Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
'Neata si de la mine,
Monica,se pare ca ati avut un week end cu aventura...cascade,ponei...suna interesant!Spor la gradinita pentru Ruxi.Luana a luat-o si ea ,azi,de coada...cu lacrimi ca la grupa mica,nici nu mi-a venit a crede...Tot spera ca gradinita e inchisa si cand colo erau destui copilasi...Asta este!Deci,care va sa zica,si eu am inceput lucrul...
S-o dus si contzedu' asta...
fara sa pricep nimica de el...Nu mai conteaza,sanatosi sa fim!
Sa aveti o saptamana cu realizari si o zi de luni cat mai buna!Pup gasca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Anuska si o saptamana usoara
Noi prin casa la ora aceasta ca-i f cald...
In rest am avut un Wk de ascultat muzica din casa la zilele orasului...caci asa au "urlat" boxele de s-a auzit in tot orasul.Vineri seara a fost oribil se auzea muzica"in valuri"
dupa cum batea vantul;sambata a fost ok(muzica po-pu-la-ra autentica;vantul batea moderat si intr-o singura directie
...ieri am scapat caci s-au mutat in tabara ,pe plaja si asa de bine si liniste a fost
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
ano Luanei lasa ca-si revine ea...stai linistita
si eu ma asteptam la ruxi sa se plangaceasca in stilul ei caracteristic...dar iaca...m-am inselat pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Numai acum reusesc sa intru si eu, pe net(de la mama).
Gabi, inteleg ca ati vrut sau nu, ati ascultat si voi, muzica de afara.
Asa si la noi, in oras. Noroc, ca noi stam mai sus in oras, ca la cei din centru, imi inchipui ce se auzea prin casa.
Ana, draga de Luana, dupa o luna intreaga cu mami acasa si normal ca i-a fost greu sa mearga la serviciu.
Dar daca ii place intre copii, imediat se va reobiosnui cu programul de gradi.
E ultimul an de gradinita, pt. ea, nu ?
Am vazut la stiri ca au fost si la voi zilele orasului. N-ati iesit in oras ?
Monica, ce fain v-ati distrat in weekend !
Si noi am avut distractie, mai putin sambata, cand a plouat si n-am mai iesit, nici macar seara, cand nu mai ploua, totusi.
Dovada distractiei o puteti vedea, aici.
O seara placuta, fetelor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
miraklucker spune:
buna seara dragelor!
Eu fara timp ca deobicei. Fetele inca nu dorm si tot vin la mine ca le trebuie una alta. Azi le-am dat voi sa doarma impreuna. Vrem sa-i luam la David mobila si sa facem schimb de camere. Pana la urma Daria si-a luat vad catrafusele si se muta la ea in pat.
In rest suntem bine, fara mari noutati. Sambata " a fost ziua noastra" cum zicea Daria peste tot ( ziua nationala) Fetele au fost super incantate de artificii. A fost prima data cand au vazut asa ceva. David e foarte nerabdator sa inceapa scoala, a inceput sa citeasca binisor si sa scrie .....fara pauza si fara punct dar e bine si asa, mai ales ca face asta doar din proprie initiativa. Sper sa ramana la fel de entuziasmat si dupa ce vede cu ce se mananca defapt scoala
noi ne-am hotarat ca la inceputul lui octombrie cand este vacanaat de toamna sa mergem la mare in Spania. Probabil nu va mai fi chiar de baie dar macar sa vad marea si sa o miros
.
Ana, faine pozele. Luana unde o cauti e toata un zambet.
Nina, v-am admirat si pe voi. Cristina parca s-a mai inaltat.
....pun cateva poze de sambata.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
am luat rezultatele de la analiza alunitei si totul este ok Slava Domnului si tot azi am scapat si de fire...insa cu o maaare urlaciune...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Monica ma bucur ca totul e ok acum
Mira
Nina nu stam langa stadion unde s-au tinut concertele...dar din cauza vantului care aici nu prea ea pauza se auzea ingrozitor
vazut pozici frumoase si subiecti la fel
Anuscka o zi racoroasa la servici
Adriana voi ati ramas pe plaja???
Mina?
Esme
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
nastasie spune:
neata.
dodo, unde ne cauti pe plaja suntem.
noi ieri nam dormit la pranzsi aseara am reusit abia la 22 sa-l bag in pat desi imi propusesem mai devreme, dar cu piata , plaja, etc abia la ora aia ne-am linistit.si am cazut lati toti.ca dovada inca mai doarme acum si e o galagie infernala ca facem izolatia pe afara si astia dau cu bormasina
.va dati seama e 8 si 20 si pilotul inca doarme.eveniment.
o sa ma uit azi si la poze ca nu am reusit pana acum.am savurat cafeaua.si una incalzita ca pisica mi-a spart filtrul si acum fac la ibricsi de lene il pun pe ionut sa faca mai mult cand pleaca la servici si eu doar o incalzesc si nu are acelasi gust.vedeti lenea asta ce face din om
.dar beau una pe banca cand ies afara cu razvan.
eu sunt vrand nevrand in vacanta ca razvan e oficial in vacanta.l-a mai luat mama sapt trecuta de joi pana duminica si tare bine a fost.acum il duc si pe la bunica cealalta.sa vedem cand.
in rest suntem bine.mai mult pe afara, pe drumuri.
va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Va salut si eu...
Nina,fain v-ati mai distrat la zilele orasului.Noi nu am mers la serbarile de aici...este foarte cald,sufocant si nici nu ne dau banii afara din casa...plus ca nu am avut chef de iesit.Avem asa,cum sa zic?,un fel de lene urata si dezamagitoare...o fi de la caldura...si plus ca stam ca pe ghimbi sa ne sune ca poate vine Verso acasa...e un amalgam mare!
Mira,ce baftos e David...camera noua pentru el...super fain!Cred ca si Alexandru se gandeste numai la asta,insa la noi e de durata...asta este!Luana nu era printre copii noi,cum sa zic?Era dupa o luna incheiata de vacanta...si banuiesc eu ca uitase putin cum e sa fi la gradinita.Azi a fost mai bine!
Adriana,cred ca sunteti negri de atata plaja...spor la renovari!
Dodolica,multumesc...azi cam trage cu ploicica...sper sa se mai racoreasca...pupici si voua!
Monica,ma bucur ca esti multumita de rezultatul ala...sa aveti multa sanatate!Cum mai e Alex cu dintisorii si urmarile bataliei de acum ceva luni?Ca am tot vrut sa intreb...
Vaz ca Gabi a dat o tura pe aici...si iar o disparut...
No,va tzuc cu drag si sa aveti o zi formidabila!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Monica, ma bucur ca totul e ok la Ruxi ! fetita curajoasa, chiar daca a plans.
Gabi, inteleg, vantu' a fost vinovat de muzica din casa voastra.
Ce-ti fac minunile ?
Gaby, bine zice, Ana ! Unde ai disparut ? Esti bine ?
Ana si noi mergem pt. Cristina mai mult, pt. toboganele acelea gonflabile si alte leagane sau masinute pt. copii. E singura data cand sunt in oras.
Iar banutzii pt. ele...i-a strans Cristina de 1 luna. Ea are alocatia dubla, pe care eu i-o las sa-si cumpere ce vrea, sufletelul ei.
Si profitam de ocazie si servim si noi o bere rece si ne plimbam pe la tarabele instalate cu aceasta ocazie.
N-ai observat ca, mai de fiecare data am fost numai noi, fetele. Tati nu gusta asemenea...aglomeratie.
Cum e la serviciu dupa 1 luna de absenta ? Sau mai bine, nu intreb.
Cel mai rau vin, "vin din concediu".
Mira, am urmarit si noi artificiile, dar de la balcon(et. 7), ca n-am mai stat pana la miezul noptii in oras. Dintotdeauna i-au placut si Cristinei.
Toate la timpul lor, legat de David si scoala.
Copiii resusesc intotdeauna sa ne surprinda placut.
Cum e cu serviciul ?
Adriana, ce program fain aveti voi ! Mai putin, galagia de afara, dis de dimineata.
V-ati apucat voi, singuri, de izolarea apartamentului sau se izoleaza tot blocul ?
La noi se va izola tot blocul peste 2-3 ani, nu s estie exact, ca sunt mari cererile si mica forta de munca.
O zi cat mai racoroasa, fete dragi !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)