Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi

babytza sunteti bine? Nu prea ai scris De cand a papat pufuletzi in parc Biancu a descoperit pufuletzi si le papaaaa unul dupa altul( io nu i dadusem pina atunci)

ratonelu multa sanatate

xor multa sanatate, cam 4-5 zile dureaza sa apara bubitzele daca este vreo boala a copilariei

Nerantula, fugi la docttor cu burtica, poate ai nevoie de vreo sustinere cu progesteron

andy_p pai dormiti voi nu glumiti, isi face fata somnul noaptea de aia nu doarme in timpul zilei

Lumi bine ai revenit

babymom

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Legat de andreea_ada, am inteles ca a fost rau Maia cu febra mare dar mare si kk cu sange si nu firicele.As vrea sa povesteasca ea cand poate ce s-a intamplat.
Multa sanatate Maia si mamicii tale Andreea.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
mai, cum papa bucatele mari daca n-au dinti?? mie mi-e teama...sa am mai mult curaj??
Razva are jos 2 dinti si sus dau 3...adica unul a dat deja...el mesteca acolo cand da de ceva mai mare, dar tot imi e teama...

Claudinna, da fa-ti curaj si incearca sa-i dai si bucati mai maricele. Conditia e sa fie bine fierte/coapte sa fie moi. Eu asa am reusit sa-l conving pe Dragos ca diversificarea e o chestie distractiva. Cu toate ca nu avea decat un colt de dinte, mesteca cu gingiile orice, chiar si scame de carne. Acum am reusit sa-i dau si piureuri, dar si in astea trebuie sa simta ca sunt ceva bucatele de mestecat, asa ca ii pun orez fiert.

Ce-am obesrvat eu la Dragos - daca bucata e prea mare si nu o poate mesteca/inghiti o scuipa sau tuseste pana o scoate afara, deci nu se ineaca. Stau oricum cu ochii pe el. Eu ii dau bucati de aprox. 0.5-1 cm.
Deci curaj si succes!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aaa... si am uitat sa va spun cum se hraneste mai nou bebe asta al meu.
Pt. ca am doi bebelusi de hranit - ca si lui Victor trebuie sa-i bag eu dumicatii in gura , ii dau sa manace mai intai lui Dragos, care in max. 10 min. si-a terminat treaba, apoi il pun pe jos sa misune si trec la hranirea lui Victor. Asta mai mare mananca ca un purcel - nu asa repede, ca-i ia cam 45 min orice masa, ci asa mizerabil; parc-ar avea gura sparta si-i cade totul pe jos. Asa ca la sfarsitul mesei pe jos e covor de miezi si nu numai.
Sau ma rog... asa era pana acum, ca de ceva vreme are grija Dragso sa adune TOT. Umbla pe sub masa si pe sub scaunul lu' frate-su si aduna cu degetelele firmiturile, apoi le baga tacticos in gurita. De-ati vedea cum prinde bucatile intre index si police, te topesti!

Deci asta micu' isi ia deseretul... sub masa.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani pentru cei care isi serbeaza onomastica azi alaturi de puiutul meu
Dragos Petru de babymom
David Paul de Tzitziri
Pavel si Petru de Nally

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Referitor la mancarea bucatele, mie mi-e o frica de mor sa-i dau Evei, si asta pentru ca isi face greata singura daca simte mancarica un pic mai grunjoasa sau daca simte orez neblenduit (am incercat un borcanel hipp 8+). Totusi cumva ar trebui s-o invat, ca n-o manca si la 18 ani blenduit fin, nu altfel!
I-as da pufuleti, dar nu sunt sarati???

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

S-a intors Lumi, s-a intors Lumi... Ma bucur ca ati avut concediu placut, mai prind si eu curaj, poate il conving pe tati sa mergem la mare!

CD eu zic sa ii faci niste analize copilului, ca va ziceam zilele trecute ca Mihai are coastele evazate, dar sta f bine la calciu (din analize reiese) si dr a zis sa nu imi fac pb, ca s ar putea sa fie numai o chestie de constructie, pluc ca el papind cca 180-200 g la masa nu are burtica, e suplu, suplu.

Si ca sa ma laud si eu, am slabit 3 kg in ultima luna, deci cu 5 kg mai putin ca inainte de a ramane insarcinata. O fi de la nopti albe, o fi de la caldura, sper ca nu de la tiroida, ca in rest super..

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetelor

La multi ani celor care poarta nume de sfinti Petru si Pavel !!!!! Si pentru printesa mea, ca e Paola !!!

Felicia e un dulce Falkone la picnic !!!! Pup somnorosul mic

Giuli am eu un cd cu Pisicile aristocrate Ti-l trimit pachet cu oalele

Xor cand am citit mesajul tau direct la roseola m-am gandit....Vad ca si fetele au zis la fel ...multa sanatate mamico, sa ne spui cum sunteti si daca e bine puiutul

Nerantula eu stiu ca e grav daca scurgerea este rosie, dar nu ar strica sa te mai linistesti putin si sa faci un drum la medic Ma rog pt buburuza mica

ratonel pup mamica su putzoiul Am dormit de am rupt azi dimineata Mi-a luat mama puiul direct din patut dupa ce i-am dat lapticul si abia acum m-am trezit....eram in urma rau cu somnul....acum e tati cu el la plimbare si eu ii fac papica pt pranz Avem peste in meniu azi cu dovlecel, cartof , morcov si brocoli.

Luminita bine ati revenit !!!! MA bucur tare mult ca a fost frumos acolo , abia astept sa vad poze !!!! Felicitari pentru primul dintisor !!!!! Cine e fericitul posesor ???? Aha, am citi , Robi

Anca si la noi se intampla cate o chestie ciudata la fiecare dintisor. Adica ori se trez de multe ori pe noapte, ori doarme numai pana la 5 Tot asa, cu treziri in lacrimi si urlete uneori Eu tind sa cred ca si la voi e tot de la dintisor...la noi dureaza cate o sapt si apoi cand sparge dintzocul , isi revine si doarme snur, fara treziri pana la 7-8 dimineata

Laura, Andy g, Babymom, Nocom, Bitza

Nikoliciu printesa maraita

Laureta suntem bine, am avut musafiri sambata si ieri am fost putin supi acum mi-a mai trecut Te pup

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Dragos Petru de babymom
David Paul de Tzitziri
Pavel si Petru de Nally
iertare ca am spus la multi ani numai unui sarbatorit.
babymomni-l dai si noua pe Dragos...atunci cand mananca Sasha? ca el e nitelus mai...purcel decat Victor.
laureta.
nikolici, sper sa fie de la dinti maraiala.
referitor la sasha...stai listita, stie lumea ca sasha al tau e catel..si al meu, purcel, scrisei mai sus.
rox1 si rox 2...unde sunteti?
si o asteptam pe andreea sa ne spuna cum e Maia.sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ratonelule pai la inaltimea ta fabuloasa cat ai vrea sa aiba copilu'? Lasa baiatul in pace, creste el, ca doar nu vrei sa avem toti 180 cm!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput