Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
GabyHila spune:
Ba sunt aici:) da mi-e lenee! nu stiam eu de ce nu puteam sa ma ridic din pat azi dimineata: da o ploaie acuma sa ne duca! si eu as dormi ca lemnu... dar cum nu am norocul asta... va salut de la servici!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GabyHila spune:
si nu mai strigati dupa mine ca va auzim si ne treziti:)
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
nastasie spune:
nina, e nasol cu galagia.incep pe la 7.30.si da, facem tot blocul.
gaby, cum iti e?greturi ceva?
mira, eu astept poze cu camera lui david ca nici eu nu m-am hotarat pt pilot asa ca poate ma inspir de la tine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
Gabi, inteleg, vantu' a fost vinovat de muzica din casa voastra. Ce-ti fac minunile ? |
Daaa,vantul e singurl vinovat
![](alcool.gif)
Isabella a adormit si astept sa sune de la dr de fam sa ne cheme la vaccin iar Bodo la desene si deja vrea la gradi
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
monica-elizabet spune:
multumesc scorpiutelor
Ana, Alex al meu e ok cu dintisorii...gingia s-a prins si arata la fel ca inainte...cu putin noroc am tras 2 sapt cu fire si gingia facuta zob dar macar nu si-a spart dintii
Azi noapte saraca ruxi cred ca a avut cosmaruri cu ev de la dr...ca toata noaptea s-a mierlait asa ca-s varza de oboseala...da-mi revin eu...
inca nu am reusit sa vad poze nina...imi merge netul tare greu pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Pai vaz ca Gabi e bine...bun asa!
Nina,e fain cum faceti voi...sa sti ca nici eu nu sunt fan aglomeratie sau baie de multime,ba din contra...ma enerveaza tare rau asa ceva...pur si simplu e o stare aiurea pe noi,fara chef si fara bani,ca la 20 de ani...hehehehehe...glumesc!
La scarbici e ca la scarbici..bleah!Ori muncesti ca vita in jug sau negrul pe plantatie,de uiti si de pisare si de cacare si de mama si de tata si de mancare...ori staaaaai si freci buha la greu,fara nici un rost si cand te cheama la negociat cica nu ai destule deplasari la activ...in palaria mea!...dar nu se pune ca nimeni nu vrea sa mearga cu tine sau ,mai ales,ca nimeni nu-ti da masina pe mana...deci m-ai starnitSi maine vine in vizita si presedintele,cica...sa se intalneasca cu sefii si sefutii...iar fututii vor avea onoarea sa-i vada cinstita mutra abia la ora 17...la un ceai,de te dor toti flocii de pe corp...ca nu e obligatoriu sa participam,nooooo....dar e bine sa nu plecam nicunul la finalul programului,adica ora 17...nu conteaza ca ai ale tale si fugi de la lucru lasand norisori de praf in spate...neaaah!Deci pulimea maine e invitata sa stea musai,neobligatoriu,
la un ceai cu presedintele...asa ca,asta este...trebuie sa danseze sclavii cum canta stapanii,poi nu?!
Monica...ma bucur mult ca si-a revenit Alexu tau...Nasol cu cosmarurile la copii...imi povestea mama ca si eu am avut...cine stie ce o influenteaza peste zi de se sperie noaptea?!Ma bucur ca sunteti in parametre si tie odihna cat mai multa iti doresc,atat cat poti.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
bey, am ras de m-am pisat pe mine, anoooo.se vede clar cat esti de nervoasa, dar felul cum ai scris-o e mortal.ce dor imi era de mesajele astea ale tale.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
ana, ea de obicei doarme mititica de cred ca nici nu se intoarce de pe stanga pe dreapta si asta de cand era bb mic, mic de tot de cateva zile si-am ajuns cu ea acasa de la spital...dar dupa ziua de ieri cand au chinuit-o alea la scos firele asa pe viu...de-asta a visat urat...tresarea se trezea speriata si plangea de nu mai puteam sa o impac
da las ca-i trece...adica uita
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Va salut in fapt de seara, fete dragi !
Ne pregatim sa ne luam talpasita de la mama, catre cuibusorul nostru.
Gaby, la noi se pregateste sa ploua de la ora 16, cand am iesit de la serviciu. Va fi o ploaie cu tunete si fulgere, clar !
Somn usor si vise placute !
Adriana, daca e bloc mic, va merge mai repede. Lasa, ca va fi bine, la iarna, la caldurica !
Gabi, numai in septembrie il poti duce la gradi ? Nu s-au deschis gradinita la care va merge, Bodo, inca ?
Ce face, Isabella ? Ati ajuns la vaccin, pana la urma ?
Sa scape repede de el si de discomfortul de dupa, zana mica !
Monica, e public albumul, oricand poti intra sa vezi pozele.
Am prins in poza kurtosii, cum se fac pe jar.
Sa uite toata povestea cu alunita cat mai repede, sa doarma neintoarsa, Ruxita !
Ana, adevarul e, ca asa suntem noi, scorpionii, mai retrasi, nu ne place agitatia si aglomeratia.
Doamne, da' nu e de glumit la voi cu....sefimea ! Parca ar fi comunisti, la cum se comporta, cu restu' angajatilor.
Sper sa fie o zi usoara, sa treaca repede, repede !
O seara cat mai faina, in continuare, fete dragi !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
nina, mai vreau pozici sunteti o familie minunata(ce dor mi s-a facut si mie de bunica mea...de mama
) sa fiti sanatoase toate 4 tare fain v-ati mai distrat...
pe tine si pe kiki fluturitza mergatoare pe ponei
e o dulce si-o frumoasa si pe zi ce trece seamana tot mai mult cu tine...aaa...si am vazut cum se rumeneau si "colaceii"...mmm...ce
mai am
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post