi, ca ii lasi lu ala micu sa ii poarte ca sa va aduceti aminte di ce plangeati pe vremea cand erai gravida. Ma bucur tare ca l-ai simtit pe micut. ....cred ca lipsa de ocupatie isi spune cuvantul ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Saptamana 14+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui simona9999 Ce faceti fetelor? Va pe toate. Mi-a fost dor de voi, dar am avut o per ft agitata si nu prea am mai avut cum sa intru pe net. reiau povestea cu TT-ul meu care nu a iesit bine. Joi am fost la doc, si nu m-a luat cum ma asteptam eu, adica mai usurel, ci mi-a recomandat de urgenta amniocenteza. Si-a mi-a mai spus ca de fapt am timp de gandire trei zile, pt ca conf UM atat mai am pana la 20 sapt. Am facut TT prea tarziu. Deci fetelor, eu am sa sfatuiesc pe tota lumea de acum incolo, faceti mai din timp TT nu la 18 sapt ca mine, faceti la 16, ca 2 sapt dureaza rezult.In concl, dupa o joie infernala am reusit sa ma programez pt vineri la amnio la Dr Albu Acum asteptam rezult este tare grea asteptarea, dar pe de alta parte incerc sa nu ma mai gandesc la asta si sa las timpul sa treaca....mai repede.....?! 19+ ![]() |
Draga mea, sunt alaturi de tine, si eu astept cu infrigurare rezultatul la TT si inteleg prin ce treci. Eu am facut TT la 14 saptamani si trei zile, sa dea domnul sa fie la amandoua ok.
curaj
Saptamana 14+

Flavius Cristian