Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ieri Daria a avut o zi tareee plingacioasa. La un moment mi-am pierdut rabdarea pentru ca vroia numai plimbata in brate-cum ma asezam nu era bine, nu o incintau nici cartile, nici jocurile asa ca am iesit din camera si m-am calmat un minut. Bineinteles ca a venit dupa mine si am continuat sa o calmez eu pe ea...
Sper ca astazi sa se simta mai bine mai ales ca avem atitea ore de mers in masina.

Va doresc o zi buna si va las o melodie sa va binedispuna: www.youtube.com/watch?v=zAJA-bz1uo0" target="_blank">M.I.A. -Paper planes

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani pentru tatal tau Erina!

Sanatate si fericire!

Iar voua drum bun spre casa, sa va intoarceti cu bine.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ieri Daria a avut o zi tareee plingacioasa. La un moment mi-am pierdut rabdarea pentru ca vroia numai plimbata in brate-cum ma asezam nu era bine, nu o incintau nici cartile, nici jocurile asa ca am iesit din camera si m-am calmat un minut. Bineinteles ca a venit dupa mine si am continuat sa o calmez eu pe ea...
Sper ca astazi sa se simta mai bine mai ales ca avem atitea ore de mers in masina.

Va doresc o zi buna si va las o melodie sa va binedispuna: www.youtube.com/watch?v=zAJA-bz1uo0" target="_blank">M.I.A. -Paper planes

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Da,da tot ieri a avut aceeasi faza si Erika...nu lapte,nu praji,nu biscuiti,nu baby chesse(preferata ei)...arunca cu toate jucariile,se trantea pe jos...absolut nimic n-a mers.Dar a trecut...azi pare ca e mai bine

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata

Daniela,Ali La multi ani fericiti va doresc!

Roxana tinem pumnii sa mearga bine operatia.
Mariana cand ai timp asteptam pozici.Bafta maine la pediatru,sa speram ca bb Daniel nu are nimic.
Apropo la geloziile fetei,asa era si Erika cu nepotul,in perioada cand ii mai dadeam si eu un bibe,sau il tineam in brate.Se urca peste mine,peste bb,ii smulgea bibele,ii tragea de scutec si zicea ca a facut kk...apoi il manghaia,il pupa,il stergea la gura.
Eu zic ca e tare greu acum o perioada pana bb2 creste mai marisor,dar ca trebuie sa fie tare frumos.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare !
Erina si Devylla, poate au fetele de furca cu ceva eruptii dentare, aveti mila de ele , saracutele .

Cecilia, drum bun si petrecere frumoasa !

Roxali, refacere rapida dupa chef !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Hallo, hallo,
multumim frumos pentru incurajari si pt urarile de viata lunga si frumoasa.

Azi ne-au dat in sfarsit drumul din spital. Daniel are risc crescut de infectie cu streptococ, de-abia ne-au lasat azi sa plecam, maine dimineata trebuie sa ma duc la pediatru sa ii ia inca o data sange sa vada ce si cum si care.
In rest totul e bine si normal (gelozii din partea fetei adica ) - la genul ca azi il alaptam pe baiat si mi se urca si Eliza in brate (si peste un picior de-al lui Daniel ).
Baiatul papa mult, uneori ma intreb cum reusesc sa produc atata cat cere el, insa are si perioade cand doarme cate 3-4 ore legate.

Cand ma simt in stare o sa spun si povestea nasterii .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb

Bravo!
Multa sanatate puiului mic iar ptr surioara mica si scumpa un ca sa-i mai treaca gelozia.
Draga de ea!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat repede sa va urez un sfarsit de saptamana placut

Roxana, sper sa gasesc vesti ffff bune despre tatal tau.

Ramonaiani, sanatate multa si refacere usoara.

papanash

http://www.youtube.com/watch?v=sm-TlW9gXmk&feature=related

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox tine pumnii pt tatal tau si asteptam vestile bune !

valentina cu siguranta o sa treceti cu bine peste op, iar puiutul o sa se refaca rapid .

La multi ani cu fericire daniele & Roxali!

Bun venit acasa micule Daniel!

Un we linistit si insorit va dorim!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cu o mica intarziere, LA MULTI ANI Roxali! Sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de cei dragi tie!
Prisi, spor la impachetat si despachetat!si asteptam pozici cu carliontata!
Luy, multumim, ma bucur ca Me s-a acomodat la gradi si nu va mai da emotii chiar asa de mari!
Rox si multe
Gabi, cum se comporta Eliza la gradi? micutei flori!
Andreea, success cu noua bona. Important este sa va intelegeti si in special ca,Cristi sa o placa. Din cate spui primul pas a fost facut!
Papanash, micului Picaso, hranit sanatos cu mancare chinezeasca. Am admirat motorul si l-a admirat si Andrei. Acum tipa pe limba lui, deci vin cu o intrebare? Voi de unde ati achizitionat minunatia?
Mariana, bine ai revenit! Mii de si ! Sper sa fie totul bine maine la doctor cu micul ingeras! si micutei domnisoare geloase! Cu timpul or sa treaca!
Betty, uff necazuri si la voi! Sanatate lui Mario si mergeti cat mai repede la doctor, nu-i de joaca cu infectia. si sa auzim de bine!
Marunzika,
Erina, drum bun si inca o data La Multi Ani, tatalui tau! Fericire alaturi de cei dragi si cel mai important sanatate!
Cecilia, ,hai ca mai este putin si iti alini dorul de baiat. Sanatate si mamicii, sa treaca cu bine peste probleme si sa vina cat mai repede acasa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Va rugam sa ne votati la www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=481" target="_blank"> AlexandraM si www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=482" target="_blank">AndreiM daca doriti!
Se poate vota doar o singura data pe zi de catre acelas utilizator!
Va multumim,

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput