Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui sali vreau sa stiu in continuare cum este Boudoir, cel clasic, sa spun asa, adica acesta:http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-1532.html
Apoi, pe hartie: Insolance - Eau Glacee, Versenses de la Versace si ZEN- Shiseido , mi-au placut toate dar fiind testate pe hartie nu pot spune mai multe.

sali vino la bucuresti sa ti dau eu un puf e boudoir sa te linistesti !
sau daca vrei iti pun intr-un plic si ti trimit la targoviste ...

acum spune mi si mie de zen ca de mult ma uit dupa el eu l-am gasit pe "mirosbine.ro' si ma intereseaza dar nu am unde sa l miros

Nu am uitat ca mi-ai facut o descriere demnna de o carte a parfumurilor pt Boudoir . Cat priveste partea cu mostra Bucuresti via Targoviste s-ar putea sa fie chiar o idee buna.
ZEN mi-a placut destul de mult dar asa cum am zis l-am testat doar pe hartie. Stiu ca la inceput de tot mi s-a parut genul clasic( m-am dus cu gandul just one second la Chanel no 5) apoi , imediat, s-a transformat in ceva foarte placut, dulce gurmand nu mi s-a parut a fi. Dar, repet, netestand pe piele , nu poti sa iei de baza ce descriu aici.
Vnzatoarea mi-a zis ( probabil citire de la trainig) ceva cu o camera de ceai galben, ca este relaxant, linistitor ....Hei, am zis in gand, aici vorbim de un parfum, nu de distonocalm...
In concluzie, mi-a placut, as vrea sa-l am, nu mai zic ca arata super...imi place forma aceea cubica mult...
dana, merci!

Intrebare: babanu' a zis ca dureaza in jur de doua saptamani pana vine parfumul. Teo, mephala, ce inseamna asta? Se poate extinde la 3 saptamani? Ca luni se fac cele 2 saptamani de la comanda din 29.06.si nu mai am rabdare...cred ca nici tu, teo, abia astepti ELLE , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

o sa te sune marti sau miercuri daca luni se implinesc 2 saptamani de la comanda ... mai rabda putin si tu
multumesc pt descrierea lui zen la ce pret era acolo sa fac si eu o comparatie cu miros bine ca pe big nu este ?

Mergi la inceput

TEO, imi pare rau, nu am retinut pretul, de fapt nu ma uit aproape niciodata la pret, pt ca oricum nu cumpar din magazin , doar de aceea s-a inventat babanu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

danamiha abia azi am intrat pe mesaje tipic pentru mine te rog sa ma scuzi dar ...am avut probleme si ...tre sa le mai citesc odata sa vad ce ai scris !
cu drag teo.

Tocmai ti-am trimis un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna parfumatelor,
Scriu prima data la acest subiect, dar va citesc de cateva zile bune, acum am de gand sa o iau cu incetisorul sa citesc de la capitolul 1 .
De cand va citesc, stau doar pe bigdicount si i-i mai trimit inca o suplimentare lui babanu' (mare OM, bine ca s-a inventat) si incerc sa ma opresc ca voi da faliment cand imi va veni comanda.
Mi-am comandat si eu lolita lempicka parfumul, fara sa-l miros, am mers pe incredere , si ieri am fost si l-am testat .... mi-a placut la nebunie, ma felicitam in gand ca l-am comandat deja.
Am o lista mareee la babanu' toate sunt comandate dupa ce am citit parerile celor care-l folosesc si dupa ce contine.
V-am pupit.

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:

o sa te sune marti sau miercuri daca luni se implinesc 2 saptamani de la comanda ... mai rabda putin si tu
multumesc pt descrierea lui zen la ce pret era acolo sa fac si eu o comparatie cu miros bine ca pe big nu este ?

Cum e cu mirosbine.ro? ai mai luat de la ei? sunt de incredere? la anumite parfumuri sunt ok ca pret, sub babanu'( exp Delice de Cartier EDT).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ati incercat cumparaturi pe www.fragrancedirect.co.uk ????

Eu o sa incerc. Mi se par bune preturile.

Mergi la inceput

[/quote]

Cum e cu mirosbine.ro? ai mai luat de la ei? sunt de incredere? la anumite parfumuri sunt ok ca pret, sub babanu'( exp Delice de Cartier EDT).
[/quote]

da eu am laut de la ei intru pe mess si daca au pe stoc imi aduc imediat parfumul daca nu au aduc la comanda aleg de la ei cand au preturi mai bune decat restul calitatea e aceeasi

Mergi la inceput

scuze pentru intarzierea cu care raspund dar azi am avut examen si n-am mai intrat decat dupa !

Mergi la inceput

Citat:

scuze pentru intarzierea cu care raspund dar azi am avut examen si n-am mai intrat decat dupa !

Daca nu am apucat sa-ti zic Bafta, atunci lasa-ma sa-ti zic Felicitari!
Ce faci, iti iei Zen-ul pe post de recompensa?

Mergi la inceput