Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
O nopate frumoasa si linistita va doresc si o zi insorita miine!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Valentina, ma intrebai de motor, l-a luat asta-primavara tai din Metro, a fost putin peste 3 milioane, dar e bengos, are motor si merge apasatnumai pe pedala, are buton de mers inainte, inapoi si melodii, sirene. Are acumulator si bateria tine destul de mult, inca.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
multumim de aprecieri la adresa gradinarului.
Erina, nu manca noodles, felul preferat este orez cu legume, haleste mult, al meu nu are asa mare succes ca asta cumparat. Sa vezi ce se bucura cand vine nenea cu comanda
.
Danuta, ce bine ca mananca usturoi, e un antibiotic natural, sa vezi ca o sa reziste mai bine racelilor.
Va pup si io , ma bag la nani !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Cum s-a comportat Eliza cat ai fost in spital? Sau deja accepta lapte noaptea de la altcineva in afara de mama ei? |
Inca o data multumim pt urari
Intr-adevar, norocul lui Daniel a fost ca e mancacios si laptele de mama l-a ajutat (si pediatra a ramas uimita azi cand s-a uitat pe valori, ca s-a inzdravenit fara sa ia antibiotic). Valoarea de azi a iesit f buna, nu ne mai ducem sa 'donam' sange pt alte teste de laborator. Sper sa nici nu mai apara alte probleme in urmatoarele 5 sapt.
Avand in vedere ca ai mei au venit aici cu 2 sapt inainte sa apara Daniel, Eliza deja se obisnuise cu mamaie. Doar prima noapte s-a trezit la 2 si a venit peste noi, pe urma se ducea in camera la ei, sa ii dea bunica-sa laptele. A fost un pas mare pt ea cat am stat in spital, ca ai mei au cam pus-o la punct. Acum deschide sigura guritza sa o spal pe dinti seara, se spala singura pe fata etc.
Oricum, incepem asa ne obisnuim unii cu altii: azi cand il alaptam pe baiat, Eliza s-a inumeta sa il mangaie pe crestetul capului, insa cand a venit tati acasa si l-a luat el pe bb in brate, a vrut si ea in brate la tati
. Incerc sa nu o cert (cu toate ca tipa uneori din nimic, de ma sperie rau de tot). Incerc sa ii vorbesc calm si cu drag, sa ii explic cum ca Daniel e mic si se sperie daca ea tipa (adevarul e ca daca urla bb ea incremeneste de uimire si mi-l arata cu degetul, semn ca "fa ceva sa taca").Cam atat de la noi - ma retrag, ca am niste bube nasoale rau de tot la nas care ma dor rau (de, vrusei sa nasc in apa
Ups, tot sunt restanta la povestea nasterii
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
valentina_22 spune:
Gabi,multumim!
Papanash,
. Nu draguta, din pacate pentru problema asta nu exista alta vindecare decat calea chirurgicala. Nu sunt panicoasa din fire, totusi o sa am emotii iti dai seama,dar am trecut eu si prin altele mai grele.Operatia Alexandrei a durat 5 ore si mai eram si insarcinata cu Andrei, asa ca nu o sa ma de-a pe spate 30 de minute.
Nu am de ce sa ma supar, Doamne fereste, iti multumesc cu aceasta ocazie, ca prin voi imi fac cunoscute comorile! Multam si de pont,ne gandim si noi cu ce sa vina incarcat mosul anul asta, desi mai este mult pana atunci, noi facem lista inca de pe acum!![]()
Danuta, vacanta placuta si 
Rox asteptam vesti si recuperare rapida tatalui tau!
Carpatina,
Erina, multumim. De curiozitate, cum este acum nepotelul?
Mari,ce bine ca bebita este ok! Asteptam cu interes sa ne povestesti aventura nasterii printului, insa pentru moment avem rabdare.Pupam si printesa!
Saptamana viitoare trebuie sa dau din nou sala,asa ca imi iau la revedere de la voi si trec la rezolvat chestionare!
O noapte frumoasa va urez si somn cat mai linistit!
tuturor
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danielle02 spune:
`neata mamici,azi va invit eu la o

spre nesimtirea mea,nu am urat la multi ani lui Roxali si imi cer scuze draguta
la multi ani!!! sa fii iubita si fericita,tot ce iti doresti pe lume sa ti se indeplineasca
ramonaiani,felicitari.ma bucur tare ca e bine bebe Daniel
sunt si eu tare curioasa cum va reactiona Ebonee,sper sa nu o ia la bataie pe sorasa![]()
roxana,refacere rapida tatalui tau 
pe cand ma laudam eu acu cateva zile ca a mea printesa nu s-a imbolnavit si mai ales ca nu e bolnavicioasa,ieri dimineata s-a trezit plina de muci,ragusita si cu o tuse urata de tot
ii mai lipsea febra si avea de toate
sper sa ii treaca repede ca mii mila de ea de mor:(((
multa multa sanatate tuturor,ata mici cat si mari
sa aveti un weekend superb
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
ramonaiani spune:
Buna dimineata!
In ciuda durerii groaznice de cap pe care o am de-aseara si care n-a trecut nici cu 2 paracetamol, sunt fericita: azi face Daniel o saptamana de viata! Si mi-a dormit de la 10 de-aseara pana la 3 azi noapte (5 ore legate!).
Am reusit sa scriu povestea nasterii, o gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139350&whichpage=17
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
bikmaria spune:
buna ziua,uff,tot zic,azi intru sa scriu doua-trei vorbe,dar nu reusesc nicicum
,trece ziua imediat...
Cu cititul stau mai bine ,reusesc sa citesc pe fuga ....,nu ma mai lasa micuta terorista ,fug ,poate revin cat doarme la prinz...