Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

am multe sa va spun, va imbratisez cu drag pe toate, sunt alaturi de voi, si la necaz si la bucurie asa cum si voi a-ti fost alaturi de mine, eu, un suflet pierdut, poate la sute de km departare de voi, dar v-am simtit atat de aproape atunci cand am asternut acele cateva randuri in disperarea mea si cu lacrimi pe obraz va scriam ca nu inteleg ce imi scapa si simt ca imi pierd casnicia, pe sotul meu care il iubesc foarte de mult, si stiam ca nu i-am gresit cu nimic!
Va si va imbratisez, si sa ne rugam pentru sanatate, pentru ganduri bune, pentru luminarea mintii si aducerea la ganduri bune a vrajmasilor vazuti si nevazuti!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Victorita cat ma bucur ca aud de tine...mi-au dat lacrimile cand citeam cum veniti acuma la lumina si cum se simte prezenta lui Dumnezeu in si cu voi... E un lucru f bun ca va rugati pentru cei ce avand mintea intunecata va urasc sau mai rau va blastama.. Sper ca nu stiu ce fac si ca vor gasi si ei pacea.

Cami ce face Alina? Draga mea...daca aveti nevoie de bani si cheltuielile mari va coplesesc deschide un cont la banca si va vom ajuta si noi toate sunt convinsa cum putem...putin cate putin se aduna...

Alrak felicitari din suflet! Sa fie Maica Domnului cu tine si cu bebe.

Carmelly doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alrak: Sunt cu gandul alaturi de tine!!!!! Asteptam vesti!!
Vvvvv: Mi-au ajuns la suflet cuvintele tale....mai ales ca aseara am tras si eu o cearta cu sotul ....uneori se intampla sa uitam ce-i important....nu ne simtim impliniti avand in vedere faptul ca nu avem inca un bb al nostru.....pare a fi tot mai greu....mai e putin si se fac 5 ani de casnicie!! Dar ma rog Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului sa ne dea rabdare si intelegere sa ne ducem crucea mai departe si atunci cand va fi momentul sa ne daruiasca si noua aceasta mare bucurie: aceea de a auzi "mami", "tati"....Doamne Ajuta!!!
Cami: Cum se mai simte Alina?? Doamne Ajuta sa treaca cu bine aceasta incercare!!!
VA IMBRATISEZ PE TOATE CU DRAG!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Doamne,dar multe s-au intamplat!
Un ochi plange,altul rade...
Ne alaturam si noi genunchii cazuti la rugaciune, cu multa pocainta si smerenie, pentru mult incercatii Alina si Adrian. E mare cumpana lor,dar nestirbita trebuie sa ramana credinta si nadejdea noastra in purtarea de grija a Mantuitorului si a Prea Curatei Maicii Sale!
Oanka80,"mantuire s-a facut casei acesteia!" Binecuvantarea Maicii Domnului a venit asupra voastra,implinindu-va dorinta fierbinte de rodire de prunci!
Nu se putea intampla altfel. Dupa toata osteneala de apostolat pe care ai savarsit-o,implinind cuvantul Scripturii,fiind mangaiere pentru ingerasii de la Man.Marcus, s-a implinit si ruga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Abia ce ne-am intors de la Sovata aseara si am citit pe nerasuflate toate cate s-au intamplat.
vvvv,spun si eu,nevrednicul,asemeni mucenicului Valeriu Gafencu :"Aici a lucrat Duhul Sfant!". Tare frumoase sunt spusele tale si e emotionant si datator de bucurie urcusul vostru duhovnicesc. Aveti credinta si tineti strans de crucea Mantuitorului! Veti razbi!
Inainte de plecarea in concediu am citit despre noi minuni ale sfintilor marturisitori de la Aiud. E prima data cand aflu despre familii ce nu puteau avea copii si luand untdelemn de la candelele ce ard necontenit la sfintele moaste,au dobandit darul de Sus!
http://www.formula-as.ro/2009/874/societate-37/minunile-de-la-aiud-11267
Am ajuns cu mare bucurie la osuarul de la Aiud si am cerut binecuvantare de la cei ce l-au marturisit pe Hristos suferind chinuri infricosatoare.
Deeva,e foarte binevenit indemnul tau sa revenim toti la rugaciune la ora 21. M-am bucurat cand am citit ca ai lasat pomelnicul nostru la pr.David de la Sadinca,despre care stiu ca pr. Arsenie Boca i-a spus,cand il binecuvanta :"Calugare,ma arzi!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!!
Cipicah: Ati fost la o baza de tratament la Sovata? Intreb pentru ca tare as vrea sa ajungem si noi si sa incercam si asta.....am inteles ca e o zona frumoasa unde nu prea este poluare...
Indraznesc cu o rugaminte: poti sa ma ajuti cu un sfat in ceea ce priveste Manastirile care se pot vizita in drumul spre Prislop? Multumesc!!
Oanka: Cum te simti mamico? Esti bine??
Crisis 20_81: Nu mai stiu in ce saptamana esti, dar cred ca se apropie momentul cel mare, nu?
O zi buna tuturor!! Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie07.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

dragutelor si cipicah....v mai postez un link unde veti gasi cateva din minunile Sf. Ioan Maximovici....sper sa va fie de folos si spre intarirea credintei....

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/07/06/desi-am-murit-sunt-viu-cateva-marturii-despre-minunile-sfantului-ioan-maximovici/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dragele si scumpele mele surori intru Domnul si cipicah. dupa ce am dus o lupta cu marele meu dusman "timpul", am intrat sa ma intristez dar sa ma si bucur alaturi de voi de toate intamplarile din ultima vreme de aici. am fost plecati in delta dunarii cateva zile, asta dupa ce mi-am anulat plecarea la sovata. la intoarcerea spre casa am facut si un pelerinaj pe la manastirilie celic dere, saon, niculitel si cocos. ne-am inchinat la icoana Mantuitorului de la celic dere ce se curata singura si la moastele sfintilor martiri de la niculitel zoticos, atalos, kamasis si filipos (primii martiri din tara noastra). ii multumesc lui happymum de recomandarea acestui traseu cu cateva luni in urma.
condoleante celor ce au pierdut pe cineva drag din familie
multa multa rabdare si credinta tare lui adrian pentru a o sprijini pe alina. sa nu uitati ca cel de sus face mereu minuni prin sfintii sai. eu as recomanda sa vina 2 preoti la capataiul alinei sa savarseasva sfantul maslu caci e tamaduitor pentru bolnavi
ALRAK te felicit si eu pt minunea din burtica ta si asta trebuie sa le incurajeze pe fete vazand ca trenuletul incepe sa aiba din ce in ce mai multe vagoane
ma alatur si eu ruagciunii colective dar la ora 9.30. de obicei citeam acatistul aproape de ora 12 si tare ma luptam cu vrajmasul somnului
va am pe toate in gand si nu voi inceta sa ma rog pana nu se termina lista celor ce asteapta bebe in viata lor. sa fiti optimiste si sa luptati. aveti multe modele aici de fete luptatoare.
va mltumesc din nou pt urari. noi suntem bine. mergem saptamanal la ecograf, nu am greturi pana acum si doar o stare de plutire permanenta. sa aveti grija de voi, sa va relaxati in concedii, sa comunicati cu sotii mai caposi si cu multa rgaciune si milostenie se milostiveste si DD de casa voastra
poopici la toate si sa va rasfatati cu multe fructe si legume proaspete atat pt detoxifire cat si pt un ten superb
5+

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Sa va fie de folos, cele de mai jos.

Inca din timpul vietii sale Parintele Ieromonah Lavrentie Sovre (23 sept.1923-20 iul. 2002)de la Manastirea Frasinei, s-a impus ca unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei. Parinte smerit, extraordinar pilduitor si povatuitor, un om al rugaciunii, Parintele Lavrentie, a fost mereu alaturi de ucenicii si fii sai duhovnicesti, ce-l cautau fara incetare, dornici de a lua un cuvant de folos de la dansul.
Intre ucenicii sai circula demult fel si fel de brosuri dactilografiate, ce contin rugaciuni ori cuvinte de folos ale parintelui Lavrentie.
Intre acestea, la loc de frunte, se situeaza Canonul de rugaciune si post pentru nastere de prunci, care se tine dupa cum urmeaza:

Saptamana I
In prima zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci va ajuna pana seara si va zice Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a II a
A doua zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci, va ajuna pana seara si va zice Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a III a
In a treia zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci, va ajuna pana seara si va zice Acatistul Maicii Domnului Bucuria celor Necajiti si ai Sfintiilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a IV a
In a patra zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci va ajuna pana seara si va zice Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Acest Canon de post si rugaciune se va tine de catre familiile ce doresc a avea pruncii timp de 9 luni de zile, vor merge la Sfantul Maslu, se vor unge cu Sfantul Mir, vor merge la Sfanta Liturghie,vor posti pe cat se poate si vor crede in Dumnezeu .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput