Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc frumos fetelor de urari!!!!!
m-ati emaotionat asa tare
multi multi de la noi

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo, hallo,
multumim frumos pentru incurajari si pt urarile de viata lunga si frumoasa.

Azi ne-au dat in sfarsit drumul din spital. Daniel are risc crescut de infectie cu streptococ, de-abia ne-au lasat azi sa plecam, maine dimineata trebuie sa ma duc la pediatru sa ii ia inca o data sange sa vada ce si cum si care.
In rest totul e bine si normal (gelozii din partea fetei adica ) - la genul ca azi il alaptam pe baiat si mi se urca si Eliza in brate (si peste un picior de-al lui Daniel ).
Baiatul papa mult, uneori ma intreb cum reusesc sa produc atata cat cere el, insa are si perioade cand doarme cate 3-4 ore legate.

Cand ma simt in stare o sa spun si povestea nasterii .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Hallo, hallo,

Azi ne-au dat in sfarsit drumul din spital. Daniel are risc crescut de infectie cu streptococ, de-abia ne-au lasat azi sa plecam, maine dimineata trebuie sa ma duc la pediatru sa ii ia inca o data sange sa vada ce si cum si care.
In rest totul e bine si normal (gelozii din partea fetei adica ) - la genul ca azi il alaptam pe baiat si mi se urca si Eliza in brate (si peste un picior de-al lui Daniel ).
Baiatul papa mult, uneori ma intreb cum reusesc sa produc atata cat cere el, insa are si perioade cand doarme cate 3-4 ore legate.

www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb

Felicitari pt bebe mincacios, sa va umple vietile de bucurie!Sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa si binecuvintata!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11

Cred ca si vremea este de vina in starea mea, promit sa ma ''adun''....de fapt am reusit cat de cat, poate dupa ce ma intorc de la baiat...ultima vizita si gata il iau acasa, abia astept, sa fiu mai in forma si sa termin ce am inceput...sper cu bine.

Cat despre mama mea, este mai bine sau asa imi spune... a fost internata pt o durere puternica la picior(cica s-au dezlipit 2 ligamente chiar sub genunchi), trebuie sa stea 10 zile in spital pt tratament si recuperare(durerea o are de aproape o luna, dar acuza o varice si nu voia sa mearga la dr...)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Danielle, Roxali
La multi ani, multa sanatate de cat mai multe bucurii sa aveti parte, iar tie Danielle iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara in continuare, urmata de o nastere usoara si refacere rapida.

Eu sunt putin suparata, Mario s-a inrosit la un degetel de ceva timp iar maine i-am facut programare la un medic chirurg...dar azi cand l-am vazut cand am ajuns acasa, efectiv m-am speriat...are tot degetul mare de la picior rosu, si undeva in dreptul unghii, intr-un coltisor cred ca o sa apara puroul si in plus se mai vede si ceva inchis la culoare...uff imi este asa de mila de el...

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Hallo, hallo,

Bine ai revenit acasa si iti doresc refacere rapida. Este super bine ca bebe este mancacios, dar in schimb imi pare rau de problema pe care o are...
Chiar era f curioasa cum il accepta Elisa pe bebe mic...mie imi este f frica de asta, mai ales ca Mario este un mare alintat si sufera de gelozie

Betty78 21+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc fetelor de urari

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de urari
Erina multumesc ptr dedicatie...Tiziano e ...adica si ca persoana si ca artist
nu cred ca se supara Nana ptr asa ceva...eu pe a mea o strig "farfallina" si i-am cumparat costumase cu flori si fluturasi...dara caracterul e de tauras

Danielle la cati mai multi si sa ai parte numai de bucurii de la cucuietele tale!

N-am mai intrat ca-mi scazuse termenul la antivirus si imi era o frica sa nu-mi gasesc de lucru fara rost

Am sarbatorit la munca , muncit cu drag, la sala si cand m-am intors acasa sotul imi invitase 2 prietene dragi, dar binenteles ca trecuse si pe rotiserie, cofetarie etc
pitica nu stie sa vb , dar parca a banuit ca era o zi speciala ca deveni o lipitoare

Valentina o sa treaca si hopul asta

Rox nu pt sa cred ca nu mai scapi de probleme...numai bine tatalui si micutului fracturat

Betty crezi ca i-a intrat ceva sub unghie?...poate ii da numai un tratament cu antibiotic

Luy tare ma bucur ca s-a acomodat Me

poze

Mergi la inceput

Ramonaiani chiar daca il alaptezi nu poate fi cat de cat protejat?

fug la nani ca deja sant zombi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata si super cafele pentru toata lumea!!!

Ramonaiani, sa va traisca mincaciosul!!! Cred ca e asa dulceeee! Sper sa scape de problema cu streptococul.

Betty, sanatate lui Mario.

Roxana, sper a vestile sunt bune.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput