Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
mamieea, offff.... cata tristete... Domnul sa-l odihneasca in cele sfinte! Condoleantele mele sincere, draga mea...
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
ALRAK sa va ajute DD... chiar avem nevoie de o graviduta... hai, fii tu prima... 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
cami, desi nu am spus nimic... va sunt alaturi si eu in rugaciune...
Dumnezeu sa ii aline durerile!
_
blog 1------blog 2
happymum spune:
sissica
si multumesc mult.
deeva, ai scris sau nu am vazut eu... cum a ramas cu noua oferta de munca? 
_
blog 1------blog 2
deeva73 spune:
cami-antonia
pentru Alina si Adrian si toate gandurine noastre de bine.
si pentru Antonia. Ioi Doamne, nici nu ma pot gandi cat ti-i de greu cu ganurile impartite in atatea directii. Domnu' sa va intareasca sa biruiti. Suflet mare georgia musai s-o bucure si pe ea Domnu' cu prunci.
sissica si eu stiu ca te rogi si dai acatiste. Mi-o zis mie parintele David cand am dus la Sadinca lista (la inceput de april) ca o are deja de la Simona din Sibiu. Eu am stiut de atunci ca tu traba sa fi persoana.
happy Miercuri is in Bucuresti sa semnez contractul de munca la sediul central, Dumnezau si-o facut mila si ne scoate din saracie.
si ne intalnim in toata seara la 21. Vrei? Traba sa intregim turma ca avem Pastor cum altu nu-i si ne duce la iarba grasa si buna. Hai si tu.
alrak vezi cum o rugaciune mica aduce folos mare. d'apai una colectiva iti dai sama cata bucurie poate aduce. Esti binevenita sara de sara la 21.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cleopatra70 spune:
Dragele mele fete si Cipicah,
Mi-a fost tare dor de voi dar nu am reusit sa va scriu sub nici o forma posibila din cauza timpului.Imi cer milioane de scuze ca nu v-am scris dar asta a fost situatia,in cateva randuri va spun de ce nu am reusit sa va scriu.Cred ca v-am scris ca de la 1 sept.2008 am inceput serviciul la scoala,am avut clasa I,deoarece nu reuseam altfel sa ma descurc cu copilasii mei iubiti,eu am lucrat 4 ore iar sotul lucra 8 ore,a intrat sotul in concediu de paternitate,mi-a fost foarte greu sa-mi las ingerasii mei cu sotul pana veneam eu la ora 13:00,dar asa am hotarat pentru a ne descurca mai bine cu timpul.
Gemenutii mei au crescut mari au 1 an ,trei luni si o saptamana,sunt sanatosi nu au racit niciodata,nu au fost bolnavi deloc,i-a ocrotit Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pana acum de toate bolile si le multumesc mereu pentru aceasta.Sunt dragalasi si jucausi,vorbesc cateva cuvinte,au inceput sa inteleaga ce le zic,unul e mai linistit adica Gabriel iar Andrei este mai energic.Fiecare zi e o bucurie alaturi de ei,trebuie sa ai mare rabdare sa fi un parinte bun,am avut si am rabdare dar ma rog sa-mi dea Dumnezeu rabdare in continuare cu minunile mele.Cu copii trebuie sa ai multa iubire,rabdare,intelegere,sa fii informat despre toate stadiile de dezvoltare fizica,emotionala si altele,e o mare responsabilitate,trebuie sa fim pregatiti pentru aceasta frumoasa shimbare.Ma mai rog sa-mi lumineze Dumnezeul nostru mintea si sufletul sa stiu sa-mi educ prunculetii.
Am mai terminat intre timp masteratul de Consiliere psihologica si educationala,am reusit in mai sa ma pretransfer pe un post de consilier scolar la cabinet de asistenta psihopedagogica,de la 1 septembrie am ramas tot in invatamant dar iau totul de la 0,o sa ma obisnuiesc si cu noul post,sunt bucuroasa ca o sa ajut multi copilasi sa fie mai buni.
In 6 iulie este ziua mea de nastere,voi implini 39 de ani,sunt fericita ca am alaturi de mine in al doilea an puisorii mei dragi.
Anadomnica,draga mea iti multumesc ca ai continuat ce am inceput eu,Dumnezeu te-a rasplatit pentru bunatatea ta cu o fetita binecuvantata de El dar si de Maicuta Sfanta!Iti doresc in continuare sarcina usoara pana la termen cu sanatate si protectie divina!Dumnezeu sa fie cu tine!

Livsy,iubita mea iti multumesc si tie ca ai continuat sa duci mai departe grupuletul nostru de rugaciune de unde graviduta noastra minunata Anadomnica nu a mai reusit sa continue,stiu ca in sarcina e greu sa faci efort,am trecut prin aceasta situatie si stiu cum e.
Dumnezeu va ales pe voi cred ca nu intamplator
Livsy,iti doresc sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,binecuvantari alese,deja ai primit una dintre ele cand ai simtit ca parca esti mai luminoasa,atunci ceva s-a intamplat cu tine,ceva inaltator,Dumnezeu si-a aratat iubirea Lui prin activarea scanteii divine,asa cred eu.
Dumnezeu si toate puterile ceresti sa te aiba in paza!

V-am citit tot timpul ,am fost alaturi de voi cu sufletul prin rugaciuni,dar virtual,sa va scriu nu am reusit si-mi pare rau,am plans cu voi de bucurie dar si la necaj,m-am rugat zilnic cu voi si v-am iubit la fel de mult asa cum v-am iubit mereu.
Tuturor aspirantelor de cand nu v-am mai scris va zic bun venit aici la noi ,sa va daruiasca Dumnezeu cat mai repede un prunculet sanatos si binecuvantat!

Felicitari tuturor gravidutelor care nu am apucat sa va felicit!Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa va dea sanatate cu sarcina frumoasa si multe bucurii pana la termen!Dumnezeu sa va protejeze mereu atat pe voi cat si prunculetii din pantecelul vostru!

Mamicute dragi si puisori iubiti va doresc si voua multa sanatate,rabdare,educatie aleasa si Dumnezeu sa va lumineze mintea si sufletul pentru a avea multe impliniri sufletesti!Doamne ajuta mamicutele sa fie bune cu copilasii lor!Acoperamantul Sfant al Maicutei Domnului sa va ocroteasca clipa de clipa!

Va multumesc tuturor care mi-ati transmis felicitari de ziua micutilor mei!Va doresc si voua sa va iubeasca Dumnezeu mult si sa va trimita sanatate,fericire !Doamne ajuta!

Sunt foarte suparata pentru vestile triste de la voi,am plans,m-am rugat pentru Alina,cumnata Cameliei.Dumnezeu si toate puterile ceresti sa o insanatoseasca sa faca un miracol, sa se insanatoseasca curand!Pe Adrian sa-l ajute Dumnezeu sa aiba puterea sa se roage mult pentru sotia lui ,sa se linisteasca!Multa sanatate si pace sufleteasca le doresc!Doamne ajuta!
Mamieea,condoleante,Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!Dumnezeu sa te intareasca sa treci peste aceste clipe grele cu bine,multa sanatate si liniste sufleteasca iti doresc!

Ainivrig,draga mea iti multumesc pentru urarile tale frumoase de ziua copilasilor mei!Ii doresc si eu printesei tale Maria sa fie sanatoasa,fericita si binecuvantata de Dumnezeu cu daruri alese!Sa ai multa rabdare,sanatate si fericire alaturi de fetita ta iubita!Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie cu voi!

Caciantoni,multumim pentru toate postarile tale,Dumnezeu sa te rasplateaasca insutit draga mea pentru tot ceea ce faci pentru noi, sa-ti deschida drumul pentru a primi darul vietii,as vrea sa ma bucur cat mai repede de vestea cea mare!Maicuta Domnului sa-ti dezlege pantecele pentru a primi un mic prunculet in burtica!Dumnezeu sa te aiba in grija Lui!

Georgia,dragalasa mea iti multumesc ca ti-ai amintit de mine de mai multe ori cat timp am lipsit motivat de langa voi!Ma bucur ca esti bine sanatoasa dar sa te rogi in continuare ca Dumnezeu isi va intoarce Fata catre tine si iti va da un copil sanatos si binecuvantat de El,nu te va lasa asa.Doamne ajuta sa ne anunti ca esti graviduta fericita cat de repede!Lumina Lui divina sa te acopere si sa te apere te toate relele si necazurile!Sa fii sanatoasa si fericita in continuare!

Sanda,draguta mea,la fel ma bucur ca ti-ai amintit de mine pe parcursul lipsei mele.
M-as bucura enorm sa ne dai vestea cea mare,trebuie sa reusesti nu te lasa invinsa,cere in continuare si ti se va da ceea ce-ti doresti cel mai mult,un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa-ti deschida calea spre implinirea visului de a deveni mama!Protectie divina iti doresc!

Hera,draga mea ce fetita frumoasa ai exact ca o zana,dar si tu esti frumoasa,sunte-ti o familie extraordinara,am vazut pozele voastre.Ma bucur ca ti-ai ideplinit visul sa fii mamica!Fetita ta e deosebita,sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi,fericiti si protejati
toti trei!Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Deeva,draga mea nu am vorbit pana acum cu tine dar am simtit ca ai un suflet mare,m-am bucurat mult ca ti-ai gasit serviciu,Bunul Dumnezeu te-a rasplatit pentru bunatatea ta prima data cu locul de munca iar nu dupa mult timp te va rasplati cu darul vietii,cat de curand.Dumnezeu sa faca un miracol pentru tine sa-ti calauzeasca pasii spre indeplinirea dorintei tale arzatoare!Ma bucur ca doresti sa unesti fetele asa cum am inceput eu rugaciunea colectiva la inceput la ora 21:00,e adevarat ca are mare putere,eu am simtit.Eu m-am rugat cu voi tot timpul dar de la ora 23:00,la ora 21:00 din pacate nu mai pot ca trebuie sa adorm copilasii mei iubiti,eu numai de la ora 23:00 pot.Cine doreste sa ne zica ce ora alege fiecare.Mare bucurie ar fi sa ne rugam ca la inceput
Doamne ajuta!

Va multumesc tuturor care ati dat acatist cu noi toti la biserici si manastiri!Dumnzeu sa va intoarca bunatatea voastra si sa va ajute sa fiti sanatosi,fericiti si binecuvantati!

O sa va scriu mai des acum pentru ca sunt in concediu de la 1 iulie.As vrea sa va scriu zilnic sa vad daca reusesc,fizic sunt obosita dar in rest sunt bine.
Va rog,sa ma iertati daca v-am suparat pana acum cu ceva.
Va iubesc ca si pana acum pe toate si va trimit multa lumina si sanatate!Dumnezeu sa ne ajute!

cami_antonia spune:
doamne CLEO?????????????
CE FERICIREEEEEEEEEEEEEE
MI-AI FACUT NOAPTEA PLACUTAAAAAAAAAAAAA
SUPER SURPRIZAAAAAAAAAA
MILIOANE DE 

DAR SI DE 

vrem macar o poza cu bebelusii tai dragi ....
mercic pt urari pt alina si adrian
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
deeva73 spune:
Acum un ceas am pus capu' pe perina cu gandu' s-adorm, da' nu mi s-o aratat. Asa ca m-am ridicat s-am zis "De ce ma mani Doamne la calculator?". L-am deschis, am aflat mesaj de la Cleopatra si tare-s bucuroasa. Multam fain ca ne urmaresti, ca ne cetesti, ca plangi, razi si te rogi cu noi in fiecare zi. Amu chiar c-am prins forta sa ne rugam daca te stim alaturi. Uite de la Deeva pe numele adevarat Claudia o
tot pentru Claudia si familia ta implinita. Somn dulce tie si la puiuti.
Of cami nici tu n-ai somn!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
magdita spune:
Cleo

, ce ma bucur ca ne-ai scris
. Mesajele tale intotdeauna imi umplu sufletul de lumina si imi lacrimeaza ochii cand le citesc
. Sanatate multa va urez, tie, sotului si copilasilor scumpi. Mare bucurie ne-ai face daca ne-ai mai scrie din cand in cand. Imi esti foarte draga
.
Georgic
, nu ma pot abtine sa nu pup un suflet mare 
.
Deeva
, ma bucur mult ca ne-ai remobilizat sa ne rugam impreuna la ora 21. Am facut-o si aseara si sper sa ma invrednicesc sa o fac mereu.
Cami
, cel mai mult ma rog acum pentru Alina, mereu e in gandurile si in rugaciunile mele. Sper din tot sufletul sa faca Bunul Dumnezeu o minune si sa isi revina, sa fie sanatoasa ca inainte si sa treaca de acest mare necaz, iar fratelui tau multa, multa putere sa se roage pentru ea si sa o incurajeze
.
Alrak
, Doamne ajuta ca acest FIV sa se finalizeze cu un prunc binecuvantat peste 9 luni
.
Va pup pe toate cu mult drag si Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
m'neataa
ce-mi vad ochii
.. bine ai revenit cleo .. ce ma bucur , ca ai reaparut,credeam ca nu vad bine , si vineri , si adormita
.. asteptam poze cu gemanutii
.. mi-au scapat mie caci cam fac
in picioare?
sissica , nu m-am suparat micuta
..cum sa ma supar .. de ce sa ma supar ..fugi repede ca nu ma supar io asa din orice oricum ..doar imi era ca dau cu batul in balta , caci nu asta imi era intenta
....
ALRAK.. pumnii sunt stransi sa stii ..sunt cu ochii pe tine pe la toate topicurile .. trebuie sa reusesti
va pupacesc dulce dulce .. si va doresc un we super
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein