Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 8
teo30967 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Daca nu am apucat sa-ti zic Bafta, atunci lasa-ma sa-ti zic Felicitari! Ce faci, iti iei Zen-ul pe post de recompensa? |
multumesc insa rezultatele se dau pe 27 iulie dar ...asta nu ma impiedica sa ma gandesc la recompensa si da la zen m-am gandit da tre sa vorbesc cu baietii de la miros bine sa vad daca il au sau il comand si ce preturi ca pe big nu este
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 scuze pentru intarzierea cu care raspund dar azi am avut examen si n-am mai intrat decat dupa ! |
sa ne spui ce-ai facut Dar vorba lui sali, te putem felicita de pe acum.
noi am ajuns cu bine la Budapesta, stam in casa unor prieteni americani stabiliti aici, ei sunt plecati in vacanta prin Europa, dar ne-au pus casa la dispozitie...gratis asa ca am si calculator si va...urmaresc.
Nu stiu cand ajung la parfumerie, cred ca maine mergem la Vidam Park.
Sali, doar un parfum sa miros pt tine????
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha
sa ne spui ce-ai facut Dar vorba lui sali, te putem felicita de pe acum. noi am ajuns cu bine la Budapesta, stam in casa unor prieteni americani stabiliti aici, ei sunt plecati in vacanta prin Europa, dar ne-au pus casa la dispozitie...gratis asa ca am si calculator si va...urmaresc. Nu stiu cand ajung la parfumerie, cred ca maine mergem la Vidam Park. Sali, doar un parfum sa miros pt tine???? |
Oau, pare super vacanta voastra in Ungaria!
........si nu, lista mea nu se opreste la 2 parf. , as mai vrea sa stiu cum sunt :
- Trouble - Boucheron , un oriental floral vanilat despre care am citit numai de bine si despre care se spune ca aduce cu Addict - Dior destul de bine. ( http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Trouble-135.html)
- unul care mi-a starnit curiozitatea maxim - NARCOTIC VENUS by Nasomatto, nu stiu daca il vei gasi. ( http://www.fragrantica.com/perfume/Nasomatto/Narcotic-Venus-4292.html) .
Ma opresc deocamdata aici desi tare sunt curioasa cum miroase si noul HALLE - Halle Berry , ca si el are parte de pareri foarte bune . ( http://www.fragrantica.com/perfume/Halle-Berry/Halle-4763.html).
Te pup si vacanta placuta in continuare.
Si nu uita sa mirosi INSOLANCE EAU GLACEE.
Si sa-mi zici daca pot sa mai adaug in lista in continuare.
sali spune:
Babanu' zice pe un forum( computergames) ca, din pacate, din cauza Zilei Americii a primit decat un colet si ca a anuntat deja norocosii care au avut produsele in acela. Spera ca maine sa rezolve si restul. Si eu sper la fel.
Fetele care ati dat comenzi acum 2 saptamani , ati primit vreun semn?
analuz spune:
Intrebam acum cateva pagini de Burberry Summer. L-am comandat pana la urma, si imi place mult. E fresh, dar sofisticat, perfect pentru vara.
Vroiam sa va intreb de vreo recomandare de parfum fresh de vara pentru mama. Ea a zis Cool Water, dar desi l-am folosit prin liceu, acum mi se pare cam artificial. Mi-ar placea ceva mai interesant pentru ea, dar cu note fresh, acvatice. Thanks!
iuliya spune:
Danamiha, vacanta placuta iti doresc!
As vrea sa mirosi si pentru mine doua parfumuri; www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Venezia-625.html" target="_blank">Venezia - Laura Biagiotti si www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Alchimie-2149.html" target="_blank">Alchimie - Rochas
Sper sa nu-ti dau bataie de cap cu dorintele mele.
Sali, cred ca babanu` se referea la comanda din 22.06. Din cate stiu comanda din 29.06 trebuie sa soseasca saptamana aceasta. Cel tarziu pana vineri vom primi parfumurile.
nepotica mea
sali spune:
iuliya, eu am avut ALCHIMIE de la Rochas cu multi ani in urma, mi-a placut enorm cum miroase, un adevarat oriental floral doar ca la mine nu persista, de aceea l-am dat la schimb cu un Lancome - Miracle.
Tu unde ai dat de el, pt ca stiu ca este greu de gasit in prezent?
Ca sa-ti faci o idee , se spune ca seamana cu Tocade ( tot de la Rochas) sau cu Casmir de la Chopard.
Eu nu stiu cum este Tocade dar Chopard stiu si ALCHIMIE imi placea mult mai mult.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha
sa ne spui ce-ai facut Dar vorba lui sali, te putem felicita de pe acum. noi am ajuns cu bine la Budapesta, stam in casa unor prieteni americani stabiliti aici, ei sunt plecati in vacanta prin Europa, dar ne-au pus casa la dispozitie...gratis asa ca am si calculator si va...urmaresc. Nu stiu cand ajung la parfumerie, cred ca maine mergem la Vidam Park. Sali, doar un parfum sa miros pt tine???? |
multumesc mult de urari si vacanta placuta si voua ! iubesc ungaria si ador budapesta nu pot decat sa ma gandesc ...
danamiha spune:
Dragelor sunteti niste scumpe
Dupa 6 ore de www.vidampark.hu am mers la pizza hut si era deja ora18, dar totusi am vrut sa merg putin si la parfumerie desi stiam ca inchide la ora19, dar nu stiam adresa exacta asa ca GPS-ul nu ne-a dus dar nu am uitat de voi.
Sali, eu am testat in urma cu un an/doi Trouble si nu mi-a placut absolut deloc.
Iulia, cu mult timp in urma am mirosit Venetia, dar mi s-a parut tare comun, dar testez din nou, poate am un nas mai fin
Maine vrem sa mergem la Viena, sunt doar 200 si ceva de km, doar la Palatul Schonbrunn si la zoo. Fiului meu ii place f.mult cum canta un violonist, André Rieu, a vazut un concert care a avut loc chiar in fata palatului si mergem sa vizitam. Eu am fost ultima data la Viena exact in urma cu 20 de ani (in vara lui 89), hm, ce tanara sunt
Stiu ca lui geniest ii place f.mult Viena
mcm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali [ Ma opresc deocamdata aici desi tare sunt curioasa cum miroase si noul HALLE - Halle Berry , ca si el are parte de pareri foarte bune . ( http://www.fragrantica.com/perfume/Halle-Berry/Halle-4763.html). |
Am testat Halle si este dulce, asemanator cu Burberry Brit Red dar nu persista.