Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 6
miraklucker spune:
Ana, nici eu nu am stiu. Off, bine ca voi sunteti sanatosi. Marius nu are concediu, de nu poate veni si el?
....stii de asta imi e si mie cel mai frica cand venim acasa. Ne-am hotarat ca la anul sa venim in iulie si sa facem Maramures si Moldova pana la Suceava. sper sa ne fereasca Dumnezeu de necazuri.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Anina_n spune:
Ehei, ia uite cum am scris la ceas de noapte, toate !
Doar ca eu n-am mai asteptat sa-mi apara mesajul, ca tragea Cristina de mine sa mergem la culcare si numai acum am vazut cum am scris toate deodata, aproape.
Monica, ce fel de vacanta este ? Cat tine ?
Imi pare rau ca nu e vreme frumoasa, sa puteti sta mai mult pe afara.
La noi a plouat pana la urma, una buna, azi-noapte. M-am terzit sa-i controlez glicemia Cristinei si turna cu galeata, nu altceva.
Iar acum, de dimineata, ba e soare, ba sunt nori. Probabil va mai turna una, la noapte.
Mira, a trebuit sa caut pe net sa vad cum sunt penurile ce le-ai primit. Sunt cu doze intregi, fara jumatati. Nu sunt pt. copii mici, nu cunosc cine ar avea nevoie de ele.
Daca nici tu nu gasesti cui sa le dai, as putea sa le duc la Buzias, ei sigur le gasesc proprietari.
Ce bine ca e entuziasmat de scoala, David ! Conteaza mult. Si uite ca, fetitele nu s elasa mai prejos si vor sa invete sa scrie sis a citeasca si ele. Ele vor fi mai precoce, ca au de la cine fura.
Asa am fost eu, pe langa fratele meu si sora mea, mai mari cu 1 an, respectiv 2 ani, doar. Ce sa mai zic de surioara nostra !
Ce planuri frumoase aveti pt. concediul de anul viitor !
Mina, ce faci ?
Eu n-am primit link-ul cu pozele de la tine. Mai trimitemi-l o data, te rog !
Adriana, ce faceti, sunteti bine ? Unde ai disparut ? N-ai reusit cu pozele ?
Ana, sper ca a stralucit soarele la voi, azi !
Gabi, ce faceti ?
O zi faina, in continuare, fete dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miraklucker Dodo cum mai sunt copilasii? Isabella e tot asa cumintica? Iti mai trebuie Risatarun? ca am si aici o colega nemtoica care-mi poate aduce. |
Da Isabella a scapat de colici si-i cuminte .Nu am zis nimic de risatarun pentru ca nu stiu cand o sa-mi vina indemnizatia pt crestere copil august ...septembrie...dar ne mai trebuie.
Nina azi am avut zi de spalat,calcat ...facut mancarenoroc ca ambii sunt buni si am reusit sa fac tot ce mi-am propus.
Anuska
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
sunt aici.rau cu timpul.deja ne pregatim sa plecam la plaja .mai ajung diseara.am incarcat pozele si va pun diseara pe mail.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Va pup si eu...uite ca inca descalcim noi,clientii,problemele asiguratorului si ale service-ului auto,ca unii cu altii nu se inteleg...deci e si nu prea soare pe strada,sper sa ii dam de cap pana la urma...
Vacanta la izvoarele Dunarii nu se mai poate,ca Toyo e in service...inca nu s-a uitat nimeni la ea,nici nu stiu cand se va petrece asta....iar Marius nu vrea sa-si ia concediu din cauza finaciara,asa ca a zis ca macar noi sa mergem in vacanta...vom vedea....ca e functie si de bani.
No,va tzuc si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
scorpiutele
nina...e vacanta de iarna cea mai friguroasa per din an
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Mina, am vazut pozele ! In ciuda vremii v-ati simtit bine. Mi-au placut mult pozele cu i.
Mira, am vazut ce se distreaza copiii tai cu inca alti cativa ! Tare fain e ca sunt 3, apoi cand se mai aduna cativa...
Adriana, eu n-am primit, inca pozele de la tine. Le-ai trimis ?Ce fain ca mergi la plaja ! Vrei sa te bronzezi ?
Sau mergi doar pe plaja, la plimbare si joaca pt. pilotist ?
Ana, am reusit sa vad si din pozele voastre, o multime, dar nu puteam lasa comentariu la toate. Nu stiu de ce !
Ce bine se simte Luana cu tine in concediu, la cumparaturi... !
Am vazut si carnetul lui Alex, 2 ani la rand plin de medii doar de 10. Bravo, Alex ! Bravo, Ana, ca este si meritul tau !
Sa o tina tot asa !
Si am vazut si 3 baietei, nepoteii tai ! Ce te-a mai facut sa razi cel mai mic, intr-o poza !
Sunt niste minuni, copilasii ! Fara ei tare pustie ne-ar mai fi viata.
Gabi, ieri ai fost harnicuta ca o ,azi poti sa iesi la plimbare.
Monica, noi suntem in mijlocul verii, iar voi in mijlocul iernii. Brrr....
Cat mai aveti de stat pe meleaguri straine ? Copiii nu cer acasa, in Ro ? Sau le place mai mult acolo, datorita oportunitatilor ce se ivesc pt. ei ?
Ce faceti in weekend, fetelor ?
Noi, nimic deosebit, doar daca se iveste ceva.
Sambata program administrativ iar duminica....liber la orice.
O zi faina in continuare si un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, ieri ai fost harnicuta ca o ,azi poti sa iesi la plimbare. |
Da Nina asa aveam programat dar ni s-au stricat planurile.
Am ajuns in Ct,dar noroc cu Mihaela(mama lui Mihaita) ca am ajuns la controlul de 3 luni.IN ct ploua cu tot tacamul:tunete,fulgere,piatra mare.
Raportam 55oo g;60cm lungime si 40 cm caputzul suntem in parametri si totul ok
Acum ne-am retras acasa unde nu ploua si nu da cu piatra...
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Salut si eu scorpiutele...
Nina,multumesc...nu am apucat sa vad comentariile...o sa intru sa ma uit...
Cu Alex am merit doar ca am stat cu gura pe el,poate si ca sunt eu mai dura cu proprii mei copii...Chiar ii povesteam azi,unei colege de servici,ca a trebuit sa dau o fuga pana la birou pentru o situatie urgenta,ca la noi in casa Luana ne-a impartit asa:Alex e printul,tata e printul ei,Dunia e printesa, ea este printesa cea frumoasa...deci nu orice printesa...iar mama - tataaaaaam - este vrajitoarea cea rea.Deci de aici mi se trage poate meritul ala
Cat despre cei trei nepotei...hehehehehhe...sunt de fapt doi nepotei si o nepotica,adica cel mai mic dintre copilasi si care m-a facut pe mine sa rad cu pofta este o fetita,nepotica mea de 6 lunisoare,care se numeste Rebecca
Poate maine dau o fuga prin oras...sa vad oferte la agentiile de turism,un last minute ,ceva....Pana atunci va pup cu drag si va doresc week end super fain!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri