Colectia de toamna - iarna 2005 (241)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la multi ani bobitza!!!!!!!!!!!!!!

cu intarziere, la multi ani si celorlalti aniversati: filip, tania (gabi, ti-am dat si sms in ziua respectiva) si roxi!

feli, stiu pensiunea, cand stateam in constanta treceam destul de des prin zona.
la q's inn mancarea e f buna, dar mie una mi se pare scumpicica, adica pret de restaurant dar mananci unde apuci ca acolo n-ai unde. e drept ca n-am mai mancat de mult la ei. dar tot drept e ca nu lasa mancarea sa se strice, daca ramane ciorbita de pe o zi pe alta o arunca (inside information).

noki, cuscra, nu mai inteleg nimic: pleci in turcia s-o lasi pe sarah+mama ta, te intorci, te duci din nou sa le iei dupa 10 zile? iar tu cu tot familionul cand plecati in turcia? in august? parca aveai rezervarea facuta. si mai raspunde la telefon, obraznika mika.

coralia, am vazut ca m-ai sunat intr-o seara, te-am sunat a2a zi de la serviciu si iar nu te-am prins!

vlad e cu mama la mare, duminica ma duc si eu..... asta va fi concediul pe anul asta, la marea noastra... din motive lesne de inteles. cand stateam in constanta nu faceam plaja decat maxim de 5... hai 10 ori pe an. acum deja am 10 plaji la activ, stranse din weekendurile la mare.

pup colectia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, reduc la liber si asa e dintotdeauna. Hartiuta e doar o invitatie, o reclama. Eu de ceva timp n-am mai primit-o prin posta. Acum m-am dus la Z sa cumpar ceva pt mot, din intamplare am nimerit reducerea. A picat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Feli, reduc la liber si asa e dintotdeauna. Hartiuta e doar o invitatie, o reclama. Eu de ceva timp n-am mai primit-o prin posta. Acum m-am dus la Z sa cumpar ceva pt mot, din intamplare am nimerit reducerea. A picat bine

pai si de ce imi spune sa ma duc cu voucherul, pe care scrie ca e valabil dar pe 1 iulie? Erau reduse toate produsele?

Mergi la inceput

Orice produs 50% pentru oricine vrea sa cumpere.
"Voucherul" e de cacealma. Probabil e vreo manareala contabilo-legala in treaba asta, nu ma pricep. Din cate stiu eu reducerile astea sunt reglementate, nu prea poti sa le faci la coltul mesei, trebuie anuntate, facute acte, bla bla. Dar repet, nu-s de specialitate, nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, cronometru, termometru, masina zici? Pai e simplu: e pasionat de precizie, exactitate, tehnica inginerul mic din scutece .

Ce-mi place sa va citesc cronicile si comentariile de calatorie .
Pe cand alea despre moda? Poate reusesc si eu o expeditie de cumparaturi intr-o buna zi

Coralia, wow, chiar asa - 2 luni??? Botezul l-ati facut sau urmeaza? Super ca ati reusit sa va organizati, cu Andreea la 8 ore la gradi'.
Eu azi faceam planuri cand s-o dam pe Ana la gradinita . Cred ca va fi greu anul urmator, cu Cristi la gradi si ea pe-acasa, sunt tot mai lipiti unul de altul puii mei. Sunt tare draguti cum se tot harjonesc, chit ca daca-i apuca saritul in pat si gadilelile seara tarziu, dupa 10, ma cam iau nervii .
PS: cele 2 ore de libertate le-am petrecut organizand urmatoarele zile si platind facturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI ROBERT!! sa fie sanator, voios, frumos, destept, cu noroc, bani si prieteni buni.

tania, LMA!

sunt la serviciu la aceasta ora. si mai stau. si o sa mai stau si-n saptamananile urmatoare. asa merit...

la zet e redusa doar colectia veche nu si cea noua. cel [putin asa e in vitan.

nu cumparati nimic de la diverta, niciun pix, daramaite aparatura sau jucarii pt copii. am luat cateva tepe de 50-60% daca s-a mai pomenit asa ceva!!!!

ce cronica de moda ziceti aici, eu nu am timp sa-mi calc o bluza, umblu in tricouri si blugi la serv, intr-o revista sau site de prezentare nu m-am uitat de la ultimul solstitiu, iar in magazine nu am ajuns decat dk a fost de cumparat cadou cuiva. se amana cronica de moda pe termen limitat sub conditia schimbarii situatiei de la serviciul propriu.

mai vroiam sa mai zic ceva ca am mai citit pe ici pe colo dar am uitat, of...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

M-am apucat sa uploadez poze. Am sa trimit link in contul comun.

Maria pai si este genul scormonitor-analitic, nu e un "action man"
Plecati la mare?

Mergi la inceput

Am trimis in contul comun poze din primele zile croate. De pe drum si primele 2 zile mai exact
Dupa care am schimbat cardul si de pe cardul nou inca nu le-am descarcat (sunt ceva pb de logistica).

Acest card l-am pus in aparatul Silviei si a mai facut ea poze in continuare. Tare dragut cand vezi ce pozeaza Silvia: un peisaj, niste flori, apoi o vitrina cu jucarii, niste Mickey Mouse desenati pe undeva, pisici, catei... si ne-a prins si pe noi in cate o ipostaza draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, nu stiu ce s-a intamplat, link-ul ala e la o singura poza: T vazut de Silvia, si n-ai optiuni sa browsezi in jur...
Sunt pe faza pentru continuarea pozelor

Mergi la inceput

Maria, scuze, am pus acum link-ul corect. Era din greseala link la ultima poza.

Intre timp am vazut poze cu Amalia la ultima zi de scoala Frumoasa foc si foarte eleganta, ca de obicei!

Acum ma delectez cu pozele din concediul Ioanei sunt la gaska de 4 strumfi ai Ioanei si Mariei.

Mergi la inceput