Colectia de toamna - iarna 2005 (241)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
am dat si eu o fuga la Z, evident ca ptr 4 ani nu am mai gasit mare lucru, dar tot am pus mana pe 2 bluzite frumoase. Mi-au propus ca, de acum incolo, sa ma sune ei cand incep reducerile, deoarece "intr-adevar, voucherul are doar rol informativ"
Culmea e ca in vitrina, nicaieri nu erau anuntate reducerile, dar era destula lume in magazin gata sa cumpere. Bizara politica de marketing.
Pana una-alta, cred ca la reducerile de iarna dau comanda la LR printre inter-pusi, ca acum nu mai cumpar nimic, deoarece sunt in faliment
E atat de greu sa vezi reduceri peste tot si sa nu ai bani... Eh, noi sa fim sanatosi!
Apropo Noki sa porti sanatoasa noile achizitii!
Lavi alegerea finutului (ceas-termometru) - s-o face metrolog? Sau doctor care are nevoie de ambele (masurat puls si temperatura)?![]()
De Diverta stiam ca are preturi super-mari, au un adaos cred ca de peste 40%, eu intru la ei doar sa vad ce mai apare nou.
Poze vad maine, gata, ma duc la nani, a fost o zi grea.
lavi02 spune:
Sa va povestesc faza faina la Belgrad. Mergem noi la restaurantul recomandat de sora-mea. Comandam, vine, cf obiceiului cu painea. Noi il refuzam, zicandu-i ca pruncii mananca numai paine daca o avem pe masa. Le zice chelnerul: "kids, if you don't eat, you won't get icecream". Se uita la Silvia: "you understand, please tell them". De fapt Silvia nu prea intelegea, dar se uita atenta incercan sa inteleaga. Eu m-am gandit ca ce naspa chelnerul, ne forteaza mana sa le luam inghetata copiilor. La sfarsit vine cu 3 inghetate le pune frumos la masa de langa si ii invita pe copii "it's from the house".
Tot el, cand l-am intrebat daca putem plati cu cardul "of course you may pay by card, always pay by card, it's better for you!"
Asa ca ne-am descurcat foarte bine prin Belgrad fara sa mai schimbam dinari, am platit masa, benzina si autostrada cu cardul, cazarea si bacsisul la masa
(a fost chiar meritat) in euro si gata.
Alta faza in Belgrad, am lasat masina intr-un loc care ni se parea liber
pe o straduta laturalnica.(adevarul e ca nu vedeam parcare nici cu plata nici fara plata) Cand ne intoarcem la masina, ne astepta politia. Nu aveti voie sa parcati aici, e sediul patriarhiei. Deja ma intrebam de cati euro ne usureaza. Virgil si prietena mea (pledantii sefi - Noki you know
) au inceput sa pledeze nevinovati, ca n-am stiut, ca bla-bla ca we are sorry; intre timp copiii se agitau de mama focului si miortaiau care mai de care, era intuneric deja si erau obositi dupa plimbat cu trotineta prin Belgrad, li s-a facut mila politistilor de noi si am scapat cu nevatamati la buzunar.
Asa ca una peste alta am avut de-a face cu sarbi de treaba. Ca sa nu mai pomenim pe cati i-am intrebat despre drum la intoarcere.
proadelina spune:
Salut! Multumesc mult de urari (si pentru nepotica si pentru licenta)! De azi sunt inginer constructor cu acte in regula. Am luat 10 [emoticon modest!]![]()
Tot de ieri, am in grija si pe Deea, fetita de 1 an si 8 luni a sorei mele, deci... fac antremanent sa vad cum ma descurc cu 2 copii, ca poate cedez ispitei...
Multa sanatate la bolnaviori!
La multi ani! plini de fericire, sanatate si tot ce este mai bun pentru Robert de Ina, pentru Tania si pentru toti cei care si-au serbat ziua de nastere si onomastica zilele astea.
Adelina si
Albert
lavi02 spune:
Feli, cam asa si eu, cand sunt in pana de bani nu-mi place sa umblu prin magazine. Si aproape niciodata nu intru in magazinele pe care stiu ca nu mi le permit. La ce bun, sa ma oftic?
