Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Babytza...cu bune si rele organizati-va un concediu frumos vara asta...daca tot aveti liber di de la dr
soricelul sa fie bine! Si eu am fost portocalie de la morcovel prea mult cand eram bebelus (pe seama unei enterocolite) dar mi-am revenit

Daaaa , la mare !!!!! Prima runda in We asta Plecam vineri dimineata

Mai, morcov nu ii dau prea mult, chiar nu imi explic....el papa cam jumatate de morcov la portia de mancare.....Si nu in fiecare zi...dar zicea si dr, ca la cat de 'naturali' sunt sunt morcovii de la noi de pe piata....... nici nu e de mirare...

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata de la pranz, eu i-am dat fetitei masa de fructe in parcul din spatele blocului si s-a murdarit si pe ea, si pe carut, si pe mine... Acum o parte din carut e in masina de spalat si o parte ma asteapta in cada. Mancatul asta a fost picatura ca a umplut paharul; daca pana acum ne mai suportam cat de cat cu o pata de cirese care oricum nu se vedea pe rosu...

Acum va scriu in pauza de masa.

Xor sanatate multa puiului!

Andreea_ada e vecina mea si va pot spune cu mana pe inima ca fetita ei e bine, alaltaieri ne-am vizitat scurt si ieri a intrat in priza ca a profitat de o zi libera a sotului. Sta cam post cu timpul si am primit delegatie sa va spun ca sunt bine amandoua.

Luminita bine-ai revenit acasa, cred ca oricum ai fi preferat sa stai in concediu vreo cateva in plus dar recunoaste ca e bine si home Felicitari pentru Robi dintosul!

Bitza dar o poza cu tine vopsita nu bagi? Asa, pe picior de plecare...

Andy_g

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi am vazut perechi de gemeni frumosi foc si tati mandri, mamicile sunt adorabile

Babytza felicitari pt bilanrt, speram sa se rezolve problema cu CA si distractie placuta la mare

Xor cum e puiul?

Ramo , ehehe...eu am ditamai procusorul acasa...de fiecare data o schimb dupa ce papa....ca azi de exemplu

Andreea_and

Am terminat si smotru si mancarea, avem varza cu ciolan afumat , pitica a dormit cam 2 ore si ceva, papat o banana mare si mai devreme corcoduse , am facut poze si va aratam cum e dupa ce a mancat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am fost afara, am papat iar acum ascult ... linistea care vine din camera Carlei, sper sa doarma

Andreea, da, se trezeste plangand, adica de 20 de ori in medie pe noapte, plangand. Asta cam de o saptamana. Nu ma speria, eu chiar cred ca de la dinti e, ce altceva poate fi. Trimite-mi te rog PM daca e ceva ce-ar trebui sa stiu.

Babytzule, si Carla a fost portocalie, de la cartoful dulce. Am facut si noi o mica pauza. Chiar ca-ti va fi greu sa nu lasi soricelul in picioare... Oricum, distractie placuta la mare.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo si eu am spalat acum 2 zile carutul sport din acelasi motiv Era murdar de iaurt Acum umblam cu ala mare de il urasc eu

Multumim de vestile despre andreea

Edit : Anca pai am gasit o solutie..... o sa stau cat mai mult cu el pe afara zilele astea ,la plimbare in carut Asa il pacalesc pe fraierici, ca in casa e imposibil sa nu se catere el pe mobila, pe pereti, in pat .....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Vazut poze cu Vlad zis Falkone, ce tare e in carca la tati! Cel mai mult imi plac pozele in care papa. Are niste ochi tare frumosi si expresivi!

Unde vad poze cu Elsa?

Babymom ce tare e Dragos ca aduna firimiturile de pe jos si le papa! Si Mina aduna toate scamele dar din fericire nu le baga in gura.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Claudinna despre smochine nu stiu cand se dau dar nu sunt fructe cu multe seminte? Ii dai crude din productie proprie?

Carla, un mare pupic, eu n-am mai iesit sambata din motive de vreme capricioasa, in plus seara a trebuit sa ajungem la o masa in cinstea unor proaspeti casatoriti. Am scris detalii la semnatura. Iar duminica... tot acolo

Corrina, cum mai e cu serviciul? Tu cat lapte muls ii lasi lui mihnea peste zi? Ca noaptea ai scris ca alptezi de 3 ori (la fel si eu: 3,6,7,8 dimineata... in medie). Mor de necaz pe vara-mea ca ghidusia ei anscuta pe 24 cere lapte la 3-4 ore. Cum o fi oare?

Cu mare intarziere uram si noi bebelusilor care si-au sarbatorit numele, de asemenea Valentinei de babytza si mamicilor si taticilor si rudelor apropiate care si-au gasit prulej de bucurie ieri (Paula-Laura te includ aici, sper sa nu gresesc).

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Musette multumesc mult ca m-ai luminat cu PAP-ul. Eu nu sunt dusa de prea multe ori la doctor si terminologia asta ma depaseste si google ma deprima cand caut chestii medicale. Insa tot am citit cain general colposcopia se recomanda daca iese ceva la PAP... in sfarsit, asa mi-a zis, asa ma programez! Trebuia s-o fac acum 3 luni. Cred c-o sa ma certe rau.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ratonelul, angelynna

musette daca as sti cum sa sar peste o repriza de somn fara sa ne stie tot parcul as face-o!! dar nici o sansa, cand vine ora de nani, pai nani vrea!!!!!! Are programul asat FIX de peste 1 luna si asa s-a obisnuit, de la 11-1 si de la 4-6 in fiecare zi! As incerca sa vad daca totusi doarme afara in carucior.... dar saptamana viitoare caci vineri plecam la mare... Abia astept sa va cunosc LIVE, caci in poze sunteti 2 blonzi superbi.

babytza unde mergeti in we la mare? Caci si noi vom fi acolo. Noi stam in mamaia sau intre mamaia si navodari, caci avem o rulota si dormim in ea pe malul marii, iar ziua stam pe o plaja din Mamaia... ne auzim, poate ne intalnim... Eu nu am mai auzit de copii colorati de la morcovi?!?!? mi se pare asa de ireal!!!! dar cred!!! Bagati calciu si mare la greu sa rezolvati cu coastele!! soriceul drag!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Didi, Andreea, ma intereseaza si pe mine cand si la cine mergeti in legatura cu ochii, pentru ca vreau sa ii fac andei pana la un an un control de rutina sa ma asigur ca totul este bine cu ea. Mie mi se pare OK dar avand in vedere cine e mama ei tind sa suflu in iaurt. La maternitate, dupa ce m-au vazut, chiar mi-au dat o trimitere la un dr, o sa o cauts si o sa va dau PM daca va intereseaza.

Eu pana acum n-am fost tocmai pentru ca stiu ca nu e relevant ce descopera pana la un an (exceptand lipsa vederii sau mai stiu eu ce chestii grave care nu pun probleme la copiii nostri).

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput