Colectia de toamna - iarna 2005 (241)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , foarte frumoase pozele, mai astept si bineanteles ca vreau sa vad si poze din Alba (nu am mai ajuns acolo de 4 ani si tare mult ne place zona )

Meems , petrecere frumoasa si te asteptam cu poze. La mare a fost si Rianna?

CristinaN , felicitari pentru lasatul de fumat

Mada , hai cu poze din concediu ce face Miruna ca nu ne mai scrii nimic de ea

Mandy , concediu placut

Noki , pe unde te ascunzi?

Camy , cum se simte Daria?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc frumos pentru urari , dragelor!

La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat Corapino ( habar nu aveam ca te cheama Paula) , Tania si celor care s-au mai serbat.

Ioana

Citat:
Ina draga, sa-ti traiasca puiul scump, sa te bucuri de cele trei minuni ale tare (se pune si George, nu?) si sa fiti fericiti pana la cele mai adanci batraneti

absolut!

Tania
Citat:
Ma gandeam mereu la copii, la cat sunt ei de relaxati, la cum nu se gandesc ca ceva rau se poate intampla si la ce reactii as avea in caz de...ma tot chinuiam sa fiu pregatita sa pot sa ii salvez pe ei (ce minte nebuna au mamele uneori...).

imagini din astea horror imi vin si mie cind ma gandesc la o calatorie cu avionul.
Mama, m-au trecut fiori cind am citit ce-a spus Stefan de bunicul.

Maria, petrecerea cea mare - cu ocazia zilei de nastere a lui Bobby + taierea motului - va fi pe 25 iulie.
Da, ai dreptate, tare emotionanta prima aniversare. si a doua. si a treia. asa cred ca vor fi toate, de fapt, ca ma uit la ei si nu-mi vine sa cred ca ii am. ca sint aici. in sfirsit!!!

Bun sosit celor care au venit din co si vacanta placuta celor care pleaca!

Eu am ramas cu cei doi ploduti acasa - Rachie va sta acasa pina pe 21 sept. cind va incepe scoala - ce ma voi face toata vara, habar nu am! am mizat pe prezenta matusii mele care trebuia sa vina aici ptr doua luni , dar nu mai poate din motive de sanatate ( ale bunicului meu). Rachie are o energie debordanta, Bobby la fel, stau noaptea sa gatesc si sa-mi mai fac cite ceva fiindca ziua este imposibil, trebuie sa fiu cu ochii in patru. Eh, n-o fi foc o vara, daca trec si de-asta , ma imbat ( ca de cind tot promit si nu apuc s-o fac) .

Vazut poze de Tania - wow, ce frumusei sint puii, ce iubaret este Stefan iar Ana ce cocheta, iar tu arati superb, superb.

Poze de Lavi, mi-au placut la nebunie peisajele, m-au data gata Nati si SIlvi cu rochitele la fel, mi-ai facut o mareee pofta cu platoul ala imens de sea food, mi-a placut poza cu Nati scumpa somnoroasa scoasa din masina si purtata de tati, poza facuta de Silvi cu tine si Virgil la masa de la restaurant, sint multe , prea multe ca sa le enumar, parca as fi fost alaturi de voi. Silvi arata matura si "inteleapta" in mijlocul celor mici , parca este miniatura ta.
cu toate perlutele ei haioase - inteligente, mie una mi-ar fi jena sa glumesc cu ea fiindca probabil m-as alege cu-o uitatura foarte serioasa, m-as intimida
Tu esti neschimbata, nu pui un kil pe tine, cum reusesti, soro?

Ce mai stiti de Delia?

Pischi, stiu ca mai ai cca doua saptamani, nastere usoara!!!!!

Cine preia stafeta de ?
ca sa pastram traditia in colectie.

Am pus citeva poze + filmulete in ct. comun.

colectia draga!

People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Bun gasit.

Tot 2 in 1 suntem, si asa e, Ina, cam 2 saptamani au mai ramas. Desi de sambata trecuta bebele parca vrea sa-si scoata o manuta/un piciorus ceva pa-afara, asa de tare ma preseaza in jos. Hmmm, o fi simtind ca nu mai e loc si vrea afara.

Sunt in concediu prenatal din 1 iulie. Bagajul(de spital, nu de vacanta) e pregatit in proportie de 99%, cum imi amintesc de cate ceva, completez.

Alex e bine, ieri am fost la petrecerea unui coleg de gradi. S-a simtit bine, a topait mult. Se mai anunta o petrecere peste o saptamana. Nu stiu daca mai prind eu sa merg cu ea sau va fi doar tati sau vreo bunica. Sunt faine ca se reintalneste cu multi din colegii de la gradi, cu educatoarea, ma rog in alt spatiu decat gradi, relaxare mai mare. Ne mai cunoastem si parintii intre noi, ei cei mici la fel.

Sa va fie de bine concediile celor care au fost deja, celor care abia pleaca sau vor pleca vreme frumoasa si relaxare maxima.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sunt din nou back in business cu pozele, de ieri pana azi Virgil a mai cumparat un hard disk si a reinstalat Windows-ul ca aveam computer relativ nou dar mergea ca ochii mortului.
Pe ziua de azi am fost harnici si am facut gem de caise Ce-a ramas prin oala l-am mancat ca "topping" cu inghetata.

meems cand ne-am intors de la Timisoara la Bucuresti via Alba Iulia am luat-o prin Hateg si m-am gandit la tine
Sa va fie de bine aventura cu cortul!

Ina o vara frumoasa iti doresc!
Multumesc de aprecieri!
Nu-s asa slaba, am o burtaaaa... Macar n-am pus decat un kil in concediu datorita pestelui, calamarului & co. Ca inghetata bagam zilnic.
Nuuuu mai e Silviuta asa perluta, mai ales de cand e la scoala s-a domnisorit rau. Ii prinde bine ca mananca la restaurant cu after-school-ul, ca are alt comportament la restaurant. S-a domnisorit si basta.

Noki habar n-am cand le repatriez, inca n-am niciun plan, sa vad cum rezista soacra-mea si ele. We viitor mergem sa le facem o vizita.

pischi m-ai amuzat cu bagajele, esti si tu in trend
Nastere usoara si pana atunci petreceri faine de plozi!

Mandy vacanta placuta, de-abia te astept cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems sper ca nu ati fost la mine in urbe si nu ati dat nici un semn, ca va trag de urechi.

SI acum intrebarea zilei, care a mai fost vehiculata pe-aici: cum e mai greu, cu doi copii sau cu unul? Eu tind sa cred ca cu unul. Cu doi, mai ales dupa ce cel mic implineste 2 ani e mai usor pentru ca se joaca impreuna, pe cind cu unul TU, mama, esti partenerul lui de joaca si asta te ostoieste. Cel putin pe mine.
Grrrrrr...

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic cu doi e greu cand e unul mic - bebelus si celalalt marisor. Dupa ce cresc mai e greu cand se cearta si trebuie sa iei rol de arbitru de ring. Sau cand trebuie sa te ocupi de unul (de ex de Silvia cu cititul) si vrea si celalalt. Dar o rezolvi dandu-i si celuilalt o sarcina, bagandu-l si pe el in seama din cand in cand. In rest e super ca se joaca impreuna, vorbesc impreuna, pun la cale diverse, au "ale lor", formeaza "echipa copiilor" vs "echipa parintilor". Mi-o amintesc pe Silvi in masina cand Nati era inca bebelus: "faceti liniste in fata ca eu cu Natalia vrem sa dormim".

Ca sa nu mai zic ce haioasze sunt ale mele cand fac parada modei, se imbraca in tot felul de tinute combinate de ele, sau isi pun masa, fata de masa si "mananca", sau isi pun paturica pe jos in dormitor, isi iau bagaje si zic ca merg la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
nu contati pe mine la preluat stacheta
Anda si Xandra multumesc mult de ajutor astazi de dinimeata.Am dat mesaj ptr ambele in speranta ca voi primi un raspuns.Multumesc inca o data.Toate florile din lume sau doar buchetul primit cadou de la miri.
la ei se dau acasa invitatilor aranjamentele florale de pe mese. si cum azi aniversez 6 ani de casnicie...

Tania ne vedem noi pana la urma.Ai PM.

Drumul pana la Sibiu a fost super, niciodata nu mi s-a aparut asa frumos, si cele mai vechi case aveau curtile si ferestrele pline cu flori. aveam impresia ca vad pozele lui Lavi din Slovenia.Sibiul mi-a placut la nebunie.Nunta la Hilton
mirii s-au dat peste cap, au facut surprize invitatilor:lectii de vals cu profesor ptr primul dans, pe urma au pus dispozitive cu ei cand erau mici...fratele miresei la fel a luat lectii de dans dar pe muzica latino... a fost un intreg show.
lipsuri:ringul de dans prea mic ptr 260 invitati, si prea multa muzica banateana.
si marea greseala de a opri in Calimanesti la intoarcere.a stricat tot visul frumos.lume prost crescuta si servicii pe masura.

poze nexam , ca de data asta am luat aparatul dar era bateria pe finish

fi-miu ne-a sunat ca "sunt si eu aicea la Ploiesti"si ne-a urat LMA si sa fim "fereciti"numa fantani arteziene cauta in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi

Bic, nu am fost la voi in urbe... am fost in nord, langa Bodega Bay. Acum incarc pozele.

Miri, La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Multi Ani Miri! Sanatate, multa fericire si iubire!

Meems, asteptam poze !

Referitor la preluarea stafetei... pe mine ma bate un gand, dar parca tot mi-este frica... de faptul ca n-as putea face fata! Pe de alta parte cred ca am devenit si un pic comoda, m-am invatat asa, Daria a crescut si ne "intelegem" altfel.
Cred ca am nevoie de un pic de inconstienta pentru a face pasul!

Pischi, chiar ma gandeam la tine zilele astea! Tinem pumnii! Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!

Catutza, multumim de intrebare - Daria e bine - am terminat ieri tratamentul si acum trebuie sa ne punem pe picioare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

O saptamana buna tuturor!

cineva isi face curaj pentru bb2 ?
oare cine ???

bic, eu mi-am dat seama cat de usor este sa ai un copil cand l-am avut pe al doilea
te pregtesti psihic?

meemsy, abia astept sa vad pozele, ce mai face ri?

miri , dragoste, fericire si noroc.

mitza, cum santeti dragilor? cand intri in conced'?

Am trait si eu samabata dimineata un sentiment asa de placut, erau in patul cel mare amandoi copilasii mei, dormeau, cand ii aud ca incep sa vorbeasca ..matei ii spunea "bau". cana am intrat erau perna langa perna si se hlizeau de numa'
Alexia este f nerabdatoare sa plece la mare, ma intreaba din minut in minut cand plecam, e ceva de speriat
deja ma striga trupa...
pe curand!

Mergi la inceput