Edit: proadelina bafta la bi-mamiceala, temporara pt inceput.
Am reusit sa descarcam si restul de poze. Durere! mai sunt 617 din care 90% imi plac, nu stiu ce-o sa tai din ele ca sa iasa pe net un album rezonabil.
Mi-oi mai bate capul maine.
La impresii de calatorie nu va mai laud Croatia, ca stiti ca-s fana.
Noki_Lara spune:
Intru doar ca sa urez La muuulti ani plini de multe bucurii, sanatate, noroc cu carul si iubire micutului Robert, care de azi depaseste cu brio statutul de bebelac.
Inuta draga, sa-ti traisca flacaul mult asteptat si dorit, sa fiti fericiti cu totii si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batraneti!
Am avut o zi full. Abia acum am citi forumul, da-s prea obosita sa raspund punctual so oricum am citit pe diagonala. Revin maine.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Eu reusisem sa arunc un ochi in marea croata aseara, dar de-abia la cafeluta de dimineata am reusit sa le vad pe toate. Impreuna cu Cristi, Ana inca le doarme ![]()
Lavi, daaa, ai dreptate cu absolut toate superlativele si asteptarile pozitive despre croatia. Fain tare, 1000% si pe placul nostru.
Comentariile lui Cristi: la poza in care Tudor e bosumflat pe Nati: "eu ma lupt cu baietelul si il inving. si il scap pe Nati de el"
. Si am mai stat minute bune la cea in care T freaca masinuta de marmura, sa ne dam seama daca e McQueen sau Red
.
Felicitari, Adelina, si bafta cu mamiceala x 2 ![]()
Cu bugetele crizate, nu mai pricep nimic: teoretic avem venituri, dar practic spre sfarsitul fiecarei luni cam ajungem la fundul satului. S-au scumpit toate si nu ne-am dat noi seama???
Oricum, sunt de parerea BNR: consumati, consumati, economia are nevoie de capital
.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Lavi, imediat ma apuc d epozele voastre. Pana atunci, ia zi, tie ti se pare avantajoasa plata cu cardul in strainatate? Ca ma bate gandul sa platesc benzina si chestiile de acest gen cu cardul in Turcia. Ce parere ai?
Cuscra Xandra- pai ce nu ai priceput? Eu merg pe 25 cu mama si adi si Sarha la bulgari, nu la turci, las fetele acolo, io cu Adi ne intoarcem. pe 5 august plec dupa fete sa le culeg (Sarah e trecuta pe pasaportul meu), apoi o eventuala bistrita, apoi pe 24 august plecam in Turcia. Abia astept.
Ioana77- ce figura e George! Mi-l si imaginam cu sufletul la gura la unele eventuale acrobatii de-ale Mariei....![]()
----
Mi s-a pus pata sa fac parapanta in Turcia. Ghiciti cine vreua sa ma acompanieze....
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Maria
beton vizionatul de poze cu Cristi.
Astea-s doar poze din primele 2 zile pe drum + primele 2 zile acolo si cateva spicuite de mai incolo, de pe aparatul Silviei. Sa vad cand reusesc sa fac o selectie din celelalte 617. 
Stiam eu ca e pe gustul vostru ![]()
Cu preturile asa e, ai dreptate, au crescut pe nesimtite. Si in plus la cresterea veniturilor cheltuielile tind sa consume toate veniturile.
Partea buna cu cresterea preturilor e ca nu ni se mai pare asa scump in strainatate.
Noki_Lara spune:
Laaaaaaaaaavi, unde esti? Cum adica zici ca ai pus poze si ne arati 86 de poze amarate? Vrei sa mor de oftica? Atmosfera croata este de vis, ca de obicei. Copiii degaja un aer de impacare reciproca, mai degraba decat de cearta. Omis-ul mi-a placut in mod deosebit, are ceva aparte, cu cheile alea formate de munti.
Iar Silvia...chiar are talent la fotografiat.
Concluzia: daca nu pui si celelalte poze, in masa asa cum sunt, vorba Sarei "nu mai sunt prietena ta si nu te mai invit la mine acasa!"
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah