Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
anca81 spune:
Si pentru ca nu prea ne-am aratat in ultimul timp, ia uitati-va cat am crescut aici si aici.
V-a fost dor de noi
?
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy.p spune:
...noi prin curte mai mult..acum doarme gaza asa ca profit un pic![]()
Ancace frumoasa e Carla..ochisori albastri
...si cati prieteni aveti![]()
Ramonoi am fost la control la ochisori,da zice ca pana la 1 an nu e nimic relevant
Carla,andreea_and
Ange
ce bunatati!!
Nocom drum bun si distractie placuta
Musette si voi la mare?Super
Babytza distractie placuta si voua,sa faceti muuulte poze
Babymom cred ca e un scump Dragos cum aduna el firmiturile![]()
Lumi ma bucur ca v-ati intors si v-ati simtit bine...am vazut poze frumoase,frumoase cu hunii
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
anca81 nu bag mana in foc, dar iti spun ce am auzit de la un doctor.Copii in jurul varstei de 1 an incep sa aibe vise si ca e posibil ca din cauza lor sa tresara si sa inceapa sa planga din somn.
Who knows???Si noua ni s-a intamplat de cateva ori bune
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Andy.p noi ne pregatim de inca un somn 
Anca ce frumoasa e Carla si a crescut atat de mult 
Am inceput sa ascund CD-urile...tst era pe jos, a tras si de scaun 

Distractie placuta la mare
, vreau si euuuuuuu
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
babytza spune:
Woooow Anca ce mare s-a facut Carla
Ce frumos sta ea in picioare lanag patut 

Nocom posibil sa fie de la prea mult betacaroten in organism...eu personal chiar iau vara pastilute de betacaroten ca sa ma bronzez mai repede si sa ma tina bronzul mai mult. Si chir functioneaza ![]()
Am reusit sa pacalesc puiul cu prima doza de calciu , in mancarica ![]()
Am fugit cu mami la spital, face azi un RMN.... va pupacesc 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
piolica spune:
ratonelu,
, musette s-a oferit sa-mi spuna ce si cum cu luminarea, cruciulite, trusou...
anca, ce mindra e Carla cind sta in picioruse. ce mareeee e!!!!
babytza, ai grija de soricel! si multa sanatate mamei tale.
va pupacesc. a venit ora mesei, e jaleeeee! iar a intrat in clubul mofturosilor. nu vrea decit bucati de fructe si de biscuiti, asa ca o sa am de lupta cu pestele de azi
Mamica fericita de bebelina Elsa
laureta spune:
Io is in focuri, astept musafiri care vor sta vreo 3 zile.
Babytza tinem pumni stransi mamei tale sa veniti cu vesti bune
De culoarea portocalie la copii din cauza morcovilor am auzit si eu. Baietelul unei prietene avea numai nasucul galben spre portocaliu
Anca arata super Carla, a crescut asa frumos. Si mamica e frumoasa
. Pupam mica mergareatza
claudinna stiu ca smochinele dau diaree.
Nerantula cum esti? Ai fost la medic?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Didididi spune:
300 vreau nr de telef de la oftalmolog; eu astept 1 an sa il duc pe Mihai si atunci o sa intreb dr daca imi recomanda pe cineva.
Ancace mare s a facut fetita ta si ce ochii albastrii are! Observ ca multi dintre piticii de pe odisee au ochi deschisi.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nerantula spune:
Laureta
nu am fost la doctor, nu a mai aparut acea scurgere de atunci. Insa au aparut ceva greturi, foarte vagi, cat sa-mi aminteasca de 
In schimb am fost la pediatra lui Gruia pentru reteta de antibiotice, s-a chinuit o jumatate de ora sa ma convinga sa nu fac tratamentul, in final mi-a dat reteta, o sa merg inainte, insa iar m-a bulversat si-s rau intoarsa pe dos. In plus, faptul ca nu mananca Gruia si trebuie sa bag atata antibiotic in el pe burta aproape goala ma scoate din minti
Sunt cam la pamant cu nervii ..
O sa trimit pe mailul comun, daca te (mai) intereseaza, un material pe care mi l-a dat pediatra in legatura cu Lyme.
Am vazut filmuletul cu Inisa si Bianca, sunt asa dulci amandoua, iar Biancu m-a terminat cum stie ea si de nani, si de pup si de mai-mai!
Gruia nu percuteaza nimic din astea sau altele, stie doar sa ne imite cand facem zgomotul acela de parca am chema puii (cine stie despre ce vorbesc, ca nu pot sa-l transcriu fonetic).
Am vazut si un blondut de Musettepink, leit mamica lui superba, chiar m-a impresionat asemanarea! 
Si gemeneii de Lumi mi-au facut seara frumoasa si pentru Lumi si taticul lor un mare buchet de
, ca sunt foarte curajosi! Se pare ca distractia a fost grozava la munte!
Carlita e o super-domnisoara, chiar imi lipsea aparitia ei, ma bucur mult si pentru mamica ei ca a scapat de stresul mancarii si merge totul asa bine acum, bravo!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
7+ 
CosmyB. spune:

Heloooo dupa o lunga absenta 
Am terminat cu licenta!!!!! A fost foarte bine, lucrarea a fost apreciata de toti profii 
acum sunt in perioada in care imi trag sufletul, ma ocup numai si numai de Maya ![]()
sotul sa se descurce
Am fost si la Bucuresti, dar n-am avut timp sa trecem nici pe la matusa, socrul trebuia sa ajunga la 19 la o intalnire in oras, asa ca n-am putut sa ne vedem
babytza am luat nr tau de tel si data viitoare sigur ne vedem. Poate cand mergem la Mare ![]()
Si Maya are costele putin evazate, dar pediatra a zis ca nu e cazul sa luam Ca. Sanatate piciului si multi multi 

pentru cele 9 lunite si 3 zile 

Ma bucur ca bebeii sunt bine, nu mai sunt bolnaviori.
Azi mergem la doctorita sa ne vada, ca am sarit luna asta peste control.
Ma bag la recuperat, ca am muuuulte capitole.
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"