Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
nina, acum le trimit.am vrut sa le iau si pe cele de la fina ca au facut si ei, dar nu au intrat ca sa le iau asa ca le trimit numai pe ale mele.baietii mei sunt negriiii, eu am avut noroc la Dunare ca m-am bronzat desi am stat la umbra(asta ca sa va inchipuiti cat de cald a fost).mergem in primul pentru pilot care sta numai in apa, azi am luat si o saltea sa ne plimbam cu ea.daca ma mai si bronzez e ok.dar baie in mare tot fac.ma duc sa trimit pozele.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti o Duminica frumoasa in ciuda vremii
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Salut si eu scorpiutele...si va doresc o saptamana plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
Ana ce oferte gasisi?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mina spune:
Salut fetili!
Va salut si eu in viteza, ca abia am ajuns la birou.
Andriana, am primit pozele dar nu am apucat sa le vizionez.
Ana, sa ne zici de oferte. De fapt mie imi trebe mai mult idei, ca sotu vrea sa mergem "undeva unde sa ne odihnim toti trei sa fie liniste dar nu pustiu si sa putem face multe chestii". Na.....
Nina, da, ne-am distrat, mie mi-a convenit vremea ca era racoare. Bine, sotul tot cu probleme de amigdale umflate si tratamente aiurea, insa bine ca am mai schimbat peisajul.
Eu sunt terminata de oboseala ca vineri am fost la Lugoj pt niste treaba si ne-am aventurat sa ne intoarcem in aceeasi zi. Nu mai fac, sunt terminata de oboseala. La intoarcere am vazut intre Sebes si Sibiu cel mai minunat curcubeu, se vedea unde se formeaza deasupra copacilor. Eu pana acum credeam ca nu e posibil sa vezi curcubeul la asa mica distanta. Minunat, sper sa pun si poze, nu stiu daca se vede bine in poze ca n-a vrut soferul sa opreasca dar incercam.
Se pare ca rasare domnu soare si pe ulita mea, sper ca in curand sa ma vait de prea multa treaba.
va pup si va doresc o saptamana minunata.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
si noi vrem mina la fel ca si voi, undeva unde e liniste(eu una as vrea in pustiu, dar pt ca e si pilotul) si sa putem face ceva.nu stim insa daca vom reusi anul asta,am zis ca plecam doar daca nu vine sora mea in august.macar un we am zis departe de oras.
in rest, ne miscam fundurile in fiecare zi la plaja.ne-a rupt sambata de ploaie.pilotul vb cu maiamea la telefon noaptea cand tuna si fulgera si ii zicea lu bunica-sa care ii urase noapte buna:"nu-mi mai zi noapte buna ca nu pot sa dorm ca ma trezesc tuna si fulgera"
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Buna, fete dragi !
Am avut un weekend plin de ploi, ceea ce ne-a tinut in casa. Doar pana la mama ce am iesit. Si mi-am taiat mai mult din par, ca prea crescuse si se decolorase parul la capete. Iar sapt. asta, trebuie sa ajungem la buletine, cu Cristi, sa ne facem buletine cu noua adresa.
Dar oricum a fost fain ca am avut relax si am fost acasa impreuna.
Aseara, Cristina intreba cu parere de rau ca, dimineata va fi luni si va trebui sa merg la serviciu, deja ?
I-am zis ca peste 1 luna imi voi lua concediu pt. 2 sapt. si ne vom trezi impreuna dimineata.
Mina, e bine daca te vaieti de prea multa treaba, ca atunci ies si banii.
Astept curcubeul acela fantastic !
Aseara am vazut un film fantastic la HBO, "Cronicile din Narnia - Printul Caspian". Am vazut si prima parte, in iarna la primatv, parca. E superb, pt. cei carora le plac povestile cu taramuri pline de basm si magie !
Ana, si bebelina mica e surioara celor 2 nepotei mai mari ai tai ? Ca seamana bine toti 3 copilasi.
Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi !
Ai gasit o oferta buna si incotro, pana la urma ?
Adriana, am vazut ce distractie ati avut la Dunare ! Si vremea a fost pe masura. Tot sa te balacesti.
Tu erai aceea cu un costum portocaliu ?
Gabi, am vazut la tv ce a fost in C-ta. si mai in toata tara.
Azi ce ati facut ?
Mira, mai sunt parintii tai la voi ?
Cred ca le va fi tare greu sa plece si la fel si copiilor, sa-i lase sa plece, pe bunici.
Cum mai e la serviciu ?
Fetelor, va doresc o zi faina in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
nastasie spune:
nina, nu.toata lumea m-a confundat cu ea.si sa stii e mai slaba ca mine.exista si cineva mai slab ca mine.astea sunt pozele facute de mine, deci eu nu apar.sper sa le iau si pe restul ca pe acolo sunt si eu
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Scuze, Adriana ! Semeni cu ea la si la fata, de la distanta, asa cum apare in poze.
Sa stii ca, la un moment dat m-am gandit ca nu esti in poze, ca doar...tu faci pozele. Dar semanand cu tine, fata aceea, m-am gandit ca a facut Ionut pozele.
Ok, astept si restul pozelor, cand vor fi sa fie !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
sa aveti o saptamana frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post