Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mina, esti tare.
lasa ca si noi cand am fost de 1mai era crescuta dunarea si abia sambata am vazut unde aruncam cu undita:in balarii.acum i-a chinuit mult cu pescuit.adica sunt pescari inraiti dar nu aveau ei chef prea mult desi au stat mult cu undita in mana, dar dupa ce i-a luat valu' nu le-a mai ars.noroc ca am luat peste de acasa pt saramura.incerc sa incarc pozele dar merge greu.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mina, te-a naucit aerul tare de munte de la Sinaia, se pare.
Asa cum ai ajuns, bine ca v-ati bucurat de un sejur scurt, acolo, cu totii !
Al meu sot e cu pescuitul pe ape curgatoare, la pastravi. Dar neavand masina, depinde de altii pescuitul asta.
Si ca sa vezi ca aschia nu sare departe de trunchi, deja Cristina trage de el sa mearga impreuna la pescuit, cum s-a intamplat in weekend, 2 zile la rand.
Gabi, as vrea mult sa ajut si mi-e tare ciuda, cand nu pot.
Cunosti si tu sentimentul asta, sunt convinsa.
La care sora mai mare te referi, la mine ???
Adriana, crezi ca al meu pescar vine cu pesti acasa ?
Mai mult e placerea de a sta pe lac cu undita in mana.
La noi e o caldura.... Nu stiu unde-s ploile de s-au anuntat pentru dupa-masa !
O zi faina in continuare, fete dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Gabi, as vrea mult sa ajut si mi-e tare ciuda, cand nu pot.
Cunosti si tu sentimentul asta, sunt convinsa.
La care sora mai mare te referi, la mine ???

Da si da

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata Doamnelor!

Sa aveti o zi frumoasa si o cafea savuroasa! In ce ordine vreti voi

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
Cafeaua am savurat-o la prima ora cu mama, care vine sa stea cu Cristina, cat suntem noi la servicu.
E bine, multumesc, ca tot intreba Mina de ea ! Asteapta sa treaca cu brio de controlul de maine.
Ziua e frumoasa, desi a inceput cu ceata, acum e chiar prea cald. Poate ploua mai tarziu, cum s-a intamplat si ieri seara.
Ana, te-ai urcat in masina cu gorobetii si ati taiat-o pe undeva ?
Monica, ce faceti in vacanta ? Aveti vreme faina, macar ?
Gabi, multumesc, o iau ca pe un compliment ! In iarna, Cristina mi-a zis ca cineva din clasa a intrebat-o daca eu sunt sora ei mai mare, vazanadu-ma in fiecare dimineata cu ea la scoala si cu geanta mea tip servieta, plus ca in cladirea alaturata sunt clasele de liceu. O fi crezut ca o las pe ea in clasa si merg la liceu.
Ce fac minunile tale ?
Adriana, chiar ca greu se incarca pozele tale.
Poate pana diseara reusesti sa ni le arati. Voi fi pe net.
Eu si Cristina vom dormi la mama, sa nu se mai plimbe mama, dimineata dupa Cristina, ca si asa trebuie sa mearga la control si vine mama soacra sa-i tina companie Cristinei, cat e mama la control.
Mira, ce faceti ? Aveti poze noi ?
O zi faina in continuare, fete dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare la ceas de seara....v-am citit...dar n-am mai avut vreme de raspuns si in plus am fost agitata...

