Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 15
ALRAK spune:
Doamne Ajuta !
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne-a invrednicit sa ne intoarcem cu bine acasa.
L-am adus pe BB, in burtica si ma rog neincetat sa ramana acolo inca 8 luni si jumatate si sa creasca mare.
La ET totul a fost bine, embrionasul s-a dezvoltat si endometrul a fost 10, dna dr spunand ca totul este OK.
Multumesc tuturor celor care au avut pentru mine un gand bun si o rugaciune. 
Maicuta Sfanta sa ne ocroteasca si sa ne acopere cu Sfantul Ei acoperamant, pe noi pe toti.
Alina si sotul ei , sunt in rugaciunile mele de zi cu zi , Dumnezeu sa-i pazeasca.
Ma rog pentru toate familiile care isi doresc prunci, ca Bunul Dumnezeu sa-i invredniceasca cu acest har.
tuturor si sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta !
mvb spune:
Karla felicitari pt BB si Dumnezeu sa aiba grija de amandoi.....ma bucur din suflet pentru fericirea pe care o traiesti......mult curaj si multa credinta si cele 8 luni jumatate vor trece ca o parere si acusi vei fi o mamica implinita

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
ALRAK spune:
Doamne Ajuta !
Monica Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca bunatatea si sa va binecuvanteze cu copii sanatosi

tuturor si Domnul sa fie cu noi cu toti.
Doamne Ajuta!
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Pe mine va rog sa ma iertati, dar e atat de cald la munca, incat nu mai am rabdare sa mai stau sa scriu, sunt molesita toata. In rest sunt bine, fetita e foarte vioaie, uneori am impresia ca ma misca si pe mine cand face cate o pirueta.
Va citesc in fiecare zi si-mi pare foarte rau pentru toate vestile triste.
pentru Alina si Andrei
La rugaciune sunt prezenta in fiecare seara, numai ca nu chiar la 21, pe la 21.30 sau 22.
Alrak sarcina usoara iti doresc si muuuuulta sanatate.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana racoroasa.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
27+
Maria-Teodora
Marsul vietii
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
magdita spune:
Neata dragele mele,
Cami, offf, cat de rau imi pare de cumnata ta
. Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de ea si sa nu o lase in aceste momente de mare cumpana 

.
Alrak
, Doamne ajuta ca peste 12 zile sa vii cu o valoare mare la beta hcg
. Simt ca asa va fi
.
Alina 
Adrian 
Maria Alexia 
Cosmin 
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie06.htm
carmelly spune:
pentru Alina si Adrian.
Alrak sa te ocroteasca Maicuta Domnului si sa porti in pantecele bb mult dorit. Sarcina usoara si la termen si bb sanatos.
Fetelor, eu saptamana asta ma duc la control pentru a primi unda verde la stimulare. Mai vedem ce o fi...
O zi buna la toate!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Anaomaria, multumesc pentru gandurile bune, Bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai o sarcina usoara in continuare, iar Maria Teodora sa vina pe lume sanatoasa si mancacioasa.
pentru tine si pentu printesa mica din burtica.
magdita Dumnezeu sa te auda si sa ne ajute pe toate. Sper intr-un beta mare, care va fi numai cu voia Domnului.
Carmelly ma rog pentru un inceput bun cu reusita pentru tine. Multumesc pentru gandurile bune si Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie cu tine.
tuturor, sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta!
caciantoni spune:
dragutelor....cand aveti putin timp intrati pe link-ul de mai jos....
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/07/01/eugene-cuv-seraphim-rose-despre-moartea-unui-sfant-vladica-ioan-maximovici/
vvvvv spune:
MOMINO, sa nu te superi si sa nu va suparati ca nu am dat nici un semn de viata.Nici pe departe nu v-am uitat, si cum sa va uit cand fiecare m-au ajutat cum au putut!!!imediat va spun si eu ce am mai facut!
IN PRIMUL RAND SUNT RAVASITA COMPLET DE CE II SE INTAMPLA ALINEI SI LUI ADRIAN, este ffffff greu prin ce trec ei, iar pe langa ei si cei dragi!Ii trec mereu la rugaciuni, la masluri, iar cand deschid messul astept mereu sa vad postat la camica ii este mai bine! Sa ne rugam pentru ei si pentru toti cei care au nevoie! Nu uit sa ii trec si pe COSMIN SI ANDREI!
NU cunosc ce fel de medic este cel care a operato pe ALINA, dar numele imi este cunoscut si ma rog sa il lumineze BUNUL DUMNEZEU
mintea si sa gaseasca tratamentul si procedura care sa ii aduca sanatate Alinei si alinare lui Adrian!De asemeni imi dau si eu cu umila mea parere ca daca ar fi sa fie transportata la alt spital din tara sau din afara ar trebuii sa fie cat de cat stabilizata!
Ma rog in continuare pentru ei asa cum sunt sigura o fac toate fetele de aici, si fiecare rugaciune si gand bun sa ajunga la famiile celor doi, greu incercate, sa le dea putere, sa lupte, sa-i intareasca DUMNEZEU!
Am vazut si vesti bune pe forum, si ma bucur pentru voi dragele mele, ovocite, embrioni, liniute rosii, gemeni sanatosi!!!!! credinta si rabdare, iar rabdarea este data daca avem credinta!!!! 
Noi ne luptam, ne rugam, ne ducem la slujbe, vorbim cu preotii ca sa ne indrume cum sa facem si ce sa facem sa ne gasim linistea din suflet si pe cea din casa, iubirea si devotamentul pe care il aveam unul fata de altul!!!!!Rugile noastre si participarea la slujbe, au facut ca primii bobocei sa se vada, vointa noastra si mai ales convingerea cu care mergem la slujbe, convingerea ca trebuie sa iesim la lumina, ne-a unit din nou,eu il regasesc pe el si el pe mine! AMANDOI NE RUGAM LUI DUMNEZEU, LA MAICA DOMNULUI, LA SF PARINTII IOACHIM SI ANA, SFANTULUI SPIRIDON, MUCENITA FILOFTEEA, SFANTUL NECTARIE, SFANTUL PANTELIMON, SI LA CEILALTI SFINTI, sa ne lumineze mintile, sa facem ceea ce este bine, sa se roage pentru iertarea pacatelor noastre, pentru liniste in casele noastre, pentru iubire si cinstirea aproapelui, pentru dobandirea si nasterea de prunci buni!
Ooooooo, si cate mai sunt de spus.....
Cu cat suntem uniti si cu cat ne rugam mai mult, apar si piedici, cred ca va spuneam in alta intrare de a mea sau daca nu v-am spus voua inseamna ca i-am zis parintelui, in primele zile rosteam alte cuvinte de sotul meu se tot intreba de unde le scot, apoi mi se incrucisa privirea si ma dureau ochii de nu putem citii, pe urma ma inecam si tuseam la aproape orice rand, apoi lumanarea nu se lasa aprinsa, pe urma in alta zi sotului i-a fost ff rau la servici, ii amartise mainile de coate in jos, nu mai vedea si transpirase, a inceput sa zica TATAL NOSTRU si usor a inceput sa ii treaca dar toata ziua pe urma a fost moale si a zacut cu o ameteala ff mare, usor- usor, tot a inghenunchiat si tot am spus rugaciunea, apoi dimineata cand s-a trezit nu mai avea nimic, si eu mai am acele stari de neliniste, dar mai rar si fara apasarea aceea in piept si sa simt ca imi fierbe sangele de este gata sa iasa afara!!!!Iesirile mele nervoase au inceput sa se rareasca, si sunt mai scurte!Dragele mele, aveam de cativa ani pe fata niste cosuri mai mult buboaie, urate si ma dureau ingrozitor pana coceau, am fost si la medic si mi-au spus ca sunt de la tratamentele hormonale, sa am rabdare! Am vazut intr-o diminetata ca au disparut iar semnele care erau de ani buni sa dispara incet si ele! Multa lume imi spune ca am inceput sa am acea luminita in ochi si fata mai luminoasa, incep sa simt incet aceea bucurie a vietii pe care o aveam!
MEREU II ADUC SLAVA LUI DUMNEZEU SI IL ROG SA MA MILUIASCA PE MINE PACATOSUL, LA FEL MA ROG SI MAICA DOMNULUI!
Simt in adancul sufletului ca suntem pe calea ce a buna, si ma rog din inima sa ne intareasca Bunul Dumnezeu sa urmam aceasta cale!
Sotul imi este alaturi in tot, tine minte cateodata mai bine ca mine ce trebuie sa facem! In 11 ani de casnicie, numar pe degete de cate ori am fost alaturi sa aprindem o lumanare, acum mergem impreuna si stam la slujba de la inceput pana la sfarsit!Stam alaturi la toate discutiile cu parintele!
Sunt atatea de spus......cuvintele sunt mici, neinsemnate.
Saptamana trecuta a fost pentru prima data cand pe acatist am pus si numele parintilor lui si al fratelui lui si ne-am rugat pentru sanatatea lor si pentru luminarea mintii, sa revina la sentimente mai bune si sa nu ne mai blesteme! Desi ei blestemau, eu spuneam mereu sa aiba sanatate, dar pe acatist totusi nu puteam sa ii trec, nu aveam puterea, acum am facut acest lucru amandoi! Nu am inteles niciodata ce au impotriva noastra pentru ca nu le-am cerut nimic si nu i-am deranjat niciodata!Si pentru fratele lui ne rugam sa fie sanatos si sa ii lumineze Bunul Dumnezeu mintea!
Imi este rusine si plec mereu privirea ca nu am stiut pana acum sa ma rog, ca pana acum am fugit din CASA DOMNULUI!
SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE!