Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
Ankussa spune:
Salutare si de la noi![]()
Fetelor am un big problem. Vladut nu vrea sa mai stea in carut deloc. Vrea in brate, se uita dupa masini, intinde mana dupa frunze, cum il pun in carut e belea. Ma stie toata strada cand il scot afara, ce sa fac? Plus ca in ultima vreme e calare pe mine non stop si vrea titzi la greu. Daca il pun in fundulet in fata mea maraie si se trage spre mine, daca il pun rezemat de mine se intoarce la tzitzi. Peste noapte se trezeste de 4-5 ori de sunt chiauna. Ce-o fii si asta? Ma gandesc cu groaza ca peste 2 saptamani vin socrii si din august puiul ramane cu ei pe timpul zilei pana pe la 6 si ceva seara...offff....
CosmyB. spune:
Nerantula
am burticutza
Multa sanatate haiducului 
Moni burtica ta ce face?
ici
Anca, Carla e o dulceata de fata
ce mare si curajoasa e 
Ma bucur ca papa mai bine
Din cate stiu dupa varsta de 9-10 luni bebelusii viseaza noaptea, subconstientul incepe sa prelucreze trairile din timpul zilei, dupa o zi prea agitata poate urma o noapte agitata. Poate la voi sunt doar dintisorii sau amandoua la un loc 
Lumi gemenii tai sunt totali, imi place poza in care sunt amandoi pe patura si se uita in sus, la aparat probabil, sunt adorabili, ca in reclame 

Babymom sunteti o familie frumoasa tare
Dragos are niste pozitii de somn 
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
laureta spune:
Nerantula ma bucur ca e ok burtica. As vrea si eu materialul de la pediatra ta despre Lyme
.
Sotul avea tratament pt 10 zile si l am convins dupa ce am citi ce ai trimis tu pe mailul comun sa faca totusi 24 de zile tratament. I am luat Silimarina pt ficat si Biotics.
Cum ti am zis noi suntetm linistiti, face tratamentul si dupa aia analizele. Cu Dumnezeu inainte.
Te cred ca esti ingrijorata. Macar papa tzitzi piticu. Da bicuiti sau piinica roade? Zic si io, orice firimitura ajunsa in burticel e buna :). Sau un fruct gen piersica sa linga el cat vrea.
Pup mamica ingrijorata
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CosmyB. spune:
Ankussa
incearca sa-i captezi atentia cu ceva cand vrei sa-l pui in carucior, cu o jucarie, un zgomot, sa-i arati ceva pe strada. Asa o pacalesc sa o pun in carucior dupa ce da cateva ture pe jos de manute, ca altfel nu mai vrea in carucior inapoi. Poti sa-i dai ceva in manuta sa rontaie, un biscuite, ceva, sa uite si sa-l tina ocupat.
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
aly_c20 spune:
Hiii
Angelynna
, u ma surprinzi placut de fiecare data cand postezi.Tot timpul ai un cuvant de spus pentru fiecare dintre noi!
Claudinna
Laureta, sa-ti traiasca printesele! Dne ce frumos se joaca;vorba lui Piolica "cum sa nu vrei vreo 2, 3 copii"![]()
Piolica, spor la treaba
.frumoase pozele de la picnic.
Luca de Musette
. Ce bine seamana pushtiulica cu mami!
Anca, ce mare e Carla! Ma bucur ca acum e bine...cu somnicul
,o sa se regleze si asta!
Ce multi prieteni are!
caposului Davidutzu!
Luminita
, bine ai revenit!
[size=1]
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
dyanira spune:
Multumim pt felicitari pt maseluta dehh noi am fost tare precoci cu dintisorii la 3 luni au inceput sa iasa la 6 luni jumate aveam deja 8 si acum la 10 luni prima maseluta si inca 2 pe vine...
Si cateva poze ca sa nu ne uitati de tot:
la zoo
cu tata...
inainte sa ma tunda...
dupa ce m-au tuns
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ankussa spune:
CosmyB sar`mana, am incercat varianta cu jucaria,(nu mere):-(( mai am s-o incerc pe aia cu papica (cu riscul de a se face purcel) da` macar stiu ca ies din casa. E o vreme superba, cald, soare si io stau in casa sau cel mult cateva zeci de minute in gradina ca jupanul face mofturi.

Pupam si multu` de sfaturi 
luminita2008 spune:
hello...
azi am fost cu socrosenia aproape all day long, asa ca am gatit!!!! nici nu credeam ca-mi va fi dor de asta!
fetele, din motive de socrosenie am plecat azi de la intalneala (stia Nadinutza ce stia
) + ardei copti, pentru care trebuia sa ajung in piata. ca sa nu mai spun ca eram de la 09.00 pe drumuri... lidia, astepam pozele! imi pare bine totusi ca am venit, am vazut fetze si fete noi, Claudia si Monica, am revazut-o pe Nausica si pe zambareata ei scumpa Ania, de restul nu mai zic ca sunt de-ale casei, ne-am mai vazut si ne-om mai vedea... 
ah, si pe strengarul Serban al Simodinei l-am vazut, mi-a povestit cum nu este bolnav, dar i-au luat azi sange din manuta si cum l-a durut putin, caci a plans, iar apoi mi-a aratat sandalele lui!

nikolici, feli, piolica, nocom, lidia, babytza, babymom, bitza, lala, angelynna, andreea_and, laura, nerantula, cosmy
, multumesc mult de aprecieri.
oana
, sper si eu ca nu glumeai de fetita, si mai sper sa se si intample...
wow, ankusa, cum ziceam mai sus, una bucata sora, sau frate, cum o vrea Dumnezeu, dar nu doua bucati deodata din nou ca pe bune, ii cresc singura pe toti patru, sotul isi ia campii
... e frumos, dar e si greu si sotul nu e dispus la inca o incercare. sau cel putin asa mi se pare acum.
bitza, si noi avem Avene 40+ si e ok, dar sa-l creia o pauzasti din nou dupa 2h, altfel il mai pisca soarele...
Lucas si vacanta placuta si safe!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
musette, e placerea lui tati sa ii tina in carca sau pe cate un brat, mie mi-e frica si sa ii tin pe amandoi in brate, daca nu stau jos.... te
si pe tine si pe Luca!
babytzel
si va tin pumnii sa fie bine, sa reusesti sa nu il tii in picioare pe soricutz, sau macar sa-l tii mai putintel si mai ales sa mergeti la mareeee! si noi suntem portocalii, acum ca zici, ma gandesc ca e de la morcov, mancam muuult morcov ca e preferatul lor, intreb si eu pediatra la urmatorul control. pupici!
ramona, dap, e prima oara cand mi se pare ca acasa e fain! adica am revenit la oile noastre cu obiceiurile hunilor si mi-am luat o pietricica de pe inima. hm, ce ciudat, abia acum simt ca acasa e chiar acasa....
Cosmy

, welcome back!!!!
Nerantula, te roooog din suflet nu te mai stresa atat! stiu ca e usor sa vorbesti cand nu esti pus in situatia respectiva, dar pe bune, nu face bine nimanui... te rooog!
o scurgere maronie am avut si eu in sapt 6, am mai auzit de asta, se pare ca e un CM fals. sau ma rog, o scurgere care apare in loc de CM... daca ai greturi, si la cum vad ca stai cu nervii... eu zic ca esti pe drumul cel bun si samburica e puternica!!!
Doamne ajuta!
aly
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Xor spune:
anca...o adevarata domnisoara carla....

dya...cum reusesti sa te uiti in gurita lui sa vezi maselutele??? eu nu reusesc nicicum...
In ceea ce priveste oftalmologul, intr-adevar pana la un an este irelevant...un oarecare strabism este absolut normal.
babytza...distractie placuta la mare!! abia astept sa ajungem si noi, desi recunosc...am ceva emotii...e cam fricos si ma gandesc sa nu se sperie de atata apa, zgomot![]()
![]()
Nerantula....asa cum esti o mama extraordinara pentru Gruia, asa trebuie sa fii si pentru mazarica...asa incat nu te mai stresa, incearca sa gandesti pozitiv si mergi la medic pentru orice ti se pare in neregula...

aly_c prin ce zona stai? noi cele din iasi suntem putintele si nici nu am reusit sa ne intalnim vreodata...
mai revin in limita timpului![]()