Colectia de toamna - iarna 2005 (241)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki intereseaza-te intai la banca la care ai cardul de comisioane. La ING comisionul de plata in strainatate e 0, comisionul de extragere de la bancomat in strainatate e 1% + 10 RON. La BCR apare un 2% comision de schimb valutar care frica mi-e ca se aplica si la plati.
La ING ne-am uitat pe e-banking si chiar atat am platit. Cursul e undeva la mijloc, intre vanzare si cumparare deci e avantajos.

Noi am facut toate platile posibile cu cardul (benzina, autostrada, intrari la obiective, magazine) si am scos kuna de pe card o suma mare la sosire pe care am folosit-o la restaurante (majoritatea nu primeau card) si maruntisuri.

Daca e avantajos sa scoti bani de pe card e discutabil, dar sa platesti sigur este.

Mai e un aspect cu cardul: teoretic exista posibilitatea sa ti-l fraudeze, adica sa ti-l bage intr-un aparat clandestin si sa ti-l cloneze. Intrebarea e daca ai sau n-ai incredere.

Mergi la inceput

Noki pai copiii erau impacati si se jucau frumos in majoritatea timpului minus de 10 ori pe zi cand se certau dar le trecea repede. De regula Silvia facea fite si Tudor se oftica.

Nati cand se supara pe Silvia ii zice: "nu te mai invit la ziua mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, dap, chiar ca e ok la pret la eliberarea de numerar. ING-ul are chiar comisioane mari, la BCR Visa Electron de exemplu, comisionul este la retragerea de la ATM-urile altor banci: 0.5%+3,5 ron, la jumatate fata de ING, deci.La Bancpost vad ca e 1%+7 ron, minim 12 ron, iar peste tot tranzactiile la comercianti au comision o%. Traiasca platile electronice! Yuuuhuuu, ador secolul asta!i

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki da dar la BCR mai apare acel comision de schimb valutar de 2%. Si daca il adaugi la 0.5% + 3.5 RON nu mai e asa ieftin. Asa ner-am facut si noi calculele de acasa si a reiesit ca la extrageri de peste 500 RON e mai avantajos sa scoatem de pe ING.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

au, BCR, subiect sensibil, trebuie sa va povestesc ce am patit vinerea trecuta: am plecat eu cu Doru la bancile la care aveam carduri ce expirau ca sa le luam pe cele noi. Mai intai la el, la BCR. Minunata banca tocmai a hotarat ca noile carduri sa se ridice la o singura sucursala din fiecare sector. Adica toti cei din sect 6 se duc langa Plaza si stau la coada. Ca bineinteles este un singur ghiseu. Iar la ghiseu una care se uita in calculator precum curca la craci. Buuun, stam la coada. Si stam. Si stam. Pana se enerveaza lumea si intreaba daca nu o poate ajuta cineva pe mirobolanta angajata. Ma rog, in final mai vine o cucoana si mai cauta in cele 2-3 fisete pline cu carduri.
Cand am ajuns in fata, i se spune lui Doru ca, de fapt, trebuia sa se duca la sucursala sectorului 4, ca firma lui e din acel sector.

Mergem apoi la Raiffeisen. Care are un birou expres, ptr operatiuni rapide si simple off-course. Am stat maxim 10 minute, ca era lume la coada si mi-au dat cardul nou. Care avea acelasi nr, acelasi PIN.No comment!

Avem card si la ING, iarasi suntem multumiti, cand scoti bani, iti dau de bancnote de toate felurile, si mari si marunt. La comisioane drept sa va spun nu prea m-am uita, e drept si ca in Turcia nu prea am avut la ce sa folosim banii, fiind AI.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si acum s-o intreb si aici pe NOKi, ca vad ca pe mess absenteaza:
uite stirea:
http://www.adevarul.ro/rss/articol/constanta-delfinul-mark-a-murit.html

Ce inseamna asta, ca Delfinariul nu mai are delfini? Stiu ca partenera sa murise in 2007. Culmea e ca ieri voiam s-o duc pe Ilinca sa vada spectacolul, ce chestie....

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna, de la mare!

Am ajuns aseara cu copii bolnavi,Victor este pe tratament cu ospen, are de sambata o laringita, iar Andrei a cazut aseara la datorie, m-am speriat f tare, i-a fost tare rau, cand am ajuns aici i-am facut aerosoli si si-a revenit.Am fost si la vazut dr inainte sa decolam, adik pe ploaia aia mare.Noroc ca sta langa noi!

Aici este f clad si abia diseara vreau sa ii scot pe malul marii pt niste aerosoli naturali.

Ce rau imi pare pt delfin, noi l-am vazut in iarna.Eu nu cred ca mai au altul!

Maria eu am salvat articolul dar nu l-am citit!Poze nu pot vedea pt ca eu am o raie de laptop si imbatranesc langa el.

Si noi suntem la economie generala in sensul ca incercam sa ne incadram in salar si sa nu intram in descoperire si mi se pare destul de greu.
La multi ani Bobi!
Va pupam si multa sanatate!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

da, mai, Noki, e mai rau ca o bunica. Cand cade vreunul sau se loveste se aude dinspre el un "hiiiii" puternic, parca cine stie ce catastrofa s-a petrecut. Nu i-ar incuraja deloc la chestii ce catarari, io sunt aia care-i mai imping la asa ceva.

Ilenutza, sanatate maxima puilor!

Roxi, ce face Matei cum mai e cu febra? Sanatate multa si voua!

Ma duc sa hranesc copiii si sa-i culc, dupa care ma asteapta o farfurie cu varf de snitele la prajit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, asta mai lipsea. Bietul delfin. Da' vorba lu' Adila..cat vroiam si noi sa traiasca, ca era de-o varsta cu mine...

Evident ca Delfinariul este acum doar piscina cu 2 lei de mare, ca alt delfin chiar nu mai au.

Ilenuta- sanatate multa de tot!

LAvi- am vazut si eu comisionul ala, da' nu credeam ca se cumuleaza cu celalalt.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna seara...ne-am repatriat si noi acum 2 ore...inca sunt bezmetica si nu ma pot obisnui cu reintoarcerea acasa..mi se pare tare anost . N-am citit nimic din urma, sunt franta de oboseala, detalii si poze maine , am intrat doar sa va dam de stire ca ne-am intors cu bine. Totul la superlativ!
Pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput