Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Danamiha, am primit Hypnotic-ul si-mi place tare mult. E atat de persistent!!! si e un dulce placut, amestecat cu migdale; cel putin asa il percep eu.
Ce alte parfumuri ar fi in genul lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor aveti idee de existenta unui parfum care sa contina egyptian musk??

ma intereseaza sa incerc un astfel de produs,fie el parfum, gel de dus, ulei de baie, orice...

stiu doar de kenzo care miroase bestial, nu stiu daca contine asa ceva, dar aduce enorm cu mirosul de musk(iertare, dar care e echivalentul in romaneste??), si imi place la nebunie, insa e f masculin, nu merge sa-l folosesc.

Mie imi place enorm SAMSARA de la Guerlin, l-a folosit cineva??
Eventual cunoasteti alte parfumuri in genul acestuia?
E dulceag, un pic greu, de seara...senzual, provocator...il iubesc

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Nikole, parfumuri care contin mosc gasesti www.fragrantica.com/notes/Musk-4.html" target="_blank">aici.

Edit: tocmai am gasit ca Hot Couture de la Givenchy are mosc, il am si eu dar il port doar la ocazii ff speciale, pentru ca e prea tare pe pielea mea.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

mephala30, Hypnotic Poison e unic pentru mine, chiar nu stiu ceva asemanator, asa de placut, dulce, dar rafinat, elegant, persistent, n-are asemanare

nikole, la care Kenzo te referi? Eu folosesc Kenzo Jungle si imi place enorm. Am avut Samsara, nu e genul meu, era EDT, azi am testat EDP si mi-a placut mai mult Deci tie iti plac parfumurile cu mosc, dar fara vanilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ieri am mai testat cate ceva, pe piele:
- celebrul Daisy( Marc Jacobs) - dupa o ora nu il mai simteam, era dus, iar in ora respectiva nu mi-a spus nimic impresionant.
-Versace Woman- din pacate, pe pielea mea dupa 1 ora a inceput sa miroase ca un deodorant barbatesc de duzina;
-Boudoir SIN GARDEN- placut, un green usor dulce, mi s-a parut ca simt clar frezia, din pacate destul de putin persistent( cam 2 ore). danamiha, vreau sa stiu in continuare cum este Boudoir, cel clasic, sa spun asa, adica acesta:http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-1532.html
Apoi, pe hartie: Insolance - Eau Glacee, Versenses de la Versace si ZEN- Shiseido , mi-au placut toate dar fiind testate pe hartie nu pot spune mai multe.
nikole, am avut Samsara EDP in urma cu multi ani, nu pot spune ca nu mi-a placut ( doar e Guerlain, nu? ) dar nici nu mi-a intrat la suflet in mod deosebit. Ceva asemanator nu stiu si de fapt ce rost are sa cauti , daca iti place Samsara enorm cum spui, foloseste-l pe acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Nikole, parfumuri care contin mosc gasesti www.fragrantica.com/notes/Musk-4.html" target="_blank">aici.

Edit: tocmai am gasit ca Hot Couture de la Givenchy are mosc, il am si eu dar il port doar la ocazii ff speciale, pentru ca e prea tare pe pielea mea.

Daniela

Wowwww, meriti un brat de ....tocmai am vazut ca Samsara contine mosc, habar nu aveam.
Totusi am avut cateva din parfumurile din josul listei, nu prea mi-au placut.
Exceptand Samsara,Calvin Klein/ Euphoria, Dune,D&G/The One(care-mi plac la nebunie), restul, de fapt parte din cele ramase pe care le-am testat/simtit la alte persoane, nu mi-au plaut, ba chiar unele imi provocau greata
Mie imi place in speciala egyption musk, care miroase fff diferit de white musk, de ex.
De fapt ce mi-as dori e un ulei pur egyption musk ptr corp...

am avut asa ceva cu muuulti ani in urma, primit cadou, un ulei de baie...nu am stiut ce contine, dar am "retinut" mirosul imcomfundabil, pe care nu l-am mai simtit de atunci si pana...acum cateva zile, la un coleg de munca...

cand am trecut pe langa el, de fapt el pe langa mine, am incremenit...era mirosul meeeuuu, pe care l-am cautat atatia ani, l-am intrebat ce e, mi-a aratat sticluta era o esenta , egyption musk, ceva cumparat din state, ff ieftin.

Si asa am descoperit ca de fapt mirosul meu preferat e ...egyption musk!!
le-am innebunit si pe fetele din Emirate, incercand sa-mi gasesc parfumelul, dar logic, cum nu stiam ce contine, nu m-au putut ajuta...

am sa vad daca pot face o comanda, eventual mai caut pe amazon ceva, vad eu...

Multam mult ptr link
Despre Enzo,danamiha, ca m-ai intrebat, nu stiu care anume, e un parfum pe care l-am simtit la cineva, mi-a atras nasul, si nu m-am putit abtine pana nu am intrebat cu toata rusinea ce e, mi-a spus ca e KENZO, eu am intrebat din start..." folosesti egyption musk??"
la care el....NOOOOO, E KENZO....
si eu..."esti sigur?"
el:YEEESSSS!
oK...sorry!
cam asta e patania cu musk-ul meu...

Faza la parfumurile astea tari, e ca nu le pot folosi des, ptr ca sunt..grele!
La un moment dat aveam 7 parfumuri(aici gasesti des reduceri), toate incepute, consumate pana aproape de jumatatea sticlutei, si parca...mi se luase cumva, insa pe de alta parte,imi plac mirosurile grele...nu-s cum sa explic, imi plac dar nu abuzez de ele ptr ca...isi pierd din "putere".

De aceea acum nu mai am nici unul, le-am dat pe toate care le-am avut la prietene , cand am fost in tara,mai am doar unul sport Diesel, un Givanchy/Verry Iresistable si un Estee Lauder/ plesures intense(care e totusi prea floral ptr gustul meu, dar purtabil)

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hello fetele!
Pana la urma nici urma de Fleur de Corail, insa am primit Nina Rici Nina si Gucci by Gucci EDP.
Gucci persista foarte bine si despre Nina stiu ca nu persista ca l-am testat vara trecuta, am dat un puf pe incheietura mainii, inca mai miroase dupa 2 ore si spalata pe maini intre timp.
Dana, vacanta frumoasa la Budapesta!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Multumesc Carrye

Am uitat sa va spun ca am testat Moschino Glamour si nu mi-a placut

Sali, am uitat sa-ti spun ca la Douglas era si Cashmere Mist EDP, dar nu aveau tester, asa ca am mirosit doar EDT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali vreau sa stiu in continuare cum este Boudoir, cel clasic, sa spun asa, adica acesta:http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-1532.html
Apoi, pe hartie: Insolance - Eau Glacee, Versenses de la Versace si ZEN- Shiseido , mi-au placut toate dar fiind testate pe hartie nu pot spune mai multe.

sali vino la bucuresti sa ti dau eu un puf e boudoir sa te linistesti !
sau daca vrei iti pun intr-un plic si ti trimit la targoviste ...

acum spune mi si mie de zen ca de mult ma uit dupa el eu l-am gasit pe "mirosbine.ro' si ma intereseaza dar nu am unde sa l miros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

danamiha abia azi am intrat pe mesaje tipic pentru mine te rog sa ma scuzi dar ...am avut probleme si ...tre sa le mai citesc odata sa vad ce ai scris !
cu drag teo.

Mergi la inceput