Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 13
deeva73 spune:
buna sa ne fie dimineata fete dragi si Cipicah,
Is trezita de la 6 da' n-am scris, ca sa nu zica nime' ca ocup intreg topicul cu mesajele mele.
In ultimele 24 de ore am avut oaspeti surpriza pe anadomnica, pe cleopatra, 2 suflete mari care ne-or purtat atata vreme spre rugaciune.
Alina, Adrian, Cosmin, Alexia vrem si de la voi s-auzim va ati aflat tamaduire. Ajuta-i Doamne!
noce Cu intarziere-ti multamesc fain ca te-ai gandit la mine. Tu te pregatesti de marea intalnire. Nu-i asa?
pogonici ti-am rezervat loc la rugaciunea de seara. Cum ai petrecut in concediu? Noua ne-ai lipsit.
unombun tot am vrut sa-ti spun ca-mi place cum scri... si uite ca zic amu.
Da' parca mai lipsesc niste oameni de baza: preotesele Anaomaria, Ioanact, Housepocket, cipicah, strig tare poate ma auziti.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
vai ce activitate este pe forum.....ma simt asa de bine ca se animeaza din nou acest minunat loc de intalnire al nostru.....
cleo - multumesc pentru gandurile bune.....m-au emotionat foarte tare cuvintele tale....
deeva - mai cum imi descretesti tu fruntea mereu.....are mult mi-as dori sa te cunosc si personal....
cami - multa sa natate Alinei si voua si lui Adrian sa va dea Bunul Dumnezeu putere si rabdare....
cipicah - nu mai zici nimic? ai cam disparut de pe topic....
si bineinteles ....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie03.htm
pogonici1977 spune:
buna fetelor dragi mie...ma bucur ca nu mati uitat
cat despre noi ce putem spune, abia am ajuns aseara acasa, cei frumos trece si repede, si de azi sotul e pe baricade, iar eu de luni, si voi tine locul la inca 2 persoane..deci voi fi 3 in 1, dar asta e, voi face eu fata..ca doamne doamne nu ma lasa..si am ajutat mereu...
chiar doream sa va spun, ca diseara vvoi fi si eu la rugaciunea comuna..si sper ca cel cu codita sami numi fac vreun plan ptr ora 21...cal bat cu nuiaua....
dezeu e mare...necazurile vin si trec, la fel si bucurille..dar rugaciunea e statornica mereu in sufletul nostru..
aseara a murit bunica sotului meu, e o femeie pe care nu am cunoscuto, ptr sotul meu a fost f rece si distanta fata de ea, dar vom merge doar la inmormanatre duminica, dezeu so ierte, avea 92 ani ...saraca
doamne ajuta si numai bine

ptr alina si sotul ei
maria08 spune:
Chiar sunt oaspeti de seama la acest subiect!!!!!
Va imbratisez si eu cu mare drag!!!!!
Alrak: Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si sa vii cu vestea cea mare!!!
Doamne Ajuta!!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 Da' parca mai lipsesc niste oameni de baza: preotesele Anaomaria, Ioanact, Housepocket, cipicah, strig tare poate ma auziti. |
Sunt aici, va citesc zilnic, mai greu cu scrisul..imi plac tare mult mesajele tale deeva73. Incerc si eu sa ma rog in fiecare seara la ora 21.
Ma bucur mult si de cleopatra70, ca ne-a scris
cu gemenii tai iubiti (daca se poate).
Pogonici1977 DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA! pe bunica sotului.

ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!

VIN CU O VESTE BUNA : OVOCITUL S-A FECUNDAT

Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte pentru bunatatea Lor revarsata asupra mea.
Va multumesc si voua celor care ati avut un gand bun si o rugaciune pentru mine , pacatoasa.
carmelly Sa te auda Cel de Sus si peste cateva zile sa fiu cu BB la purtator

deeva draga mea, tu esti un om bogat, pentru ca il ai pe Dumnezeu in Suflet. Bunul si de Viata Facatorul sa iti ajute sa-ti indeplinesti visul de a deveni mamica.

sandaa multumesc pentru gandurile bune, sa ne ajuta Dumnezeu pe toate.

anadomnica
pentru tine si pentru printesa din burtica. Sarcina usoara in continuare

happymumDoamne cat de mult mi-as dori sa deschid lista de gravidutze, sa te auda Cel de Sus. 

cleopatra sa-ti traiasca pruncii sa fie sanatosi si ocrotiti de Doamne Doamne.

magdita multumesc pentru gandul bun .
Ma rog pentru reusita tuturor. Dumnezeu fie cu noi!

georgiaC
cu multumiri.
maria08
multumesc pentru gandul bun.
caciantoni multumim pentru postari.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va daruiasca pruncul mult visat.
Va pup cu mare drag, pe toate si Domnul sa fie cu noi.
Doamne Ajuta !
sandaa spune:
Cleo draga noastra ce ma bucur ca ai aparut din nou printre noi. Eu am fost sigura ca nu ne-ai uitat, inima imi spunea ca esti alaturi de noi si te rogi. Iti multumsc pentru cuvintele tale frumoase care intotdeauna imi merg la inima. Stim ca esti ocupata si te intelegem dar eu sunt multumita ca te gandesti la noi, si cand mai ai putin timp ne scrii. Ma bucur ca copilasii tai sunt bine ma rog Maicutei Domnului sa-i ocroteasca cu Sfantul Ei Acoperamant. Iti doresc si tie multa sanatate si intelepciune sa-i poti creste frumos. Sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu sa avem copii sanatosi si binecuvantati. Si daca tot a fost ziua ta iti spun si LA MULTI ANI cu toata fericirea din lume. 

Hera ma bucur ca ne-ai scris. Am vazut pozele, ai o fetita minunata. Sa-ti traiasca sa fie snatoasa si sa va bucurati de ea.
ALRAK Doamne ajuta in continuare. Bun este Domnul sa ne incredem in El si ne va ajuta.
Tuturor va doresc numai bine, sanatate si multa lumina in suflet.
Doamne ajuta!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
sandaa Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti, iar Maicuta Domnului sa ne acopere cu Sfantul Ei acoperamant. Multumesc pentru gandurile bune.

Maria08 , te pup, nu stiu cand va avea loc ET. Probabil luni. Maine asteptam vesti de la Szeged , sa vedem cum a evoluat. Dna dr. mi-a spus sa fiu pregatita pentru orice zi, incepand cu sambata. Va dau de veste.

tuturor si sa aveti o seara placuta.
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
M-a invrednicit si pe mine pacatoasa, Dumnezeu de am citit/rugat Acatistul Maicii Domnului, bucuria tuturor celor necajiti, la ora 21, am pomenit pe toti din lista (mamicile aspirante).
ALRAK Doamne Ajuta! Te asteptam sa vii cu vestea cea mare.
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)