Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,neata!
tuturor sarbatoritilor zilei, celor care poarta numele de Petru sau Pavel,precum si boboceilor de 29 si multi,multi ici pentru Andrei-Petru de Andy_g!!!!
Am bagat un ochi la contul comun de poze,nu mai vazusem de ceva timp pozici cu bobobei. Toti sunt super frumosi si-au crescut de mama, mama.
Musette, iti vine foarte bine noul look. Si eu intentionez sa fac ceva in acest sens, prin septembrie insa, dar vreau sa gasesc si pe cineva ok, asa ca daca aveti recomandari...
Lumi, bine ai revenit!!! Ma bucur tare mult ca mini vacanta a fost exact asa cum v-ati dorit si felicitari pentru primul dintisor!
Bitza, ce putin mai ai pana la concediu, iar ideea de a colinda asa mi se pare super!! Eu totusi, cu pitica mea, nu m-as incumeta. Eu va doresc inca de pe acum vacanta placuta si drum bun!
Anca, imi pare rau ca, Carla e asa agitata noaptea, cred ca esti zombie

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Andreutac multi ....atenta ca intotdeauna...ce face prntzesa Eva?

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

S-A INTORS LUMI!! Si cu ce vesti bune!! Ma bucur ca ati avut o vacanta reusita!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Andreutac multi ....atenta ca intotdeauna...ce face prntzesa Eva?

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Printesa e pe-afara cu bona acum, in rest face numai nebunii. Vad ca incet, incet isi micsoreaza perioada de somn din tipul zilei, din cauza asta e mai miorlaita ca de obicei, seara pica lata, nu putem intarzia cu baita mai mult de 20,30 , ca altfel e prapad!!! Noi tot am sperat ca reusim cumva sa-i impingem ora de culcare de la 20,30 -21 pe la 22, dar vad ca nu-i nicio sansa. Deci, nu mai socializam nici in vara asta decat cu mamicile din parc

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor! Din pacate nu prea am reusit sa citesc, iar pozici nu vad de la serviciu, ca de acasa nicio sansa!
Babymom dar de unde iei semintele de in?

Andreeasi Mihai are pb cu ochisorii (ii mai fug spre interior), dar a zis sa mergem la oftalmolog dupa ce face 1 an, ca sa si coopereze; eu stiu ca pb de ochisori se rezolva pana pe la 6 ani, e o chestie de refacere la copii mici.

Nocom, stai linistita nici al meu baiat nu doarme neam in masina; nu cred ca il impresioneaza vibratiile motorului intr atat incat sa doarma ; insa nu plange cat timp il trage pe tati de urechi , trage de centuri si alte chestii care ma termina fizic pana il dam jos di n masina.

Nerantula
iti urez "La multi ani si sarcina usoara!"

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy_g, cu iertare...la multi ani si de la noi, cu intarziere
andreutacneata
i-as da si eu bucatele nepasate, dar de la o firimitura mai mare...si deja face o fata...ca si cum aoleoooo....
banana i-am mai dat asa..nepasata...adik doar cu furculita...sau cu ling direct din banana.si tot parea ca aoleoooooocochil zbanghiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

corinamultumim de incurajari.
o sa invatam si noi in scurt timp...sa conducem masina lu' tati.
didi

Mergi la inceput

Eu abia azi dimineta la stiri am aflat ca azi e onomastica puiului meu. Ma intrebam de ce bat clopotele la biserica ?

Asa ca le urez LA MULTI ANI ! tuturor boboceilor cu nume de sfinti:

Andrei Petru de Andy_g
David Paul de Tzitziri
Pavel si Petru de Nally
si in final Dragos Petru al meu

( sper ca n-am uitat pe nimeni, ca nu mi-as putea-o ierta )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Babymom dar de unde iei semintele de in?

Didi de la magazinele naturiste tip plafar. Dar trebuie neaparat sa le macini inainte ca altfel sunt eliminate fara sa fie digerate, pt. ca au un strat protector care rezista in mediul acid si la actiunea enzimelor digestive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza si de la noi,

Karinutza mea nu mai papa nimic, se maraie-plange intruna.Eu sper sa fie doar dintzisorii de sus care dau sa sparga acum.In rest ii multzumesc lu DD ca am laptic sa-i pot oferii minimul necesar zilnic si ca ea suge.
I-am administrat panadol si Dentinox, acum doarme neintoarsa cu fratzica al ei Sasha (al meu nu a lu Tatonelu)Amandoi sunt tristi, parca simte catzelul ceva...eu stau sa ii veghez, ca tare prost am dormit aseara, Sasha lipit de spatele meu si Kiki meu in fatza, nu stiu dc m-am miscat de 3 ori in toata noaptea.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput