Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
buna seara
am trecut fugitiv sa va spun ca alina a evoluat mai bine azi pe zi desi azi noapte iar s-a perpelit ... a reuusit sa bea putina supita si putin ceiut ... ceea ce e o mare realizare ...
azi cei doi trebuiau sa se casatoreasca
va rog sa nu-i uitati in rugaciune
mai ales preotesele care aveti totul mai la indemana
ALINA SI ADRIAN - bolnavi ... caci si fratele meu are ceva ..
va pup pe toate
ALRAK DOAMNE AJUTA SA FIE BINE!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Livsy spune:
Aaa, ce de frumusete pe-aici! Foooarte frumos!!! 
Cleo, iti multumesc din suflet pentru ca ne-ai scris si pentru ca nu ne-ai uitat... deloc, dupa cum vad. Asemenea, multumesc mult de tot pentru cuvintele si gandurile pe care mi le-ai trimis! Inseamna enorm pentru mine! Dumnezeu sa te binecuvanteze in continuare - pe tine si frumoasa ta familie -, sa va ajute sa daruiti mult in continuare pentru ca oamenii care daruiesc sunt cei mai fericiti - la capitolul asta tu esti un exemplu pentru noi - si la alte capitole desigur!
Sa fiti sanatosi, puternici, veseli si cu inimile pline de iubire mereu, mereu impreuna! Multumim mult! 

Georgia, noi n-am mai vorbit de mult.... parca te simt schimbata, mai puternica, mai increzatoare, asa mi se pare mie si sper sa fie asa. Te felicit din inima
pentru ceeace ai facut si faci pentru Alina, asta spune multe! Ai grija de tine! 

Alrak, scrii foarte frumos!
Iti tinem pumnii stransi-stransi, cat mi-as dori sa ne aduci o veste buna! Suntem alaturi de tine! 
Cami-antonia, m-am bucurat din tot sufletul pentru vestile un pic mai bune!... Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bune... este trist cand te gandesti ce trebuia sa se fie azi si ce s-a intamplat, dar cred ca Dumnezeu le-a pregatit un dar frumos pentru mai tarziu! Inima sus, luptati, sperati, credeti! Ne rugam si pentru fratele tau! Sa ai grija si tu de tine.... 

Am o intrebare... Criss_2081... ne-ai abandonat?
Indraznesc... ca vad ca se practica (cu succes) apelurile
Imi este foarte dor de tine! 

Sandaa, MULTUMESC ca intotdeauna imi spui ceva frumos, Dumnezeu sa te rasplateasca si sa ai parte mereu si oriunde de bunavointa si de iubire! Si sa primesti ceeace iti doresti atat de mult! 

Tuturor fetelor, tot binele din lume, Magdita, Caciantoni, Deeva, pogonici, maria08, Ioanact, am scris numai numele care au scris mai recent, sa ma ierte toate celelalte fete, multe bucurii si mai ale darul Lui Dumnezeu, acela pe care il asteptati! Doamne ajuta, Dumnezeu nu ne uita! 

tuturor!
Absolutely off-topic, dragele mele, eu as vrea sa imi schimb "nick"-ul... sa nu radeti de mine sau puteti sa radeti... ce credeti, se poate? Am sa va spun de ce (daca e cineva curios.... )
Astept sugestii si sfaturi despre cum se procedeaza...
Pupici multi si multe binecuvantari TUTUROR! Sa auzim nenumarate vesti bune!
Sunt tare vesela azi ![]()
Va imbratisez cu mult drag! 
jujuka spune:
cami antonia ce veste buna pe ziua de azi.ma bucur ca alina ase simte mai bine,ne vom ruga in continuare pentru ei.
mamieea imi pare rau pentru tatal tau.Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca.
va pup pe toate fetele

pogonici1977 spune:
mmmmmmmm..eu nu mam incadrata in ora fixa aseara..dar mai tarziu da..ma rugaram si eu ptr alina si sotul ei, dragii de ei..ce pacate au de tras..dar dezeu e mare si va avea grija de fiecare....cei care sunt aprope de ei..sa nu uite sa le zisa sa o dea pe alina in fiecare zi cu ulei de la sf necatrie..e mare tamaduitor de boala..iar cei din fam sai citesaca acatistul...face minuni daca il rugam pe sfant
ALRAK spune:
Doamne Ajuta !
Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru tot ceea ce ne da.

Azi am primit vestea ca totul a evoluat bine embrionasul se dezvolta si maine am embriotransferul, in Sfanta zi de duminica o sa-l aduc pe BB acasa si ma rog sa ste in burtica si sa creasca mare.

Multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine cu ganduri bune si rugaciuni, Domnul le-a auzit.
Ioanact, Livsy multumesc voua si sper ca Bunul ma va ajuta si pe mine sa vin cu vestea cea mare.

cami antonia ma bucur ca ne dai vesti imbucuratoare despre Alina si Adrian , sunt in rugaciunile mele zi de zi. Domnul sa ii aiba in paza si sa le dea sanatate.

tuturor si Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.
Doamne Ajuta !
pogonici1977 spune:
alrak..inainte de a te duce sa ti faca ET dute la biserica si roagate adanc la maica domnului,vb si cu preotul sa se roage ptr tine...fa tot cei in putinta, ptr a te ajuta bunul dezeu...abia astept sa ne zici ca esti mammi de bb
cami_antonia spune:
fetelor
dar azi noapte iar i-a fost rau ALINEI .... IAR E LA TERAPIE INTENSIVA ... VA ROG SA VA RUGATI IN CONTINUARE ... SI SA O DATI MAINE LA SFANTA LITURGHIE .... fratele meu e ravasit complet ... iar nu simte partea dreapta ... offffffffff DOAMNE FIE-TI MILA
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia fetelor dar azi noapte iar i-a fost rau ALINEI .... IAR E LA TERAPIE INTENSIVA ... VA ROG SA VA RUGATI IN CONTINUARE ... SI SA O DATI MAINE LA SFANTA LITURGHIE .... fratele meu e ravasit complet ... iar nu simte partea dreapta ... offffffffff DOAMNE FIE-TI MILA SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
Trebuie sa ne rugam la Doamne Doamne... numai el ne poate ajuta!
Sper sa-si faca mila de cei doi, sa se faca amandoi bine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
mada23 spune:
Camy....off
...multe
pentru voi, ma rog neincetat, Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra Alinei si lui Adrian, Sf Nectarie, al carui acatist il citesc, sa mijloceasca pentru ei 
Doamne ajuta!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
monimo spune:
cami_antonia ne rugam pentru ALINA si ADRIAN. sa nu iti pirezi speranta draga mea..suntem asa cum putem alaturi de tine si de familia ta greu incercata acum. O sa rasara soarele pentru cei 2 tineri, ca toate au un rost... Sa ne spui deca mai e nevoie de donare de sange..chiar daca a trecut operatia
vvvv pe unde esti? cum te simti? da o veste despre tine.
ALRAK iti tinem pumnii tare de tot si Maica Domnului sa fie cu tine!
Livsky iti multumim pentru tot ce faci...
carmelly bine ai venit!