Ninocika,vad ca tu inca nu sti si e firesc,pentru ca si tu ai avut necazul tau cu mama ta,cu operatia....apropos,sper ca se simte mai bine,te rog sa-i transmiti multa sanatate de la mine si de la Marius si eu o sarut cu drag si o imbratisez!
Deci,vad ca tu nu sti,insa Toyo e la service,in 8 Iunie am avut un accident de masina,taman de ziua de nastere a lui Marius...de atunci ne luptam cu birocratia romaneasca si cu iresponsabilitatea si lipsa de profesionalism a unora ce ar trebui sa-si faca jobul,nu sa se tina de razbunarile lor pe spinarea clientilor....Asa ca nu m-am urcat in nici o masina,din pacate....circul de o luna cu RATT....hehehe si pe jos,sa fac piciorul frumos si poate mai slabesc...insa asta e cam greu,caci in 27 Iunie am implinit o luna de cand nu mai fumez si 5 kile in plus la gabaritul depasit....
Au fost destule,multe si nenumarate,insa se pare ca incepe sa se vada si la mine cerul senin....incep sa-mi revin si sa ne revenim....
Eu is in concediu,de pe 30 Iunie,toata luna Iulie....O sa plec,probabil,cu copiii,fara Marius,in Muntenegru,la Adriatica.E mult mai aproape de aici decat Marea Neagra si ma costa mult mai ieftin decat daca as veni acasa....vedem,ca inca nu am rezervat nimic,merg la plesneala,pe last minute....
No,sper ca te-am lamurit si sper ca te-am lamurit si pe tine Mina si pe Adriana....ce erau vorbele alea..

Va tzuc...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
nina noi abia de vineri intram in vacanta...ruxi deja a intrat...vremea e cam de kko...dar ne obisnuim noi cu ea
Ana super o sa fie...pacat ca nu merge si Marius cu voi...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor!
Acum mi s-a cedat locul. De, daca suntem multi pe m2 de calculator!!!!.
Nina o sa incarc cateva, ultimele cred ca vi le-am aratat. Vroiam sa te intreb ceva. Am mai primit 4 seturi de Novopen 4, fiecare cu cate 2 Pen-uri si 20 ace de 6. Stiu ca voi folositi altceva, ii trimit ceva la Ana, dar poate stii tu cui pot da restul.

mai o zi si apoi am si eu o sapt de vacanta. Plecam cu totii pe munte. Maine mergem sa-i cumparam la David ghiozdan de scoala. In fiecare zi ma intreaba cand ii cumpar. E tare entuziasmat si abia asteapta sa icneapa scoala, si de-abia a inceput vacanta. Deja incepe sa lege literele si vea tot mai mult sa citeasca. SA vedem cat il tine. Fetele tot ca ele. Daca n-ar fi probelma cu mancarea ar fi Ok. Dar la noi cum te asezi la masa incepe circul.
eu ma ganesc tot mai serios sa-mi schimb serviciul. Am avut un mare scandal cu "colega", si chiar daca seful ma sustine, nu mai vreau.
Ana, cum mai esti? ....care-i baiul? ca eu am pierdut firul, . Ai gasit vacanta? nu ziceai ca mergeti anul acesta la Izvoarele Dunarii?
Mina, faine poze, imi place de voi in pozele alea de la Peles de langa statuie. sunteti mortali!!
Dodo cum mai sunt copilasii? Isabella e tot asa cumintica? Iti mai trebuie Risatarun? ca am si aici o colega nemtoica care-mi poate aduce.
Monica voi sunteti bine? pe unde va plimbati in vacanta?
Adriana, ma tot gandesc la tine cat de bine trebuie sa fie sa ai marea la doi pasi!, eu numai o visez, asta fiindca stiu ca nu vom ajunge nici anul asta

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Ana, aha....acum am inteles ! Offff !!!! Eu credeam ca esti dezamagita de concediu, ca l-ai primit tot deoodata si Marius nu, si nu mai puteti sa va faceti traseul propus, la izvoarele Dunarii.
Dar ma bucur ca sunteti bine, sanatosi ! Toyo cum e ?
Si zici ca se insenineaza si pe strada ta ! Da, Doamne, soare stralucitor !
Cu tigara...asa patesc majoritatea celor care se lasa de fumat, din cate am vazut si eu, in jurul meu. Probabil ciugulesti tot timpul cate ceva, in locul tigarii, nu ? Incearca sa ciugulesti...legume sau fructe. Ce zici ?
Vacanta cat mai faina, alaturi de copii, in continuare !
Noapte buna si vise placute, fetelor !

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Mergi la inceput