Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
ratonelu spune:
didi, dar tu ai probleme cu tiroida? ca mie mi-au spus cativa doct...asa , la prima vedere...si inca n-am ajusn sa fac analize etc...nici nu cred c-ajung prea curand, sincer.
in rest, io...care-s o mignona(a se citi o MAREEEEE PITICA)....as spera...sa aiba sasha macar 180cm.c-altfel sunt ofticoasa.d-aia o sa-l dau la inot, handbal, volei, ...hochei..ce-o fi...numa sa nu fie un pitic atat de mic.
stii cat de inalta sunt? precum ochiu' ala din reclama cu coca cola zero.daca stiti.
acum in leg cu rox si fontanela...poate ar trebui niste analize, totusi, nu ma prea pricep.
intrebare : sasha stand pe spate ...are super burta in sus si pieptul foarte jos-intelegeti ce vreau sa spun....chiar destul de mare diferenta dintre. si nu e un gras....sa aiba sternu infundat si...d-astea?adik rahitism?
rox, te stiam lenesa, dar nici chiar asa....auzi, domle , sa dormi pana acu.eu as putea sa dorm...dar n-am somntrece viata...dormind.
ratonelu spune:
didi, daca e legat de tiroida, imi poti trimite pm, de vrei. ca sa nu suparam fetele.
andreutac spune:
Ratonelu, si in cazul Evei, tac'su spera sa aiba 1,70 m, in conditiile in care eu sunt juma' de buletin (1,53m) si el 1,72m
Dar il las, deh, speranta moare ultima
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
ratonelu spune:
andreea, intotdeauna am spus ca am 1.55cm....dar am uitat sa precizez ca-mi "place sa cred"...asta!
la noi tacsu nu-si face probleme, el are 1.84oricum, donsoara mignona ...e super! multtt mai misto decat astea inalte...stai ca ma stric de ras....cata vulpea sunt...
dar baiat mignon, nu prea sade bine
apropos, deja barbata-miu devine o reala...amenintare pt mine! io, un metru si 41.5kg...el 1.84 si aproape 90kg.
deci, la noi, chiar sporturi...extreme, nenica.
scuzati-ma...dar iar mi-am adus aminte de Dragos ce...prinde firimiturile din zbor
musettepink spune:
Andrei Petru
David Paul
Dragos Petru
Valentina Paula de Babytza
sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!!!!!
Andy,angelinna,andreutac merci de complimente!
Andy daca Alexia doarme mult noaptea e normal sa doarma putin ziua si sa aiba doar o repriza de somn.
Lumnitaaaaaaa bine ai venit!!!!!!!Ma bucr ca a fost o vacanta reusita!
Super pt bucatele si pt dinte!!!!!!!Mi-a fost dor de tine!
Xor sanatate multa!
Andreea ada sanatate si voua,sper ca sunteti ok.
Andreutac daca vrei eu ti-o recomand pe coafeza mea daca nu e departe de tine,daca vrei detalii vb pe PM
Felicia un dulce Falkone
de Luca
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu scuzati-ma...dar iar mi-am adus aminte de Dragos ce...prinde firimiturile din zbor |
Mai Ratonelule, tu sa nu razi de baietu' meu auzi?! si nu le prinde din zbor, ci le culege de pe jos. Da?!
Daca te porti frumos ti-l imprumut si tie pt. curatenie.
Mama lui Dragos si a lui Victor
laureta spune:
musette, deci mai am 1 sapt de asteptat cu PAP ul, m am mai linistit. La dintzoci o dau pe Bianca cu Calgel, apa de ploaie. Mai doarme linistita cand i dau Nurofen, dar asta rar ca nu vreau sa o indop cu medicamente.
Nu mai am parola sa vaz pozele
Sa sti ca inca imi pare rau ca nai putut sa ajungi la intalneala
babytza pai avem party, sa bem pt printzesa ta
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
ratonelu spune:
ma port fff frumos.
musetteneata
rox, iertare.... la multi aniiiii pt VALENTINA PAULA!
iarta-ne si ...nu ne sari la tort,pls
Didididi spune:
Babymom deci deja ai ajutor la treaba, bag seama ca nu mai tb sa dai cu aspiratorul!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Musette poate mi o recomanzi si mie, ca de vreo ca de vreo 4 ani de cand am sch jobul caut o coafeza buna; am par bun, dar nu stiu de ce nu ma nimeresc femeile astea deloc.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)