Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
Vestile primite ieri de la Roxana sunt bune, operatia reusita, doctorul satisfacut de rezultat.
Azi n-am nici o vorba de la ea.. inca..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bun venit acasa Daniel si ramonaiani! Sanatate multa! 
Cum s-a comportat Eliza cat ai fost in spital? Sau deja accepta lapte noaptea de la altcineva in afara de mama ei?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
vale - votat piticii!
eliza e din ce in ce mai bine, n-are probleme cu gradi.te pup si tin pumnii stransi luni.o sa fie bine, o sa vezi.
mariana - bun venit acasa in formatie completa.
prichindeilor.
rox - asteptam vesti bune.
luy - cum mai e me?
papanash spune:
helau !
care-i treaba, unde sunteti ?
facem apelul, mamici de dulceturi si papanasi, ce faceti voi si odoarele voastre ?
Hai, curaj, asteptam sa ne spuneti care-s parametri, concedii, vacante, plictiseala , oboseala, nu conteaza, veniti aci si dati pe taste !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Vestile primite ieri de la Roxana sunt bune, operatia reusita, doctorul satisfacut de rezultat. Azi n-am nici o vorba de la ea.. inca.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
multumim pentru vestile bune ! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa aiba recuperare usoara !
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Vali, am votat si am pus pe prima pagina anuntul, sper sa nu te superi
. Multa bafta pentru luni.De curiozitate, cum mai e Andrei, nu s-a desumflat 'problema' ? Poate trece de la sine, ma gandesc.
Gabitz, sa te vad cum esti cand o sa o lasi acolo toata ziua....te dai smechera acum
, razi in barba de smiorcaielile mele...
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Sabina, care mai e treaba cu restaurarile ? n-ai terminat ? ce fac copiii ?
Bernixu, ai plecat de multa vreme si nu mai zici nimic, nu s-a terminat concediul ?
Teo, pai unde-i tonusul tau proaspat odihnit si tavalit la soare ? Ha ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Erina spune:
Multumesc mult mamici dragi!
Abia am ajuns acasa, suntem plecate de la 11. Am vizionat 4 apartamente apoi drumul lung spre Piatra. Nu va spun ce "gust" are aerul aici
, total bliss ce mai!!!
Multumesc din suflet pentru urarile pentru tatal meu. El a ramas la tara, am vazut-o doar pe bichi care ne-a asteptat cu cina. I-a placut mult cadoul lung negociat in Turcia!
Carpatina, multumim pentru vestile despre tatal Roxanei. Ma bucur ca totul a adecurs cu bine!
Papanash, am uitat sa scriu ca l-am vazut pe frumosul Adi. E delicios exact ca noodlesii pe care banuiesc ca ii papa!!!
Aseara am vorbit cu Yaia si a ramas stabilit sa ne vedem miine in jur de 9.30. Din pacate noi trebuie sa plecam devreme spre tara pentru ca avem de dus niste materiale indispensabile constructiei.
Tare as fi vrut sa ne intilnim dar ma consolez cu faptul ca ne putem vedea saptamina viitoare la Bucuresti.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
danuta36 spune:
Salutare!
Gabitz sa stii ca din ala i-am dat,dar pediatra zicea ceva de Giardinol..
Papanashpe baricade la schimbul 3?
Sa stii ca usturoiul i-l dau si asa crud si in mancare,important e ca-i place..
tie si lui Adi..m-am indragostit de capsorul lui frumos 
Prisi ce scumpa e Miru! Iar voi,ce frumosi nasi!
Ceamica multumim 
Noi devansam putin plecarea la mare,pentru duminica,in loc de luni...abia astept sa-mi vad nepotelul de 1,6 ani,din Constanta..Deci maine ne apucam de facut bagaje,shopping facuram destul ieri si azi..
Erina spune:
Valentina, votat printesa in geaca roz si printul cu codite. Sa stii ca Andrei seamna cu neoteul meu Dragos cind era mic.
SabinaY. sper la cit mai putine zile din astea cu mofturele! Mai ales la tine si cu job si cu burtica trebuie sa fie destul de greu! Pupicei frumoaselor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)