Colectia de toamna - iarna 2005 (241)
Raspunsuri - Pagina 11
miri__b spune:
buna
n-am citit de cateva zile, dar nici nu mai apuc sa scriu
tot am iesit seara cu D, cand intru in casa sunt rupta.
Dar, MIINE PLEACA FI-MIU LA PLOIESTI, SI NOI SAMBATA LA SIBIU.
TANIA FII PE FAZA, CA TE VIZITAM DUMINICA(DACA AI CHEF).
am vazut un reportaj la tv, numai la Sulina visez de atunci.
n-am avut timp sa va pove, ne-am intalnit cu Andrei si cu Anais, a scris cineva ca te vrajeste Anais, sunt de aceeasi parere. Nici nu vorbise cu mine si eram indragostita de ea, are ceva....
Abia astept ca miine seara sa vad Worst week, n-am mai vazut de cand am scris ultima data de ele, ma bucur ca v-a placut si voua.
Acum am de citit de Stieg ...suedezul.sunt ocupata ....
anda77 spune:
bine ati revenit din concediu, care ati revenit...
ilenutza, sanatate baietilor!
sunt inca la serviciu la ora 21...mai am putin si dobor recordul mitzei sau pe-al lui noki din primavara...
fetele cu margelitul, spuneti-mi si mie de unde cumpar guta elastica, va rog, ma gandesc ca voi stiti...si daca magazinul cu guta elastica este non-stop? sau deschis duminica?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Eu sunt back in business la datorie cu pozele, fac upload in continuare. Nu cred ca le termin in seara asta dar sa vedem.
Madau bine ati revenit in tara!
Si eu am stat azi mult la servici, de la 9.30 la 18, la program de 6 ore. Fara pauza de masa. Asa ca am luat directia mall-ului sa ma razbun.
In timp ce se compila de jdemii de ori programul am vazut pozele Cameliei si Taniei frumoase poze, foarte frumosi copii, unul si unul! Misto baldachinele.
Noki_Lara spune:
Ando, recordul meu e greu de doborat: am plecat de la birou in jurul orei 1 noaptea. Sper ca la tine perioada asta sa fie cum a fost la mine: un cosmar scurt si intens.![]()
Madau- asteptam cronicuta.
Sa va mai zic ca seara de seara recitesc review-urile hotelurilor la care merg in vacanta si ca fac 1000 de variante de trasee si calatorii? Evident, asta in loc sa ma focusez pe licenta d epeste 10 zile...da' zau daca mai pot sa vad ceva legat de scoala in fata ochilor...
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Ma mai uit la pozele Ioanei si revad cu mare drag Sighisoara 
Frumoase pozele din Sibiu, foarte simpatica cea cu 3+3*2 :)
Gata. sedinta foto pe seara asta s-a incheiat, continui maine. Am pus pozele din toata prima saptamana de concediu, urmeaza a doua ![]()
Noki te inteleg perfect cu review-urile si planurile de calatorie ca asa eram si eu. De-abia acum, ca m-am intors, m-am linistit. Ma si mir. Dar incet-incet incep sa ma gandesc unde sa mergem la anul. ![]()
Bic spune:
Imi vine sa-mi iau cimpii cu barbatu' asta al meu, care vorba unora de aici de pe forum are doar doua viteze: incet si foarte incet. In plus, a mai venit echipat si cu o componenta in plus numita "n-ar fi mai bine sa..."
La sase fara un sfert ma anunta ca pleaca cu fii-mea in 20 de min de-acasa. Acum e 6.43 p.m. si abia au parasit domiciliul. Cum a folosit el acest timp: i-a adresat Smarandei o intrebare cu raspuns deschis :"Unde vrei sa mergi, Nana?", dupa care a inceput sa se tinguie ca el voia la plaja, dar ca fii-sa vrea la parc. Asa ca el saracu tot spera sa-i schimbe fiica-sii cursu; gindirii cu intrebari bine ticluite de genul: "Nu vrei sa mergi la plaja sau in downtown?" Degeaba i-am explicat de luni intregi ca raspunul aboslut firesc la intrebarea "Nu vrei sa....?" este "Nu." Si asta la orice virsta, dar mai ales la 3 ani.
Apoi, a venit el cu ideea salvatoare: "Nu vrei sa mergem la un magazin sa-ti iau bicicleta?" N-auzi frate ca fata e chitita sa mearga in parc??? Basca spuneai ca nu ai vazut lumina soarelui si tu vrei sa e duci la magazin la 7, ca sa ajungi in parc la 8???? In plus, tu care esti biciclist de fel, ai uitat ca toate magazinele de biciclete se inchid la 5????? JEZAS...Bine ca v-ati carat, ca m-ai innebunit de cap.
Uf, ca m-am racorit, ma duc sa termin dinneru' si sa incerc sa mai prind ceva ora de gimnastica.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
bic:))))
lavi, ce dor mi s-a facut de croatiaaaaaaaaa
margeloaseleee, nu-mi spuneti si mie de unde iau guta elastica? nu?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Bic 
problema e ca bietul om nu sta 24/24 cu copilul ca sa se priceapa asa bine la "condus copilul pe directia cea dreapta"...
Anda si mieeeee
deja
ca tot frec pozele alea.
Sa inteleg ca "din toata saracia si nevoile si neamul" (in domeniul timp) te apuci si tu de margelit?
(imi place emoticonul asta in dimineata asta)
anda77 spune:
ha, de margele aveam timp acum..., as fi recunoscatoare daca as apuca sa-mi spal si calc rufe macar! nu, am nevoie pt altceva.
mami de poet(09.12.2005)
tania-z spune:
Ioi, BIC, a emigrat cumva barbatu-meu si a ajuns la tine? Ca fix la fel face si al meu, ii ia secole sa plece de acasa, niciodata destinatia nu e clara de la inceput) daca e in timpul liber mai ales. Dar ce ma mai mir, doar suntem telepatice, nu? :![]()